Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummm aa ck ayip lutfnn kotuyu dusunmeee uzuldum ole demene

3 gün gecikmeli regl oldum bütün motivasyonum kaydı gitti sanki enerjimi çektiler şaka gibi resmen dalga geçilmiş gibi hissediyorum şu an
Kuzummm inan hepimiz ayni durumu defalarca yasadik yasiyoruz da..Rabbim tez zamanda guldursun hepimizi insalh

Klomenle daha hizli buyur muhtemelen; valla benim de cok fazla akintim var; insallah catlamamistir zira degerlendirmiyoruz

Kızlar sanırım bende adet oluyorum. 3 ay önce bi kimyasal geçirdim demiştim burdada. Normalde adetlerim çok düzenli idi 28 de bir olurdum ve beklediğim gün gelirdi. Kimyasal dan sonra adet olmaya 1 hafta kala ufak akıntı şeklinde kanama başlıyo 3 gün adet görüyorum sonra bi hafta da bitene kadar akıntı şeklinde az kanama tam bitmesi 2 hafta sürüyor. Sizce neden böyle düZensizleştim kafam karma karışık bu adetm den sonra yenidn bi dr a gitcem ve dr mu değiştircem birde farklı bir dr a muayene olmak istiyorum

Kızlar progesteron sonucuma şimdi internetten kendim baktım 13.29. Adetimin 21.günündeyim bende TSH da yüksekti 5-6 lardaydı. Oda düşmüş çok şükür 3.50 . Henüz istediğim kıvama gelmemiş ama olsun. Bu arada TSH için ilaç yazmadı bana doktorun biri sinir oldum zaten . Ben kendim dereotu kullanıyorum saraçoğlunun programında duydum demekki etki etmiş. Minik minik kistlerim varmış oda muhtemelen bu ayki kullandığım çörekotu bal tarçın küründen dolayı.Çok önemsemedi doktor kistleri.BetaHCG yede baktırdım gitmişken oda 2.3 çıkmış yani olmadı bu ayda. Artık gelecek ay yumurta takibi yaptıracağım inşallah klomen tedavisine başlayacağım. İple çekiyorum adetimin 3.gününü :). Bişey sorcam size ben ya bu kistlerin gitmesini istiyorum bir an önce tedaviye başlamadan, acaba bugün hemen soğan kürüne başlasam birşey Olurmu?
Birde kızlar eşinde hareketli sperm sayısı azlığı sıkıntısı olup klomen çatlatma iğnesi tedavisinden olumlu sonuç alan varmı acaba ?

Merhaba canım.
Öncelikle sağlıklı bir şekilde bebişin en yakın zamanda tutsun inşaallah
Maşaallah tiroidin inmiş ne güzel :) Adetin 21. günündeysen soğan kürü olmaz kuzum ki zaten o kistler adetle beraber atılıyor büyük ihtimalle :)

Canımm dediğin gibi kimyasal geçirdiysen rahim şaşabiliyor. birkaç aya düzene girer diye düşünüyorum ama yine de doktora gitmende fayda var tabii ki :)

Enfeksiyon varken hamile kalan var mı aranızda? enfeksiyon bi engel mi gebelik için sizce?

Enfeksiyon bebeğe engel değil canım bebek oluşuyor da sonrası için tehlikeli olabilir yani tutunamama gibi Allah korusun...Bol bol su iç en güzel şey.
Yok canm olmadm testte yapmadm yarin test tapicam cikmazsa doktoruma gidip sokturucu kullanıcam
kız sendeki bu sabra hayran kaldım :) Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…