Canim cok sevindim insalllah guzel haberlerini aliriz. Normal yumurtlama gunun kacinci gundu senin ben 18 19. Gun gibi oluyor yine ayni mi olur yoksa klomen one mi ceker emin olamadim. Carsamba doktora gidecegim ama ben de cok merak ediyorum..
Burda paylaş görelim cnm bizde bakalım var mi yok mu?Ay kızlar daha bata 10 gün var ama bişey dürtükledi test yaptım bugün aşırı aşırı silik bi çizgi var testin çizgisi mi ben mi hayal görüyorum bilemedim heycan yaptım çok
14 aylik evliyim, 30 yasimdayim. Sen?Ne kadarlık evlisin
Kaç yaşındasın cnm?
Canim normalde de gecikir miydi boyle?İyi akşamlar kızlar gecikmede 10.gün.Burada tek hastanede bulunan tek doktor gitmiş:)Bu hafta doktora gidecektim birkaç güne yerine kimse gelmezse çevre illere gideceğim artık kısmet.Test de alamadım fena yağmur var belki esim alır.
@Masalim17 testi yollasana canım belki biz de görürüz
Canim ben pek goremedim sanki ama daha cok erken degil mi zaten?Aşırı silik bi bakın ama gözle de çok zor seçiliyo fotoda daha da silik çıktı
Yok canım hiç başıma gelmedi en fazla 1-2 gün oynardı.Kan da verdim 2 defa net sıfır çıktı.Canim normalde de gecikir miydi boyle?
Silik olunca fotoda da belli olmuyor ben de göremedim canım tekrarladigin da yine paylaş varsa inşallah daha koyu çıkar hem.Aşırı silik bi bakın ama gözle de çok zor seçiliyo fotoda daha da silik çıktı
Canım bende gebe olduğumu öğrenmeden önceki ay aynı senin gibi oldum çok kötü olmuştum oturdum ağladım ama buradaki bi arkadaş üzülme benimde gecikmeli olduğumun ertesi ay hamile kaldım dedi ve benimde aynı oldu 3 geciktim ertesi ay hamile olduğumu öğrendim rahim hazırlık yapıyo diyorlar ne kadar bilmiyorum ama öyle oldu belki seninde öyle olur sıkma canını vardır bi vakti inşaallah3 gün gecikmeli regl oldum bütün motivasyonum kaydı gitti sanki enerjimi çektilerşaka gibi resmen dalga geçilmiş gibi hissediyorum şu an
Amin inş bu bekleyişler çok uzunnnn ..Kızlar nasilsinz bugün yumuslarin son kontrol günüydü ve gittim soldakiler 15 mm de kalmışlar sağdaki 15 di 3 gün önce bugün 19mm olmuşlar ayyy iğne vuruldum şükür 14 gün sonra gel dedi doktorum insallah tutar bebeğim yaR4bi4
Bende 14 aylik evliyim ve 30 yasindayim. Tesadufe bak14 aylik evliyim, 30 yasimdayim. Sen?
Bence cok guzel buyumusler insallah tutar. Bende ilaci bitirdim dun. Carsamba kontrol var. Catlatma ignesi icin gun sayiyorum.Kızlar nasilsinz bugün yumuslarin son kontrol günüydü ve gittim soldakiler 15 mm de kalmışlar sağdaki 15 di 3 gün önce bugün 19mm olmuşlar ayyy iğne vuruldum şükür 14 gün sonra gel dedi doktorum insallah tutar bebeğim yaR4bi4
Ahaha tek tesaduf yas ve evlilik suresi de degilmis; ben de dun bitirdim canim ilaci ve kontrolum carsamba; kac doz kullandin sen? Klomen mi?Bence cok guzel buyumusler insallah tutar. Bende ilaci bitirdim dun. Carsamba kontrol var. Catlatma ignesi icin gun sayiyorum.
Evet klomen canim sabah aksam gunde iki tane. Yaninda inofolic combi de verdi ona devam ediyorum. Benim regl cok duzenli ama 33 34 gunde bir oluyor o yuzden 18 19 20. Gunlerden birinde catliyor yunurtam. Ovulasyon testleriyle de sabitledim. Bakalim.insallah klomen ise yarar.Ahaha tek tesaduf yas ve evlilik suresi de degilmis; ben de dun bitirdim canim ilaci ve kontrolum carsamba; kac doz kullandin sen? Klomen mi?
Anladim, ben de bu ay 2+2 kullandim klomeni, insallah 1’den fazla yumurtam olusmustur :)Evet klomen canim sabah aksam gunde iki tane. Yaninda inofolic combi de verdi ona devam ediyorum. Benim regl cok duzenli ama 33 34 gunde bir oluyor o yuzden 18 19 20. Gunlerden birinde catliyor yunurtam. Ovulasyon testleriyle de sabitledim. Bakalim.insallah klomen ise yarar.
Insalllah canim carsamba gunu ikimizde bildiririz durumumuzu haydi insallah guzel bir ay olurAnladim, ben de bu ay 2+2 kullandim klomeni, insallah 1’den fazla yumurtam olusmustur :)
Sorma yakiyrz :)))) kure baslamana sevindm insallah sifa olsn cnm bnm..elerine saglk tursulari saglikla yiyin insallahhhh ohh :)canım benim önerilerin için çok teşekkür ederim. bu arada sen bu işlerden anlarsın diye söyleyeyim dedim. eşimin test sonucunda ml bazında sayı düşüktü ama totalda alt sınırda da olsa referans değerde idi. ileri hızlı ve hızlı hareket de %50 falandı sanırım, hareket adına iyiydi. morfoloji kötü %1.. bu ay da olmazsa 1 senemizi dolduruyoruz. bir daha test verecek bakalım. bu süreçte de kürler ikimize de iyi gelir umuyorum. ne güzel size şifa olmuş mesela.. bu arada kalp atışı için ne zaman gideceksin doktora yavrum? :)
canımm buralardayım aslında, arada sinsi sinsi okudum ama kafamı toparlayıp yazamadım bir türlü. adetin 7. günü artık temizlendim, ufaktan çalışmalar başlasınsen de yumtiş dönemindeymişsin yansın geceler
inşallah ilaçlar şifa olur canım. kontrolden sonra yaz bize de..
günaydın canım, nasılsın keyifler yerinde mi? geçen içimde sıkıntı var diyordun..
ah ah senin rüyalar da pek güzel canım ya :) iğnenin etkisinin geçmesini bekle, sabret
kızlar yeni bir gün ve haftadan herkese selamlarekim ayı hepimiz için güzel geçsin, iyi haberlerle dolu olsun inşallah.
hafta sonu hem işimle ilgili hem evde yoğunluğum vardı. söylemesi ayıp 40 kiloya yakın turşu kurdumbiz ailecek çok severiz, çok da dağıtırız. şu an ellerim hala sarımsak kokuyor adetin 7. günündeyim, eşim de ben de ballı küre başladık. eşim inşallah kboynuzu da başlayacak. çakşırı da düşünmeye başladım ama kociş ne tepki verir bilemiyorum.. bakalım uzayan akıntıları ne zaman göreceğim :) tekrar bir umut sardı, hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?