hamdolsun kuzum, iyiyim.
Sen nasılsın görünmüyorsun :)
Hadii. Rabbim hayırlısını versin balım. Şükür gebe kalabiliyorsun .
Heyt be helal olsun
Bebiş haberini alırız inşallah kuzum
Aynen kuzu ya beklıyorum bnde son 5 bugünüde bitirirsekcanım benim önerilerin için çok teşekkür ederim. bu arada sen bu işlerden anlarsın diye söyleyeyim dedim. eşimin test sonucunda ml bazında sayı düşüktü ama totalda alt sınırda da olsa referans değerde idi. ileri hızlı ve hızlı hareket de %50 falandı sanırım, hareket adına iyiydi. morfoloji kötü %1.. bu ay da olmazsa 1 senemizi dolduruyoruz. bir daha test verecek bakalım. bu süreçte de kürler ikimize de iyi gelir umuyorum. ne güzel size şifa olmuş mesela.. bu arada kalp atışı için ne zaman gideceksin doktora yavrum? :)
canımm buralardayım aslında, arada sinsi sinsi okudum ama kafamı toparlayıp yazamadım bir türlü. adetin 7. günü artık temizlendim, ufaktan çalışmalar başlasınsen de yumtiş dönemindeymişsin yansın geceler
inşallah ilaçlar şifa olur canım. kontrolden sonra yaz bize de..
günaydın canım, nasılsın keyifler yerinde mi? geçen içimde sıkıntı var diyordun..
ah ah senin rüyalar da pek güzel canım ya :) iğnenin etkisinin geçmesini bekle, sabret
kızlar yeni bir gün ve haftadan herkese selamlarekim ayı hepimiz için güzel geçsin, iyi haberlerle dolu olsun inşallah.
hafta sonu hem işimle ilgili hem evde yoğunluğum vardı. söylemesi ayıp 40 kiloya yakın turşu kurdumbiz ailecek çok severiz, çok da dağıtırız. şu an ellerim hala sarımsak kokuyor adetin 7. günündeyim, eşim de ben de ballı küre başladık. eşim inşallah kboynuzu da başlayacak. çakşırı da düşünmeye başladım ama kociş ne tepki verir bilemiyorum.. bakalım uzayan akıntıları ne zaman göreceğim :) tekrar bir umut sardı, hayırlısı
Ayyy hadi inş kuzum umutsuz beklemek istemiyorum inş umutla BİRLİKTE gelicek mucizemKuzum ümitlendirmek istemediğim için yazmamıştım ama bende sürekli rüyalar gördüm en sonunda tombiş bi oğlan çocuğu gördüm inşaallah vardır ya çok sevinirim
Evet iki kere bakmak netleştiriyor sonucu canım biz 4 ay arayla verdik testi ilkine göre ikinci çok çok iyi çıktı sizinde öyle çok sıkıntınız yok çok şükür olur doğal yolla inşaallah sen hsg baktırdın mı hiç kuzum ? Bu arada ellerine sağlık bende çok severim turşuyu ama yiyemiyorum maalesef :):)canım morfoloji konusunda aynen dediğin gibi. kruger a göre bakmak çok katı olduğu için düşük çıkmasını pek önemsemiyorlar.
sayı düşüktü bizim ya. totalde 40 falandı, ki o da referans değerinin alt sınırıydı. sizin sayı oldukça iyiymiş mesela.. yine de hareketin iyi olması sebebiyle doğal olma ihtimali var diye düşünmüştüm. dr. testin tekrarlanması gerektiğini, o zaman sonucun netleşeceğini söylemişti. olumsuz çıkınca test tekrarı istiyorlarmış. biz de testi hemen tekrarlamayıp biraz besin takviyesi ve 1 seneyi doldurmayı beklemiştik. bakalım hayırlısı ya..
