Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yine dünkü şey oldu bütün gece uyuyamadım kendimi sürekli dua ederken Allaha yalvarırken buldum ... Tuhaf tuhaf rüyalar ablamın hamile olduğunu ve ultrasyonda bakmaya gidiyorduk içinde bi sürü balık görüyordum yine mide bulantısıyla uyandım ve yine nokta kadar kan psikolojik mi anlamadım ama bu ay hiç kafama takmadım

Hcg de yükseldi dedin ya iğneden dolayı. Belirti arama hakikaten canım. Ol der ve olur

Hcg de yükseldi dedin ya iğneden dolayı. Belirti arama hakikaten canım. Ol der ve olur
Ondandır dimi bulantı... Ya yemek yiyorum iki üçgündür hemen açıkıyorum... Kaldı 7 eşim git aydına sizinkileri görmeye diyo haftaya cumartesi gidicem... Allahın izniyle olmasada onlar sayesinde takmamış olurum ama olursa da eşim göndermem diyo 14 ay olucak rabbim inş göndermiştir .. Yoksa da şükredip oturcaz gidersem zaten o ayda boş gececek allahtan hayrlısı ne diyim.. Sen naptın kuzu

Ben de 14üncü aydayım inşallah seninledir bebeğin sağlığıyla kucağına almak nasip olur inşallah

Ben de 14üncü aydayım inşallah seninledir bebeğin sağlığıyla kucağına almak nasip olur inşallah
İnş canım yaa rabbim hepimizin. Yüzünü güldürsün inş bu kadar uzun süre olmadıkça hiç olmayacakmış gibi geliyor amaçok şükür Bn o dönemleri atlattım şimdi biliyorum ki allahın iznıyle olucak bi sorunum yok yumurtalıklarım sağlıklı o zaman anne olabilirim diyom

Ben ne ovulasyon takip ediyorum ne bi düzen var. Saldım tekrar 3. Ayda sayemde boş geçti. Şubat tatilinde hormonlar falan baktırayım diyorum. Hsg çektireyim. Kafam rahat değil çünkü. Ya bi problem varsa modundayyım.

Baktırmadın mı onlara kuzum... Tabiki baktır onlara en azından hormonlar da yumurtlamada sorun yoksa yumurta takibi yaparsın inş hsg gerek kalmaz bu ay da bnım gecerse Hsgden sonra kı ikinci ayım olucak rabbim yardımcımız olsun kuzum

Her zaman dualarımdasınız balım

Ohh mis :) aslen nerelisin sen canım

Kırmızılar gelene kadar ümit var canım :)

Ne kasırgası kuzum, hayırdır inşallah
Ege bolgesini vuracak buyuk bi kasirgadan soz ediyolar kuzum hayirlisi hakkimizda bugun oglen siralari gelicekmis sanirim sabag dediler suan sakin gayt firtina oncesi sessizlik sanirim :)

Ayy yön değiştirdiğini söylediler ama dikkat edin kuzum yine de :) hoş buldum valla kuzum Rabbim evsiz bırakmasın gerçekten çok farklı ya böyle bi rahatlık yok :):)
Bakalim kuzucum beklemedeyiz :) evdn cikmam bugun :))) korkudan :))) bende bu son tatilimde bi kez daha anlamistm evimin degerini yavrm :) tatil guzel oluyr insana iyi geliyr ama ev gibisi de yk be :)

Ultrasonda balik ))))))))))))

Bakalim kuzucum beklemedeyiz :) evdn cikmam bugun :))) korkudan :))) bende bu son tatilimde bi kez daha anlamistm evimin degerini yavrm :) tatil guzel oluyr insana iyi geliyr ama ev gibisi de yk be :)
Yerini şiddetli yağışa bırakacak dediler sabah canım ama çıkma bi yere alt katlarda sıkıntılı olacak diyorlardı inşaallah beklenilen kadar kötü olmaz ben anneci bi insan olarak annemin evinde bile uyuyamıyorum kaldı ki otel hep hortladık sabahtan zaten Rabbim evsiz barksız bırakmasın kimseyi :):)

Kuzucuklar şimdi yaptım hayırdır bu yumurta kardeş çatlamamış mi niyeti yok heralde

Eklentiler

• Screenshot_20180930-115420.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…