Gunaydin kizlar gunaydin pazartesi sendorumuma tutulup calismak zorunda olan ancak bekle bizi 2019 grubunu da ihmal etmeyen guzel anne adaylari..
Dun klomenin 5. Si de bitti. Tamamen bitti yani. Inofolic combi devam.
Carsamba dr kontrolu var. Insallah hayirli haberler veririm kizlar.
Bitsin artik hasretlerimiz insallah....
Ben olmadım canım bugün 3. Günüm gecikmemde :)
Amin kuzum inş hep birlikte güzel haberler alıcazCok tesekkur ederim canim bunu okuyacagim insalllah. Sende bizim dualarimizdasin. Rabbimizden istiyoruz ondan baska kimse ol dese de olmaz.
Insallah en yakin zamanda hasretimiz son bulur...
Ben erken oldum canım. 25 Ekim yeni bat
Test yaptın mı? Ayy hadi inşallahBen olmadım canım bugün 3. Günüm gecikmemde :)
İnşallah kuzumm yaa bu arada hepinize gun aydın Yine Bn yine rüyalar kız çoçuğum oluyordu..Bu arada Ekim ayı bizlere mutluluk getirsin :)
Uykusuzluktan ölüyorum 4 saat uyudum ama sendrom falan yok aşırı mutluyum sebepsizGunaydin kizlar gunaydin pazartesi sendorumuma tutulup calismak zorunda olan ancak bekle bizi 2019 grubunu da ihmal etmeyen guzel anne adaylari..
İyiyim kuzum bnım rüyalarla uğraşıyorum 6 kaldı...Sen nasılsınMLKn kaç gün var bata
Yok yapmadım henüz ya negatif çıkarsa diye heyecan yapıyorum akşam iş çıkışı yaparım belki :) inşallah :)Test yaptın mı? Ayy hadi inşallah
Yap bence varsa en azından daha dikkatli olursun :)Yok yapmadım henüz ya negatif çıkarsa diye heyecan yapıyorum akşam iş çıkışı yaparım belki :) inşallah :)
İnşalllah balım ❤Bu arada Ekim ayı bizlere mutluluk getirsin :)
Bugün 3. Günüm çıkar mı acaba yorumları okuyorum bazılarının çıkmış bazılarının çıkmamış 2 3 günde daha da kararsız kaldım bende :)Yap bence varsa en azından daha dikkatli olursun :)
İnşallah biter hasret canimGunaydin kizlar gunaydin pazartesi sendorumuma tutulup calismak zorunda olan ancak bekle bizi 2019 grubunu da ihmal etmeyen guzel anne adaylari..
Bugün 3. Günüm çıkar mı acaba yorumları okuyorum bazılarının çıkmış bazılarının çıkmamış 2 3 günde daha da kararsız kaldım bende :)
Aa benim de dun bitti canim... Kac doz kullandin sen? Ilk kullanimin miydi? Benim 3. :)İnşallah biter hasret canim
Benimde klomen dün bitti şu an doktordayim bakalım yumoslar ne durumda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?