Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş bulduk canım bizim sorunumuz azospermi varikosel yok hormonlar normal ama 830 bin ileri hareketlilik zaten sıfır morfoloji de sıfır moral desen yerle bir
Canım mrb Bnim teyzemin oğlundada aynı sorun vardı... 18 sene boyunca çoçuğu olmadı .. Sigara içerdi.. İzmire aşılama ıkı kere tüp bebek denedi olmadı... İlaçlar içerdi kontrole giderdi sperm oluşmuş ameliyata alırlardı stresten ameliyat sırasında sperm kaybolup giderdi... Hepsı yüzde 1 şans verirlerdi... Sonra burda İstanbulda bahseciye yolladılar tüm tahlıllerı ve onlar yüzde on sanş verince hemen gelip tedavıyi kabul ettiler çünkü çok az olsada ilk defa yüzde birin üstünde Bı rakam vermişti burası tedavıyi başlar başlamaz ilk denemede hamile kaldı ve çok şükür oğlu suan bi aylık iki yaşına gelince dondurulmuş emprıyoları yine kullanıp ikinciye hamile kalıcak inş .. Rabbim ol dedikten sonra sıfır spermle bile oluyor mucize demem o yüzden rabbim yüzümüzü güldürsün..

Bnde kendim için infertelite bölümüne randevu aldım devletten çok araştırdım ve çok iyi Bı doktor buldum bklm gidince aşılama için başvurcam ... Oda ameliyat ol derse olup tekrar umut bağlıcam....
Hakkında hayırlısı olsun balım. Rabbim fazla aratmasın.

Kızlar birşey sorcam normalde bnm yumurtlama donemi su an ama akıntım bitti sanki hic gelmiyor bnm adet bitiminin hemen ertesi gunu akintim baslamisti (6. Gun) yani v3 devam etti akıntım adetin (12. Gunu) adetten sonra 7.gun cok fazla akıntım vardi yumurta beyazi kivaminda seffaf akışkan ondan sonra bi iki gun daha devam etti bitti acaba erken mi yumurtladim ki su kasık ağrım var ama akintim yok

Hiç bir fikrim yok bu konuda balım

Ne için ameliyat gerekiyor kuzum? Kaçırmışım
Kuzum bnde 2mm bi polip çıktı gebeliğe engel değil dedi gittiğim tüm doktorlar.. Ama aşılama yapılırsada küçücük bi olasılık bile olmasın dıye alalım demişti doktor

gebelik haberi duyanlara cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bende yarin klomene basliyorum. Esimde test verdi insallah sorun çıkmaz pazartesi sonucu alicaz.

Kuzum bnde 2mm bi polip çıktı gebeliğe engel değil dedi gittiğim tüm doktorlar.. Ama aşılama yapılırsada küçücük bi olasılık bile olmasın dıye alalım demişti doktor
Aaa kaçırmışım hakikaten. Ben de 14 ay önce 2 cm aldırdım. Şimdi tekrar oluşmuş 8 mm... Tüp bebek ya da aşılama yaptırmam gerekirse aldırırım artık dediğin gibi

S Savladati Aynn kuzum benım ki doktor 2 cm altında olduğu için sorun yok dedi.. Şimdi doktorumu aradım.... Dün test yaptığımı negatif çıktığını söyledim .. Bundan sonra ne yapıcaz aşılama yı sizle mı yapıcaz dedim.. Bana melek bi dur daha erken çıkmamış olabılır dedi. Peki hasta olursam ameliyatı hemen olayım mı dedim.. Bana senin ki ultrasyonda bile gözükmüyor ameliyata gerek yok aşılama olumsuz olursa tüpten önce alırız dedi.. Azıcık pozitif ol diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…