- 28 Şubat 2018
- 1.581
- 1.682
- 83
Bu arada üye kismima oğlumun doğumunu ekleyebildim mi ben göremiyorum da
Yukarı sağdaki profil fotosuna tıklayın. Hesap detayları kısmından özel başlık kısmına bebeğin doğum tarihi ve cinsiyet yazmanız yeterli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada üye kismima oğlumun doğumunu ekleyebildim mi ben göremiyorum da
Teşekkür ederim canımAktivite ne yapacağını bilmeyen arkadaşlar.
Bende bardabas Bebek eğitim seti aldım. 6-12 ay seti. Memnun kalırsam 1 yaşından sonra abonelik yapacağım. Her ay gelen kutu içimde uZmanlar nasıl oynamanız gerektiği hususunda rehber gönderiyor işinden kartlar ve oyuncaklar çıkıyor.
Sevgilibebek ilkadım markalarda var ama ben bardabas aldım bakalım.
Evet canım ilki kendi sancım başlatmışlardı bunda açılmam 2 cm den fazla olmadı suni verdiler bebekler üzerinde etkisi var değil miAYNen canım büyük aşırı fena küçüğün emmesi dışında bir zorluğu yok hamdolsun inş sizinkiler de sakinler huzurlu olurlar sen suni ile mi Doğum yapmıştın canım
Ben ilkadım almıştım çok güzeldi eve geliyodu aylık oyuncakları kaybolmadysa kızada kullanıcam inşAktivite ne yapacağını bilmeyen arkadaşlar.
Bende bardabas Bebek eğitim seti aldım. 6-12 ay seti. Memnun kalırsam 1 yaşından sonra abonelik yapacağım. Her ay gelen kutu içimde uZmanlar nasıl oynamanız gerektiği hususunda rehber gönderiyor işinden kartlar ve oyuncaklar çıkıyor.
Sevgilibebek ilkadım markalarda var ama ben bardabas aldım bakalım.
Biz de 1 haftadır erik dalı oynayıp oynayıp duruyoruz pepe erik dalı yazın kızlar onuBu aralar bizim en büyük etkinliğimiz efeden gımıldan gımıldanıver i açıp karşılıklı oynamakçocuk duyduğu anda susuyor
![]()
Bi de onu dinleteyim bakalım napcakBiz de 1 haftadır erik dalı oynayıp oynayıp duruyoruz pepe erik dalı yazın kızlar onu
Oldu sanırım tesekkurlerYukarı sağdaki profil fotosuna tıklayın. Hesap detayları kısmından özel başlık kısmına bebeğin doğum tarihi ve cinsiyet yazmanız yeterli![]()
Zeytinyağını içirdin mi poposuna mı sürdün canım içirmediysen 1 çay kaşığı içirebilirsinKorktuğum başıma geldi kızım iki gündür kakasını yapamıyo bu bizim için çok fena çünkü günde 4 5 kere yapıyodu şimdi yapamadıkca ıkınıyo ağlıyo tüm gün huzursuzdu zeytinyağı yaptım başka önerebileceğiniz bişey var mı
Bizim 20. Günden beri 10 günde bir yapıyor yavrumKorktuğum başıma geldi kızım iki gündür kakasını yapamıyo bu bizim için çok fena çünkü günde 4 5 kere yapıyodu şimdi yapamadıkca ıkınıyo ağlıyo tüm gün huzursuzdu zeytinyağı yaptım başka önerebileceğiniz bişey var mı
Evet canım annenin bilinç altında yatan endişeler korkular mahremiyete özen gösterilmemesi açılmayı yavaşlatıyor zor bir Doğumda annenin çığlıkları bile bebeğe suçluluk hissettiriyormuş. Aslında karanlık ortam sessizlik masaj akubasa noktalarına masaj sıcak su vs bunlar hem Doğumu hızlandırıyor hemde bebeği güzel karşılamaya zemin hazırlıyor. Tentene temas bence en önemli şey doğar ilk oğlum kendi istediği zaman değil benim istediğim zaman geldi tentene temas olmadı ve facia bir bebeklik geçirdi bunda 41+3 te Doğum yaptım kendi sancımla kakasını yapmasına rağmen kucağıma istedim göğsümü açıp üzerine koyup konuştum bilmiyorum belki alakalıdırEvet canım ilki kendi sancım başlatmışlardı bunda açılmam 2 cm den fazla olmadı suni verdiler bebekler üzerinde etkisi var değil mi
Biz de bir kaç hafta önce aynı şeyi yaşadık günde en az 2 defa yapan kız annem bana geldi muz yaşattı hatta biraz yedirdi o günden sonra kızın düzeni bozuldu 3 gün yapamadı sonra yaptı sadece anne sütü veriyorsan bekle bence bir şey yedirmeniz dimi tadımlıkta olsaKorktuğum başıma geldi kızım iki gündür kakasını yapamıyo bu bizim için çok fena çünkü günde 4 5 kere yapıyodu şimdi yapamadıkca ıkınıyo ağlıyo tüm gün huzursuzdu zeytinyağı yaptım başka önerebileceğiniz bişey var mı
Eşim dün muz yalatıyodu yediirmr değil ama tadını alsın diyeBiz de bir kaç hafta önce aynı şeyi yaşadık günde en az 2 defa yapan kız annem bana geldi muz yaşattı hatta biraz yedirdi o günden sonra kızın düzeni bozuldu 3 gün yapamadı sonra yaptı sadece anne sütü veriyorsan bekle bence bir şey yedirmeniz dimi tadımlıkta olsa
Evet canım annenin bilinç altında yatan endişeler korkular mahremiyete özen gösterilmemesi açılmayı yavaşlatıyor zor bir Doğumda annenin çığlıkları bile bebeğe suçluluk hissettiriyormuş. Aslında karanlık ortam sessizlik masaj akubasa noktalarına masaj sıcak su vs bunlar hem Doğumu hızlandırıyor hemde bebeği güzel karşılamaya zemin hazırlıyor. Tentene temas bence en önemli şey doğar ilk oğlum kendi istediği zaman değil benim istediğim zaman geldi tentene temas olmadı ve facia bir bebeklik geçirdi bunda 41+3 te Doğum yaptım kendi sancımla kakasını yapmasına rağmen kucağıma istedim göğsümü açıp üzerine koyup konuştum bilmiyorum belki alakalıdır![]()
Akşam 7 den sonra birden değişiyor kız. Hiç bir etkinlik fayda etmiyor ağlıyor. Kucağa alıyoruz yine memnun edemiyoruz. Bizde müzik açıp sırayla karşısında oynuyoruz durup bizi izliyor gülüyor. Yorulan oturuyor öyle zaman geçiyor. evde oturup boş boş sıkılmayı özledim.
Muz tadımlık da olsa kabız yapmış olabilir bağırsakları mideleri henüz hazır değil minişlerinEşim dün muz yalatıyodu yediirmr değil ama tadını alsın diye![]()
Bizim 20. Günden beri 10 günde bir yapıyor yavrumyapacağı günler acaip huysuz oluyor. Kabullendim artık çünkü yapınca kabız gibi katı yapmıyor
Muz tadımlık da olsa kabız yapmış olabilir bağırsakları mideleri henüz hazır değil minişlerin
Alışacak yiyecek olan bebek her türlü yer annesi . En ufak tadım bile etkiliyor Belki hiç zorlamaz şapur şupur yer . Yesinler de inşallahOğlandan bıktığım için bunda lezzetine alışsın diye yalattık bidaha mı asla![]()