Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah yavrmm :)

Amin canım sağolasın
Bu arada ben tekrar kan verdim ve sonuç yine net 0.Gecikmenin 9.günü Bu hafta içi cuma doktora gideceğim artık
Yapma yaa git kuzum daha erkene ykmuydu randevu kafan rahatlardi ne oldugunu bilirdin ama tavsiyem sokturucu verirse biraz daha bekle

Yapma yaa git kuzum daha erkene ykmuydu randevu kafan rahatlardi ne oldugunu bilirdin ama tavsiyem sokturucu verirse biraz daha bekle
Başka gün de olur fakat cuma öğleden sonram boş sadece canım.Tanidiga sorduk alet ölçüm yapamamış olabilir dedi.Zaten burda tek bir hastane var oranın da yanlış ölçmesine hiç şaşırmam.hayırlısı bakalım aynen söktürücü verirse kullanmam hiç değilse bir süre

Benim esim de 3 gundr beni hamile goruyomus ruyasnda. Bu sabah uyandi 'bu sefer cinsytni de gordm erkkti' dedi :) canim ya cok istyr kaptirdi kndni :)

Anladm kuzumm sagligimizi hep erteliyoruz malesef. Ama senin durumunda olsam acele etmemek en iyisi insan kurtlaniyr bi yandn madem yksa gelsin diyrz iste.. tek hastane olmasi dezavantaj tabiki Rabbim kotu dert vermesin kuzum bebisten degiksede mevsimsel degisikliklerden olsnn gecikme sebebi

Amin canım inşallah ben de ara sıra niye gecikti diye düşünüyorum 1-2 gün oynadığı oluyor ama 9 gün çok fazla.Bir kaç gün daha sabredeceğim bakalım

Aynen ben de artık saldım nasibimde varsa hayırlı vakti ne zamansa buyursun gelsin sağlığıyla inşallah. Yine de biri bebeğini severken benim de olsa diye bi iç çekiyorum tabi ama :)

Aynen ben de artık saldım nasibimde varsa hayırlı vakti ne zamansa buyursun gelsin sağlığıyla inşallah. Yine de biri bebeğini severken benim de olsa diye bi iç çekiyorum tabi ama :)
Aynen kuzum inş hayırlısıyla biran önce gelirler sıpalarımız

Ellerine sağlık kuzum

Kv yaptı balım

Günaydınn kolay gelsin canım ben de ilk defa geçen hafta yaptım katı yapmışım biraz:)

İçindeki buğday onu katı yapıyor ister istemez kuzum eline sağlık :)

Canımm iğnenin etkisi de olabilir ama inşaallah bebiştir yaa.

bende ablamın iş yerine gidecem hazırlanıyorum eline sağlık allah kabul etsin canım

Sağol balım, nasıl geçti ziyaretin :)

Onlar benim en sevdiğim sayılar canım plakamız 29 :):)

pardonn

Ege bolgesini vuracak buyuk bi kasirgadan soz ediyolar kuzum hayirlisi hakkimizda bugun oglen siralari gelicekmis sanirim sabag dediler suan sakin gayt firtina oncesi sessizlik sanirim :)

Rabbim korusun felaketlerden balım

Ohh ellerinize saglk afiyt bal seker olsn Allah kabul etsin kuzummm sanada oyalanacak bisi cikti :))))

Kız kardeşim geldi bugün kuzum, zaten ötekiler de evdeydi bayağı güzeldi şükür :)

Amin canım sağolasın
Bu arada ben tekrar kan verdim ve sonuç yine net 0.Gecikmenin 9.günü Bu hafta içi cuma doktora gideceğim artık
Balım o kesin mevsimseldir ya. Ya da rahim kendini hazırlıyor inşaallah

Y yildizprm kan verdin mi yine canım. gerçi bugün pazar ama acilde vermişsindir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…