Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamdolsun kuzum, iyiyim.
Sen nasılsın görünmüyorsun :)

Hadii. Rabbim hayırlısını versin balım. Şükür gebe kalabiliyorsun .

Heyt be helal olsun

Bebiş haberini alırız inşallah kuzum
vallaha es geçecektim dedim hadi geçmim. ay allahım hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında

Aynen kuzu ya beklıyorum bnde son 5 bugünüde bitirirsek

Kuzum ümitlendirmek istemediğim için yazmamıştım ama bende sürekli rüyalar gördüm en sonunda tombiş bi oğlan çocuğu gördüm inşaallah vardır ya çok sevinirim
Ayyy hadi inş kuzum umutsuz beklemek istemiyorum inş umutla BİRLİKTE gelicek mucizem

Evet iki kere bakmak netleştiriyor sonucu canım biz 4 ay arayla verdik testi ilkine göre ikinci çok çok iyi çıktı sizinde öyle çok sıkıntınız yok çok şükür olur doğal yolla inşaallah sen hsg baktırdın mı hiç kuzum ? Bu arada ellerine sağlık bende çok severim turşuyu ama yiyemiyorum maalesef :):)

Evet batlar ayni. Yumurtlamadan 5gun snra 3gun boynca kasik agrisi oldu ozellkle aksam saatlernde. Bel agrisi adet donemnde bile olmzdi onu da yasadm. Ama son 3gundr hcbi belrti yk. Sut beyazi akinti vardi o da kesldi. Adete 2-3gun kala circir olurdum ve oldum. Cok umitlydm bu aydan ama artk adet olacagima eminim maalesef.

3 gün gecikmeli regl oldum bütün motivasyonum kaydı gitti sanki enerjimi çektiler şaka gibi resmen dalga geçilmiş gibi hissediyorum şu an

Canım Doktor çok güzel iki yumuryan olmuş dedi
Çarşamba igne mi olcam vee işbaşı
Hayırlısı Allahtan artık
Canim cok sevindim insalllah guzel haberlerini aliriz. Normal yumurtlama gunun kacinci gundu senin ben 18 19. Gun gibi oluyor yine ayni mi olur yoksa klomen one mi ceker emin olamadim. Carsamba doktora gidecegim ama ben de cok merak ediyorum..

3 gün gecikmeli regl oldum bütün motivasyonum kaydı gitti sanki enerjimi çektiler şaka gibi resmen dalga geçilmiş gibi hissediyorum şu an
Sen beni görecektin, lekelenmem oluyordu nasıl da mutluydum .. Ay bi de test de yoktu. Test gelene kadar 3 gün lekelenmeden sonra felaket regl oldum. aynı duyguları yaşıyoruz kuzum. Yere çakılmış gibi hissediyor insan

Ya sorma bir umut bir hayal kırıklığı bekle bekle bekle
Allah bize sabır versin :))))

Kızlar nasilsinz bugün yumuslarin son kontrol günüydü ve gittim soldakiler 15 mm de kalmışlar sağdaki 15 di 3 gün önce bugün 19mm olmuşlar ayyy iğne vuruldum şükür 14 gün sonra gel dedi doktorum insallah tutar bebeğim ya R4bi4

Merhaba canim , sağlıklı bir şekilde tutar inşaallah bebişin :) Güzel haberlerini bekliyoruz :) Canım benim

Ne kadarlık evlisin
Kaç yaşındasın cnm?

Ay kızlar daha bata 10 gün var ama bişey dürtükledi test yaptım bugün aşırı aşırı silik bi çizgi var testin çizgisi mi ben mi hayal görüyorum bilemedim heycan yaptım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…