Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah kuzum hayırlısıyla benden önceki inşallah sizler verirsiniz güzel haberleri
bu ay benden bir şey beklemeyin balım da sizlerden musmutlu haberler bekliyorum inşaallah. ne kadar mutlu olurum

İnşallah bebek gelmiştir kuzum
Kuzum inş ya aslında bazı belirtiler var ama artık belirti aramak ıstemedım buay doymuyorum mesela gece 3 uyandım yemek için ilk defa halsizlik ve mide bulantısı ama yıne aynı şeyı yaşıyacak mışım gibi geliyor

Allahtan ümit kesilmez kuzum dualarım seninle sende bana dua et
Her zaman dualarımdasınız balım

İyi akşamlar canlar nasılsınız ? Ben sonunda evime geldim insanın evi gibisi yokmuş bunu bi kez daha anladım :):)

Ohh mis :) aslen nerelisin sen canım

İyi akşamlar kızlar. Benim sinirlerim sağdan sağdan gelmeye başladı yani adet geliyorum diyor :)

Kırmızılar gelene kadar ümit var canım :)

Iyidir yavrm kasirgayi bekliyrz :) Rabbim korusun insalLh az hasarla atlatiriz..
Ne kasırgası kuzum, hayırdır inşallah

Iyidir yavrm kasirgayi bekliyrz :) Rabbim korusun insalLh az hasarla atlatiriz..ev gibisi yk vala ck sukur basimizi soktugumuz bi evimiz var yavrmmm h geldin evine :*
Ayy yön değiştirdiğini söylediler ama dikkat edin kuzum yine de :) hoş buldum valla kuzum Rabbim evsiz bırakmasın gerçekten çok farklı ya böyle bi rahatlık yok :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…