Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mükemmel bi süpriz hadi şifa olsun
Sormaa mikemmel :)) guzel degil demistin ya tadi o geldi aklima yavrm :) insallah sifa olsn kuzumm baslasin bakalim asilamaya aralik ayinda gitmeye karar verdim nedn bilmiyrm birdn ole bi karar aldm hayirlisi hakkimizda bakalim..peki bisi soraym yazmisken kuzum keci boynuzu kullaniyor zatn de simdi caksirla onu beraber mi kullansin sabah aksm yavrmm sen ne dersin..tadi kotu demistin ya bende once caksiri icsin ardina hemn k.boynuzunu yesin diye dusundum amma sencee

Kuzum tadı nasıl anlatıyım Çimen gibi bi şey ama benim eşim beğendi tiksinmedi öyle benim eşim keçiboynuzunu içip hemen çakşır suyuyla yutuyodu eşim için keçiboynuzunu yutmak daha zordu o yüzden öyle yapıyodu ikisini bir arada denesin bakalım nasıl beğenirse aşılama kendiniz nasıl rahat edecekseniz öyle yapın şifa olsun inşaallah :):)

Vala elinden zehir olsa icerim diyen adam icsin artk yapcak bisi yk :)) anladm kuzum bnde ayni anda icmesini dusunuyodum..bilmiyrm bi turlu gidemiyrm kuzu yaa bu ay gidicektim h.sonuna denk geldi 2 ve 3. Gunleri..bakalim bana yine belli olmaz :) darlanirsam giderim ama bi iki ay daha bekleyelim dedm bakalim hayirlisi neyse Rabbim ona yonlendirsin insallah

ziyaretten ziyade çalışıyom bacım :)

Amin canım benim bende hep senin gibi dua ederdim Rabbim hangi yol bizim için hayırlıysa bizi mutlu sona götürecekse o yolu nasip et diye karşıma da hep bu ikisi çıktı çok okudum tekrar tekrar çoğu kişi yararını görmüş denemekten zarar gelmez dedim eşimde sağolsun hiç ikiletmedi içti ve mutlu son oldu çok şükür:):) sende içebilirsin bu arada yumurta kalitesini artırıyor ama sen az iç ikiz üçüz istemiyorsan ballı çörek otunu da yap kendine:):) aşılama olayını da bilmiyorum kuzum ya istemiyorsan bekle iki ay daha içinden gelmiyorsa vardır bi hikmeti... inşaallah aşılamaya kalmadan alırız güzel haberlerini

Aynn kuzumm denemedigim seylerde kalmasin aklim dedim davsanim kadr dirayetli olsaydm keske :)) o ne kdr uzak kaliyosa bnde herseyi deneyeyim diyrm..bnde ck okudum yavrm gercektn faydasini goren ck o yuzdn aldm. Canli ornek sen kuzum :) sagolsun bnm esimde iciyo yiyo yaa hic karsi durmuyo :) sizin icinde ck sukur gercektn cnm bnm ck ck sevindm adina inanki..kiz bayanlarda kullaniyomu bunu bilmiydm bak hep erkeklere duydm..bnm n kdr icmem gerekli ki adama bi fincan vercez de :) Aynn asilama icin beklicem cnm simdiki fikrm bu bakalim Rabbim buyuk.karnindaki masumun yuzu suyu hurmetine Rabbim kabul etsin bu duani insallah cnm Allah razi olsnn

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımıza alalım yavrularımızı her fırsatta dua ediyorum kuzum ...yeni bi haber aldım o kadar sevindim ki arkadaşımın yengesi iki küsür senedir deniyordu kızın psikolojisi bozulmuştu artık ve sonunda hamile olduğunu öğrendim çok sevindim sizin içinde o kadar çok istiyorum ki o da tamamen kürlerle hamile kaldı ve kızın tüpteki kanal tıkalıydı açıyorlardı hemen tekrar tıkanıyordu 2 aydır bi ebe kadına gidiyordu sonunda olmuş ve inanıyorum ki sizinde olcak bebişlerimizi konuşcaz Burda kuzum ...esin sek içemezse suyla karıştır ver sende iki günde bi kere suyla karıştır iç yum gününe kadar ama araştır yinede çok yumurta oluyomuş onu içince ...ben korktum açıkçası çünkü bizim genlerde ikiz çok o yüzden içmedim sende netten bi bak bakalım ne çıkacak şifa olsun inşaallah bu arada bende eşimle birlikte keçiboynuzu yiyordum sabah akşam bir yemek kaşığı illaki onunda faydası olmuştur diye düşünüyorum... Rabbim eşlerimizdende razı olsun ki bizi anlıyorlar destek oluyorlar o dediğim kızın eşi bende sorun yok diyip kenara çekilmişti o daha zor ... kısa sürede haberlerinizi alıcaz biiznillah:):):)

Ah kuzum arada okuyorum ama yazacak halim olmuyor 2 haftadır bulantılar başladı bir iyiyiym bir kötü öyle geçinip gidiyorum. Sen nasılsın napıyosun bakıyım
Eyvahlar olsn nazar mi degdi kuzumm..seni mahvetmiyorsa cilveleri diyelim tuzlu krakerleri aksatma yanindan :) iyidir yavrm yaa biz debeleniyz hala :) yumtik donemindeym degerlendirmeceler :)

Oyy cnm bnm insallah Rabbim duysun sesimizi tavsiyelerini dikkate alicam yavrmm :**

Cok tesekkur ederim canim bunu okuyacagim insalllah. Sende bizim dualarimizdasin. Rabbimizden istiyoruz ondan baska kimse ol dese de olmaz.
Insallah en yakin zamanda hasretimiz son bulur...

Gunaydin kizlar gunaydin pazartesi sendorumuma tutulup calismak zorunda olan ancak bekle bizi 2019 grubunu da ihmal etmeyen guzel anne adaylari..
Dun klomenin 5. Si de bitti. Tamamen bitti yani. Inofolic combi devam.
Carsamba dr kontrolu var. Insallah hayirli haberler veririm kizlar.
Bitsin artik hasretlerimiz insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…