Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence biraz daha bekleyin; regl gecmeden ogrenilen kan testleri de dogru olmayabiliyor; cunku bazen embriyo olussa da direkt tutunamayabiliyormus ve o zaman biz anlamiyormusuz bile...
kimyasaldan mı bahsediyosun canım, valla mevlam eyler eylerse güzel eyler napalım kaderde ne varsa görücez allah iyi şeylerle sınasın köyü şeylerle değil

kimyasaldan mı bahsediyosun canım, valla mevlam eyler eylerse güzel eyler napalım kaderde ne varsa görücez allah iyi şeylerle sınasın köyü şeylerle değil
Ona kimyasal mi deniyor emin degilim de doktorlar diyor kan testi icin bile regl gununu bekleyin diye ; tabii bence yine de hamile olma ihtimalin cok daha yuksek :)

Bu kadar erken de ciktigina gore belki de ikizdir :)

Ona kimyasal mi deniyor emin degilim de doktorlar diyor kan testi icin bile regl gununu bekleyin diye ; tabii bence yine de hamile olma ihtimalin cok daha yuksek :)

Bu kadar erken de ciktigina gore belki de ikizdir :)
yok canım anne tarafımda ikiz yok sordum o konuyu doktora olmaz çok düşük ihtimal anne tarafında olması lazım dedi :)

yok canım anne tarafımda ikiz yok sordum o konuyu doktora olmaz çok düşük ihtimal anne tarafında olması lazım dedi :)
Ya iste o belli olmuyor yaş arttıkça veya ilaçlarla filan birden fazla yumurta olunca ikiz olabiliyor kolayca artık...

1 17platon17 Canim sen de haber et doktor sonucunu :)
Canim simdi geldim doktordan bugum 17. Gun ama hala tam buyumemis. Biliyorsun normalde 21. Gun yumurtam catliyordu her ay. Doktor persembe yeniden gel artik o gunde olmazsa direk obur ay igneye baslayalim dedi. Klomenden vazgecti herhalde oysaki bu ay ilk kez klomen icmistim.
Anlamadigim birsey var. Yani ben 1 yildir her ay yumurtluyorum akintim agrim olusuyordu ve ovulasyon testleri ile bunu kesinlestirmistim hep 20. 21. Gun cift cizgi olurdu.
Simdi benim yumurtalar buyumeden mi catliyormus yani hic birsey anlamadim.
Allahi seven beni aydinlatsin bu yuzden mi bebegim olmuyor.?
Doktor ilk kontrolde 7 8 folikul var demisti ve sonra sagda 1 solda 2 tane gelismeyi bekleyen var demisti.
Gelismiyor mu gelismeden mi catliyor.
Cokkkk uzgunum ya inanilmaz hemde yikildim resmen

Ya iste o belli olmuyor yaş arttıkça veya ilaçlarla filan birden fazla yumurta olunca ikiz olabiliyor kolayca artık...
Bilmiyorum canım gerçi allahım istedikten sonra olur mu olur, ben zor görülen çizgi görüyorum böyle idrar testleriyle olmuyo en kesini kan dur bakalm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Belki bir iki günü vardır zaten geç çalıyormuş ya. Kaç mm olduğunu söylemedi mi doktor? Hemen moralini düşürme. Çatlama gününe daha varmış. Hiç belli olmaz.

Belki bir iki günü vardır zaten geç çalıyormuş ya. Kaç mm olduğunu söylemedi mi doktor? Hemen moralini düşürme. Çatlama gününe daha varmış. Hiç belli olmaz.
Soylemedi zaten agzindan cimbizla laf aliniyor. Umurunda mi parasini alir o zaten.
Klomenin dozunu arttiralim bile denedi. Direk igne

1 17platon17 canım yumurtlama ağrısı çekiyor muydun. Yumurta büyüyünce ağrı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…