- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Merhaba canım, ay ne kadar güzel bi duygu. Hayırlısı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne zamandır deniyodunuz kuzumCanım çok şükür allah tamamına erdirirse bu ay oldu
Bugün kan verdim 346 çıktı
Canım çok sağol darısı isteyen buradaki arkadaşlarımın hepsine inşMerhaba canım, ay ne kadar güzel bi duygu. Hayırlısı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne zamandır deniyodunuz kuzum
Hayirli olsun insaallah saglikli bir gebelik gecirirsin :) dogal yoldan mi hamile kalmistin? Bir de ne zaman ogrendin bat tarihinde mi? Belirtilerin nelerdi? Sorularim bu kadarCanım çok sağol darısı isteyen buradaki arkadaşlarımın hepsine inş
Bu 10. Ayımızdı
Amiin kuzum. Daha fazla uğraştırmamış bebişin çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma inşallahCanım çok sağol darısı isteyen buradaki arkadaşlarımın hepsine inş
Bu 10. Ayımızdı
Nolurr deme öyle kuzum okudukça üzülüyorum valla niye öyle oldu bilmiyorum birkaç yeri takip ediyorum o anda en üstte olana yazdımsonra dedim acele ettim biyerdede biri sormuş öyle söyledim valla çok suçlandımOlabilir balım başka topiklere de yazmış heyecandan. Bi bizi unutmuş =)
Canim tebrikler :) Bence olur oyle telafi ettin sen coktan :)Nolurr deme öyle kuzum okudukça üzülüyorum valla niye öyle oldu bilmiyorum birkaç yeri takip ediyorum o anda en üstte olana yazdımsonra dedim acele ettim biyerdede biri sormuş öyle söyledim valla çok suçlandım
Doğal yoldan 9 ay olmayınca bu ay aşılama yapıldı hatta birkaç aydır erteliyorduk dün bat günüydü idrar testi taptım ama testin bozuk olmasından şüphelendim control çizgisi bile oluşmadı hiçbirşey çıkmadı 3-4 dk sonra yavaş yavaş belirdi ikinci çizgi 5 dk dam fazla zaman sonra çıktı oyüzden di tereddütüm asılHayirli olsun insaallah saglikli bir gebelik gecirirsin :) dogal yoldan mi hamile kalmistin? Bir de ne zaman ogrendin bat tarihinde mi? Belirtilerin nelerdi? Sorularim bu kadar
Amin kuzum amin buradaki tüm arkadaşlarıma isteyen herkese bekletmeden sağlıkla gelsin miniklerimizAmiin kuzum. Daha fazla uğraştırmamış bebişin çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma inşallah
Canım çok sağol belirtilerimi greensey e anlattım şimdiCanim tebrikler :) Bence olur oyle telafi ettin sen coktan :)R4bi4 de oyle dusunur ekinim ki :)
Sen neler yaptin bu ay onu anlat bence :)
Evet pco canmSenin polikistik over mi canım problem
Tekrar tebrikler canim cok sevindim senin adina :) benim de bu 9.ayim oluyor bata da 8gun var ama bakalim.. hic belirtim de yok goguslerim cok az hassaslasti sadece dolgunlastilar. Yumurtlama sonrasi 5gun de bel agrim ve kasik agrim bir de akintim oldu fakat simdi hic biri yok sadece cok nadir igne batmasi oluyor kasiklarda. Senin ilk bebisin mi olcak kismetse?Doğal yoldan 9 ay olmayınca bu ay aşılama yapıldı hatta birkaç aydır erteliyorduk dün bat günüydü idrar testi taptım ama testin bozuk olmasından şüphelendim control çizgisi bile oluşmadı hiçbirşey çıkmadı 3-4 dk sonra yavaş yavaş belirdi ikinci çizgi 5 dk dam fazla zaman sonra çıktı oyüzden di tereddütüm asıl
Belirtilere gelirsek yumurtlama sonrası hemen kasık ağrısı başladı sanki karnımda bir top var eğilip kalkarken eziliyormuş gibi acıyordu arada iğne batması gibi sızı oluyordu en önemlisi kimyasalda yaşamıştım göğüslerim çok büyüdü son üç gündür sanki ayakta çok kalmışım gibi belim ağrıyor birde bata 2 gün kala mide ekşimesi yaşadım bu belirtimi normal bişeymi bilmiyorum ama hiç olan bişey değil
Kuzum adetlerin düzenliydi değil mi herhangi bir şey yoktu ?kendime inanmıyorum ya nasıl kurdum hamileyim diyekan tahlili de negatif çıktı canlar, sağlık ocağındaki doktor kadın doğuma gözükmem gerektiğini söyledi. İdrar enfeksiyonu geçirdiğim için ilaç fitil falan kullanmıştım o yapabilirmiş kahverengi lekenlenme .. Napalım hayırlısı artık
Aslında yumurtlama sonrası olan ağrılar bir hafta kala durmuştu benimde mesela geçen hafta sonu hiçbirşeyim yoktu göğüs dolgunluğu dışında hatta yüzüm yağlandı sivilcelendim aha dedim regl geliyo son 2 gün kala yazdığım ağrı sızı belirginleşti allahım kısmet etsin inş kuzum haftaya senin güzel haberini alalımTekrar tebrikler canim cok sevindim senin adina :) benim de bu 9.ayim oluyor bata da 8gun var ama bakalim.. hic belirtim de yok goguslerim cok az hassaslasti sadece dolgunlastilar. Yumurtlama sonrasi 5gun de bel agrim ve kasik agrim bir de akintim oldu fakat simdi hic biri yok sadece cok nadir igne batmasi oluyor kasiklarda. Senin ilk bebisin mi olcak kismetse?
