kimyasaldan mı bahsediyosun canım, valla mevlam eyler eylerse güzel eyler napalım kaderde ne varsa görücez allah iyi şeylerle sınasın köyü şeylerle değilBence biraz daha bekleyin; regl gecmeden ogrenilen kan testleri de dogru olmayabiliyor; cunku bazen embriyo olussa da direkt tutunamayabiliyormus ve o zaman biz anlamiyormusuz bile...
18 ekim canımcanim bat tarihin ne zamandi normalde benim 19 ekim ama 7 8 gun erken yumurtladim hsgden dolayi bu arada tebrikler canim insallah gebesindir
kuzum en belirgin yumurtlamadan beri adet sancıdı çekiyorum ve sarı akıntım var böyle yaniHafif cizgi var sanki :)) ne zaman kan vereceksin meraktayiz? Bir de belirtilerini tam yazar misin kuzummm
kuzum en belirgin yumurtlamadan beri adet sancıdı çekiyorum ve sarı akıntım var böyle yani
Ona kimyasal mi deniyor emin degilim de doktorlar diyor kan testi icin bile regl gununu bekleyin diye ; tabii bence yine de hamile olma ihtimalin cok daha yuksek :)kimyasaldan mı bahsediyosun canım, valla mevlam eyler eylerse güzel eyler napalım kaderde ne varsa görücez allah iyi şeylerle sınasın köyü şeylerle değil
yok canım anne tarafımda ikiz yok sordum o konuyu doktora olmaz çok düşük ihtimal anne tarafında olması lazım dedi :)Ona kimyasal mi deniyor emin degilim de doktorlar diyor kan testi icin bile regl gununu bekleyin diye ; tabii bence yine de hamile olma ihtimalin cok daha yuksek :)
Bu kadar erken de ciktigina gore belki de ikizdir :)
inşallah sende bende hamile olmuşuzdurBende de aynı belirtiler var canım adeti bekliyorum
Ya iste o belli olmuyor yaş arttıkça veya ilaçlarla filan birden fazla yumurta olunca ikiz olabiliyor kolayca artık...yok canım anne tarafımda ikiz yok sordum o konuyu doktora olmaz çok düşük ihtimal anne tarafında olması lazım dedi :)
Canim simdi geldim doktordan bugum 17. Gun ama hala tam buyumemis. Biliyorsun normalde 21. Gun yumurtam catliyordu her ay. Doktor persembe yeniden gel artik o gunde olmazsa direk obur ay igneye baslayalim dedi. Klomenden vazgecti herhalde oysaki bu ay ilk kez klomen icmistim.1 17platon17 Canim sen de haber et doktor sonucunu :)
Bilmiyorum canım gerçi allahım istedikten sonra olur mu olur, ben zor görülen çizgi görüyorum böyle idrar testleriyle olmuyo en kesini kan dur bakalm hakkımızda hayırlısı neyse o olsunYa iste o belli olmuyor yaş arttıkça veya ilaçlarla filan birden fazla yumurta olunca ikiz olabiliyor kolayca artık...
inşallah sende bende hamile olmuşuzdur
R4bi4 ne diyon kuzum al-bi iyi değil yanıltıyo dedik gittim başka test aldım hamileliğimi 8gün önceden öğrendiğim testten aldım :)
İnşallah kuzum kan testi vereyimde ne çıkar bilmiyorum kuzum inşallah çöküş yaşamam
Belki bir iki günü vardır zaten geç çalıyormuş ya. Kaç mm olduğunu söylemedi mi doktor? Hemen moralini düşürme. Çatlama gününe daha varmış. Hiç belli olmaz.Canim simdi geldim doktordan bugum 17. Gun ama hala tam buyumemis. Biliyorsun normalde 21. Gun yumurtam catliyordu her ay. Doktor persembe yeniden gel artik o gunde olmazsa direk obur ay igneye baslayalim dedi. Klomenden vazgecti herhalde oysaki bu ay ilk kez klomen icmistim.
Anlamadigim birsey var. Yani ben 1 yildir her ay yumurtluyorum akintim agrim olusuyordu ve ovulasyon testleri ile bunu kesinlestirmistim hep 20. 21. Gun cift cizgi olurdu.
Simdi benim yumurtalar buyumeden mi catliyormus yani hic birsey anlamadim.
Allahi seven beni aydinlatsin bu yuzden mi bebegim olmuyor.?
Doktor ilk kontrolde 7 8 folikul var demisti ve sonra sagda 1 solda 2 tane gelismeyi bekleyen var demisti.
Gelismiyor mu gelismeden mi catliyor.
Cokkkk uzgunum ya inanilmaz hemde yikildim resmen
Soylemedi zaten agzindan cimbizla laf aliniyor. Umurunda mi parasini alir o zaten.Belki bir iki günü vardır zaten geç çalıyormuş ya. Kaç mm olduğunu söylemedi mi doktor? Hemen moralini düşürme. Çatlama gününe daha varmış. Hiç belli olmaz.
Doktorunu mu değiştirsen? Hangi ildesin?Soylemedi zaten agzindan cimbizla laf aliniyor. Umurunda mi parasini alir o zaten.
Klomenin dozunu arttiralim bile denedi. Direk igne
sonucu bekliyorumBalım naptın kan verdin mi merak ediyorum seni, kv yanımda çok giremiyorum
Ben de bi doktora gidiyordum 4 senedir. Şimdi arayıştayım. Anlatmayan konuşmayan doktor istemiyorum :)Doktorunu mu değiştirsen? Hangi ildesin?
Ne zaman çıkar ay sağlık ocağında mı verdin canımsonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?