İnşaallah canım :):)Ayyy hadi inş kuzum umutsuz beklemek istemiyorum inş umutla BİRLİKTE gelicek mucizem
Evet batlar ayni. Yumurtlamadan 5gun snra 3gun boynca kasik agrisi oldu ozellkle aksam saatlernde. Bel agrisi adet donemnde bile olmzdi onu da yasadm. Ama son 3gundr hcbi belrti yk. Sut beyazi akinti vardi o da kesldi. Adete 2-3gun kala circir olurdum ve oldum. Cok umitlydm bu aydan ama artk adet olacagima eminim maalesef.Merhaba batlarımız aynı galiba dimi
İki ay önce kimyasal yaşadığımda göğüslerim büyümüştü şimdide aynı şekilde , hassasiyet hep olur adet öncesi ama büyüyünce acaba diyorum birde bunun dışında arada kasık ağrısı ve şişkinlik var ama bugün sivilceler olmuş bazen adet öncesi olur canım sıkıldı
Sende varmı değişiklik
Canim cok sevindim insalllah guzel haberlerini aliriz. Normal yumurtlama gunun kacinci gundu senin ben 18 19. Gun gibi oluyor yine ayni mi olur yoksa klomen one mi ceker emin olamadim. Carsamba doktora gidecegim ama ben de cok merak ediyorum..Canım Doktor çok güzel iki yumuryan olmuş dedi
Çarşamba igne mi olcam vee işbaşı
Hayırlısı Allahtan artık
Onceden bende ikiz fikri yoktu ama klomenle beraber insallah ikiz olur diyorum. Allahim.insalllahhhhhYa evet benim icimden hep ikiz gectigi icin birden fazla yumurtam olsa cok mutlu olacagim :)
Merhaba rabicim. Yasam enerjimiz nasilsin?şekerler merhaba =)
Sen beni görecektin, lekelenmem oluyordu nasıl da mutluydum .. Ay bi de test de yoktu. Test gelene kadar 3 gün lekelenmeden sonra felaket regl oldum. aynı duyguları yaşıyoruz kuzum. Yere çakılmış gibi hissediyor insan3 gün gecikmeli regl oldum bütün motivasyonum kaydı gitti sanki enerjimi çektilerşaka gibi resmen dalga geçilmiş gibi hissediyorum şu an
Utandırıyorsun beni canım :))Merhaba rabicim. Yasam enerjimiz nasilsin?
Ayni nasil olsun umutlu bekleyisler. Iyiyim cok sukur.Utandırıyorsun beni canım :))
Şükürler olsun kuzum iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor :)
Ya sorma bir umut bir hayal kırıklığı bekle bekle bekleEvet batlar ayni. Yumurtlamadan 5gun snra 3gun boynca kasik agrisi oldu ozellkle aksam saatlernde. Bel agrisi adet donemnde bile olmzdi onu da yasadm. Ama son 3gundr hcbi belrti yk. Sut beyazi akinti vardi o da kesldi. Adete 2-3gun kala circir olurdum ve oldum. Cok umitlydm bu aydan ama artk adet olacagima eminim maalesef.
umudumuz hiç bitmesin canımAyni nasil olsun umutlu bekleyisler. Iyiyim cok sukur.
Merhaba canim , sağlıklı bir şekilde tutar inşaallah bebişin :) Güzel haberlerini bekliyoruz :) Canım benimKızlar nasilsinz bugün yumuslarin son kontrol günüydü ve gittim soldakiler 15 mm de kalmışlar sağdaki 15 di 3 gün önce bugün 19mm olmuşlar ayyy iğne vuruldum şükür 14 gün sonra gel dedi doktorum insallah tutar bebeğim yaR4bi4
Ne kadarlık evlisinYani olmaya calisiyorum iste; bu ay 3. ayim ama mutluyum en azindan yumurtam buyuyor vaktinde 30 gunde bir regl olabiliyorum; pko var cunku bende normalde 50 gunde bile regl oldugum oldu...
Bir sonraki ay hsg cekilecek zaten bu ay da tutmazsa; doktor asilama onerdi fakat ben asilamadan emin degilim zira esimin spermlerinde bir problem yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?