Oo hadi bakalim kalmis 13 gun :)İyiyim kuzucum çok şükür. Çatlatma iğnemin 5.günündeyim. bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım. Sen nasılsın balım?
Ayy çok zor sabrediyorum canım :) ama hayırlısıyla gelsin bebişler de beklemeye razıyız hepimizOo hadi bakalim kalmis 13 gun :)
Gonal f çok çabuk büyütüyo diye duydum canım. İnşallah pazartesiye çok güzel büyümüş olurlar ve çatlatırlarKizlar selam :) Ben bugun doktora gittim yumurtalim 11 mm idi ya sali gunu bugun 14 olmus; biraz az buyumus yani... O yuzden gonal f verdi simdi 2 gun onu vuracagim aonra pazartesi yine kontrol...
insallah beybim :) aman bu ay ben biraz saldim zaten sanki cok da heyecanla beklemiyorum yani olmazsa da hayal kirikligi yasamayacagim gibi geliyor elimden geleni yapiyorum nihayetinde...Gonal f çok çabuk büyütüyo diye duydum canım. İnşallah pazartesiye çok güzel büyümüş olurlar ve çatlatırlar
Ben de öyleyim çok üstüne düşmüyorum ama sonuç negatif olunca yine bi yıkılıyorum kuzum ya. Napalım elimizden geleni yapalım da gerisi nasip canımcıminsallah beybim :) aman bu ay ben biraz saldim zaten sanki cok da heyecanla beklemiyorum yani olmazsa da hayal kirikligi yasamayacagim gibi geliyor elimden geleni yapiyorum nihayetinde...
aynen canim:) sen kac yasindaydinBen de öyleyim çok üstüne düşmüyorum ama sonuç negatif olunca yine bi yıkılıyorum kuzum ya. Napalım elimizden geleni yapalım da gerisi nasip canımcım
26 yaşındayım ben canım. Senin yaş kaç?aynen canim:) sen kac yasindaydin
Ay gencsin daha, 30’um ben de :)26 yaşındayım ben canım. Senin yaş kaç?
Olabilir balım başka topiklere de yazmış heyecandan. Bi bizi unutmuş =)Benim yorum yaptığım bi topikte gördüm canım yeni ama yanlış değilsem dün öğrendi normaldir sevincinden söylemeyi unutmuştur belki kuzum :)
Olabilir balım başka topiklere de yazmış heyecandan. Bi bizi unutmuş =)
E sen de gençsin 30 la 26 çok mu farklı sankiAy gencsin daha, 30’um ben de :)
Senin ilk buraya yazacagından eminim tatlım :)Ay ben de kalsam da kosa kosa yazsam :)
Aynen ilk buraya yazariim :))Senin ilk buraya yazacagından eminim tatlım :)
Farkli canim ya; bence baya fark ediyor. Tabii yas bile psikoloji kadar etkili degil; umudu yitirmeyip elinden geleni yaparak takdiri Allah’a birakmak lazim :)E sen de gençsin 30 la 26 çok mu farklı sankiartık bizim de yüzümüz gülcek inanıyorumm
Heralde ki kuzum :) Allah sağlıkla sıhhatle sürdürsün ama benim ahdım var aha duyayım direkt yazcam buraya konuya kaynak oldu deyip taşlamayın ama heOlabilir balım başka topiklere de yazmış heyecandan. Bi bizi unutmuş =)
Aynen öyle canım. Böyle şeylerde en önemlisi psikolojiFarkli canim ya; bence baya fark ediyor. Tabii yas bile psikoloji kadar etkili degil; umudu yitirmeyip elinden geleni yaparak takdiri Allah’a birakmak lazim :)
Canım çok şükür allah tamamına erdirirse bu ay olduEvet şöyle repertuarımızı bi karıştıralım kimlerin batı gelmiş geçmiş
@papatyam67
@EslemKenan
@1melegimolsun
rainbow4607
@limoncicegi41
@KainattaBirZerre
Kızlar ne durumdasınız var mı gelen giden :)
Aaa şimdi gördüm paylaşmazmıyım senin o güzel listende hamiş emojisini istediğimi sana söylemiştimya canım benimHadii :) gelecek bebeğin inşallah balımm
İyiyim hamdolsun balım sağolasın
Ya ben gerçekten çok üzülüyorum bizlerle paylaşılmamasına. Neyse kuzum gerilmek istemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?