Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi geceler kizlar. Bir sorunum var sizlere de danismak istiyorum. Bir ay once idrar yolu enfeksiyonu icin doktora gittim cok ilerlemdigi icin tek kullanimlk sase verdi sadece. O zamandan beri sikayetlerim cok cok azalsa da hala wc sonrasi sanki biraz daha tuvaletim varmis gibi hissediyorum cok hafif bir sizi oluyor bir de akintimda yaklasik 4 aydir degisik bir koku var ama kopurme,sut kesigi akinti ,kasinti gibi sikayetlerim yok tek sorun koku. Bunun icin doktora gidicem farkli bir mantar cesidi olabilir belki ama merak ettigim su; doktor vajinal ultrasonla ya da alttan muayeneyle o an hemen ne tur bir sorun oldugunu anlar mi yoksa benden ornek alip sonuc mu beklerim? Daha once smear yaptirdigimda 15gun bekledim bunun da boyle uzun olmasini istemiyorm cnku yasadigim sehirde degilim suan ve ne zaman doneriz bilmiyorum. Daha once boyle birsey yaptiran oldu mu aranizda? sanki hamile kalmama engel olan sey buymus gibi geliyor icimden. Ya mantarsa ya yumurtalik iltihabiysa ya cinsel bir hastaliksa diye diye yedim kendimi bu ara

Canım hemen öyle kötü düşünme :) tahminimce idrar testi ister. Bir de akıntından örnek alır :)

Reactions: Eva
İşte sınır olduğum gecikmesi neguzel heray aynı tarihte oluodum geçen ay bile daha çok stres yaptım gecikmedi bile
Hep düzenli olduysan belki mevsimsel geçişten dolayı olabilir hepimiz etkilendik nasibimizi aldık biliyorsun :))

P.tesi b12 ölçtürmem lazım gitmişken betada vereyim bir kere delecekler kolu huy olmuş ya boşa gitmesin aman ye çöpe gitmesin hesabı p.tesi bata 10 gün kalmış oluyo eğer yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur kategorisine giriyosam 7gün kala vermiş oluyorum olumlu olumsuz yazarım canikom

Ya alem bişeysin sen inşallah olumlu olur da biz de sevinelim balım :))
Nese beklicem artık canım

Ay yarın da gelmezse test yapıyorsun canım :)

Ya alem bişeysin sen inşallah olumlu olur da biz de sevinelim balım :))

Ay yarın da gelmezse test yapıyorsun canım :)
Amin sağlıkla hayırlısıyla kuzum ben yatayım pert olmuş durumdayım iyi gecelerin olsun kuzum görüşürük

Hoş bulduk canım bizim sorunumuz azospermi varikosel yok hormonlar normal ama 830 bin ileri hareketlilik zaten sıfır morfoloji de sıfır moral desen yerle bir

Hiç moralini bozma canım, herşeyin bi şifası vardır. Mesela burdan arkadaşlar kürler yapıyordu eşlerine faydasını görenler oldu elbette :)

Uyuyamıyorum benim ki işe gidicek.. Kahvaltı spor çantasını falan hazırladım uyanmışkende bakayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…