Hcg de yükseldi dedin ya iğneden dolayı. Belirti arama hakikaten canım. Ol der ve olurKuzum inş ya aslında bazı belirtiler var ama artık belirti aramak ıstemedım buay doymuyorum mesela gece 3 uyandım yemek için ilk defa halsizlik ve mide bulantısı ama yıne aynı şeyı yaşıyacak mışım gibi geliyor
bende ablamın iş yerine gidecem hazırlanıyorum eline sağlık allah kabul etsin canımGünaydın kızlar nasılsınız bugun :) biz aşure yapıyoruz oley
Ondandır dimi bulantı... Ya yemek yiyorum iki üçgündür hemen açıkıyorum... Kaldı 7 eşim git aydına sizinkileri görmeye diyo haftaya cumartesi gidicem... Allahın izniyle olmasada onlar sayesinde takmamış olurum ama olursa da eşim göndermem diyo 14 ay olucak rabbim inş göndermiştir .. Yoksa da şükredip oturcaz gidersem zaten o ayda boş gececek allahtan hayrlısı ne diyim.. Sen naptın kuzuHcg de yükseldi dedin ya iğneden dolayı. Belirti arama hakikaten canım. Ol der ve olur
Ben de 14üncü aydayım inşallah seninledir bebeğin sağlığıyla kucağına almak nasip olur inşallahOndandır dimi bulantı... Ya yemek yiyorum iki üçgündür hemen açıkıyorum... Kaldı 7 eşim git aydına sizinkileri görmeye diyo haftaya cumartesi gidicem... Allahın izniyle olmasada onlar sayesinde takmamış olurum ama olursa da eşim göndermem diyo 14 ay olucak rabbim inş göndermiştir .. Yoksa da şükredip oturcaz gidersem zaten o ayda boş gececek allahtan hayrlısı ne diyim.. Sen naptın kuzu
İnş canım yaa rabbim hepimizin. Yüzünü güldürsün inş bu kadar uzun süre olmadıkça hiç olmayacakmış gibi geliyor amaçok şükür Bn o dönemleri atlattım şimdi biliyorum ki allahın iznıyle olucak bi sorunum yok yumurtalıklarım sağlıklı o zaman anne olabilirim diyomBen de 14üncü aydayım inşallah seninledir bebeğin sağlığıyla kucağına almak nasip olur inşallah
Ben ne ovulasyon takip ediyorum ne bi düzen var. Saldım tekrar 3. Ayda sayemde boş geçti. Şubat tatilinde hormonlar falan baktırayım diyorum. Hsg çektireyim. Kafam rahat değil çünkü. Ya bi problem varsa modundayyım.Ondandır dimi bulantı... Ya yemek yiyorum iki üçgündür hemen açıkıyorum... Kaldı 7 eşim git aydına sizinkileri görmeye diyo haftaya cumartesi gidicem... Allahın izniyle olmasada onlar sayesinde takmamış olurum ama olursa da eşim göndermem diyo 14 ay olucak rabbim inş göndermiştir .. Yoksa da şükredip oturcaz gidersem zaten o ayda boş gececek allahtan hayrlısı ne diyim.. Sen naptın kuzu
Baktırmadın mı onlara kuzum... Tabiki baktır onlara en azından hormonlar da yumurtlamada sorun yoksa yumurta takibi yaparsın inş hsg gerek kalmaz bu ay da bnım gecerse Hsgden sonra kı ikinci ayım olucak rabbim yardımcımız olsun kuzumBen ne ovulasyon takip ediyorum ne bi düzen var. Saldım tekrar 3. Ayda sayemde boş geçti. Şubat tatilinde hormonlar falan baktırayım diyorum. Hsg çektireyim. Kafam rahat değil çünkü. Ya bi problem varsa modundayyım.
Onlar benim en sevdiğim sayılar canım plakamız 29 :):)Nickin sonundaki rakamlardan anlamalıydım kuzum
Ege bolgesini vuracak buyuk bi kasirgadan soz ediyolar kuzum hayirlisi hakkimizda bugun oglen siralari gelicekmis sanirim sabag dediler suan sakin gayt firtina oncesi sessizlik sanirim :)Her zaman dualarımdasınız balım
Ohh mis :) aslen nerelisin sen canım
Kırmızılar gelene kadar ümit var canım :)
Ne kasırgası kuzum, hayırdır inşallah
Bakalim kuzucum beklemedeyiz :) evdn cikmam bugun :))) korkudan :))) bende bu son tatilimde bi kez daha anlamistm evimin degerini yavrm :) tatil guzel oluyr insana iyi geliyr ama ev gibisi de yk be :)Ayy yön değiştirdiğini söylediler ama dikkat edin kuzum yine de :) hoş buldum valla kuzum Rabbim evsiz bırakmasın gerçekten çok farklı ya böyle bi rahatlık yok :):)
Ohh ellerinize saglk afiyt bal seker olsn Allah kabul etsin kuzummm sanada oyalanacak bisi cikti :))))Günaydın kızlar nasılsınız bugun :) biz aşure yapıyoruz oley
Olsn kuzumm ellerine saglk Allah kabul etsnGünaydınn kolay gelsin canım ben de ilk defa geçen hafta yaptım katı yapmışım biraz:)
Ultrasonda balikKızlar yine dünkü şey oldu bütün gece uyuyamadım kendimi sürekli dua ederken Allaha yalvarırken buldum ... Tuhaf tuhaf rüyalar ablamın hamile olduğunu ve ultrasyonda bakmaya gidiyorduk içinde bi sürü balık görüyordumyine mide bulantısıyla uyandım ve yine nokta kadar kan psikolojik mi anlamadım ama bu ay hiç kafama takmadım
Yerini şiddetli yağışa bırakacak dediler sabah canım ama çıkma bi yere alt katlarda sıkıntılı olacak diyorlardı inşaallah beklenilen kadar kötü olmazBakalim kuzucum beklemedeyiz :) evdn cikmam bugun :))) korkudan :))) bende bu son tatilimde bi kez daha anlamistm evimin degerini yavrm :) tatil guzel oluyr insana iyi geliyr ama ev gibisi de yk be :)
Hsg den sonra hamile kalan çok insan var yaBaktırmadın mı onlara kuzum... Tabiki baktır onlara en azından hormonlar da yumurtlamada sorun yoksa yumurta takibi yaparsın inş hsg gerek kalmaz bu ay da bnım gecerse Hsgden sonra kı ikinci ayım olucak rabbim yardımcımız olsun kuzum
Evet kuzum öyle inş bizde o şanslı insanlardan oluruzHsg den sonra hamile kalan çok insan var ya
He yaaa manyakça birsey dimiUltrasonda balik))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?