Masaallah Allah bagislasin yavrularini. Benim de olursa ilk olacakk insaallah haftaya ben de bir anne adayi olabilrim :) benim de 2 yil olcak evleneli yasim 27, insaallah vok bekletmeden gelir bebislerimiz ....Aslında yumurtlama sonrası olan ağrılar bir hafta kala durmuştu benimde mesela geçen hafta sonu hiçbirşeyim yoktu göğüs dolgunluğu dışında hatta yüzüm yağlandı sivilcelendim aha dedim regl geliyo son 2 gün kala yazdığım ağrı sızı belirginleşti allahım kısmet etsin inş kuzum haftaya senin güzel haberini alalım
Benim 9 yaşında bir oğlum var kısmetse bu ikinci
Ayy hadi inş amin canım var zamanı biz sabredemiyoruz ama olacak illakiMasaallah Allah bagislasin yavrularini. Benim de olursa ilk olacakk insaallah haftaya ben de bir anne adayi olabilrim :) benim de 2 yil olcak evleneli yasim 27, insaallah vok bekletmeden gelir bebislerimiz ....
Olmadım kuzum daha ama eli kulağındadir gelir yrn falanEvet şöyle repertuarımızı bi karıştıralım kimlerin batı gelmiş geçmiş
papatyam67
E EslemKenan
@1melegimolsun
rainbow4607
@limoncicegi41
@KainattaBirZerre
Kızlar ne durumdasınız var mı gelen giden :)
Bizimde maalesef istememize rağmen olmuyor. Umarım 2019 uğurlu gelir. Diğer arkadaslarımla beraber inşallah
Senin kaynağını seveyim, yaz tabi ayıpsın bal :))Heralde ki kuzum :) Allah sağlıkla sıhhatle sürdürsün ama benim ahdım var aha duyayım direkt yazcam buraya konuya kaynak oldu deyip taşlamayın ama he
Canım çok şükür allah tamamına erdirirse bu ay oldu
Bugün kan verdim 346 çıktı
Estağfurullah kardeşim, heyecanını çok iyi anlıyorum :)Aaa şimdi gördüm paylaşmazmıyım senin o güzel listende hamiş emojisini istediğimi sana söylemiştimya canım benim
Ama dün idrar testi yaptım hemen o heyecanla paylaştım ama sonra Haziran’da yaşadığım hüsran aklıma geldi dur dedim kan sonucunu al öyle paylaş biraz önce kan sonucumu aldım Onuda senin etiketinin altına yazdım şimdi sırayla kaldığım yerden okuyordum
İnş rabbim tamamına erdirir sorma çok korkuyorum hatta daha eşime bile söyleyemedim :))
Nolurr deme öyle kuzum okudukça üzülüyorum valla niye öyle oldu bilmiyorum birkaç yeri takip ediyorum o anda en üstte olana yazdımsonra dedim acele ettim biyerdede biri sormuş öyle söyledim valla çok suçlandım
Geçen B blanche_ea ya da söylemiştim canım, bitkisel bi ilaç var çok iyiEvet pco canm
Bence gelmez tatlım :)Olmadım kuzum daha ama eli kulağındadir gelir yrn falan
Gelir kuzum gelir zamanında değerlendirme olmadikiBence gelmez tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?