Aslında mail yazsak hastaneye geri dönüş olur belki. Bir de Lokman Hekim var o da Sgk anlaşmalı.Ay canim benim bundan sonra sadece okumam, yazarim da tabii :)
Medicana sgk anlasmali orasi denenebilir %80’ini karsiliyor normalde sgk ama hsg soz konusu olunca emin olamiyorum; baska bir kapsama giriyor olabilir mi vs.
Ben o tontoşa kurban olayım canım anam.. Aynen öyle kuzum sadece kürt olduğumu duyunca tamm biz yandık demiş şimdi kızımda kızım dıyo.. Bizim birbirimize olan bağlılığımızada hayran kalmış Rabbim hepimizden razı olsun ve biran önce göndersin sıpaları..Annene de helal olsun. Bazı anneler var ki aman gitme vs der.
Ne demişler iyilik et ki iyilik bulasın :)
Ayrıca kimi insanlar kürtleri sadece Kürt olduğu için istemez. Lakin yakından tanıdıklarında fikirleri değişiyor :) Ne güzel işte herkes senden memnun, Allah da razı olsun inşaallah kuzum
Bilmiyorum canim iste kendi doktorumu da seviyorum aslinda onun bulunmasini isterim hag gerekirse de... O yuzden biraz daha dusuneyim ki hatta insallah bu ay hamile kalirim da bunlari dusunmeme gerek kalmaz...Aslında mail yazsak hastaneye geri dönüş olur belki. Bir de Lokman Hekim var o da Sgk anlaşmalı.
Ay amin amin aminBen o tontoşa kurban olayım canım anam.. Aynen öyle kuzum sadece kürt olduğumu duyunca tamm biz yandık demiş şimdi kızımda kızım dıyo.. Bizim birbirimize olan bağlılığımızada hayran kalmış Rabbim hepimizden razı olsun ve biran önce göndersin sıpaları..
İnşallah kuzum, gönlümüz her zaman ondan yanaBilmiyorum canim iste kendi doktorumu da seviyorum aslinda onun bulunmasini isterim hag gerekirse de... O yuzden biraz daha dusuneyim ki hatta insallah bu ay hamile kalirim da bunlari dusunmeme gerek kalmaz...
Alttaki de incecik bi çizgi var sankiR4bi4 ne diyon kuzum al-bi iyi değil yanıltıyo dedik gittim başka test aldım hamileliğimi 8gün önceden öğrendiğim testten aldım :)
Evet canımAlttaki de incecik bi çizgi var sanki
O zaman en erken öğrenenlerden olarak tebrik ederim canım benim :)Evet canım
22 eylul canim ben 34 gunde bir regl oluyorum bat da 24 ekim.Ben de yarin doktora gidecegim canim, ben de insallah buyumustur benimkiler de diyorum...
Senin sat ne zamandi canim? Benim 24 eylul
Hafif cizgi var sanki :)) ne zaman kan vereceksin meraktayiz? Bir de belirtilerini tam yazar misin kuzummmR4bi4 ne diyon kuzum al-bi iyi değil yanıltıyo dedik gittim başka test aldım hamileliğimi 8gün önceden öğrendiğim testten aldım :)
canim bat tarihin ne zamandi normalde benim 19 ekim ama 7 8 gun erken yumurtladim hsgden dolayi bu arada tebrikler canim insallah gebesindirevet kuzum 3 gün erken yumurtladım eğer 3 gün çıkaracaksak 8 gün kalmış
Kuzum ben tam gününde hasta oldum bekletmediler kendileriGünaydın canımlar. Yeni haftadan da güzel haberler gelsin inşallah. @elvin09 canım nasılsın? Var mı gelen giden?
Ayın 20 sine doktor randevusu aldım... Bakalım bu ne diyecek, umarım umut dolu olur...
Kuzumm bunda da gördüm kii :)) Yaa inşallah ya inşallah gelmiştir bebişR4bi4 ne diyon kuzum al-bi iyi değil yanıltıyo dedik gittim başka test aldım hamileliğimi 8gün önceden öğrendiğim testten aldım :)
Bence biraz daha bekleyin; regl gecmeden ogrenilen kan testleri de dogru olmayabiliyor; cunku bazen embriyo olussa da direkt tutunamayabiliyormus ve o zaman biz anlamiyormusuz bile...R4bi4 ne diyon kuzum al-bi iyi değil yanıltıyo dedik gittim başka test aldım hamileliğimi 8gün önceden öğrendiğim testten aldım :)
kanda çıkmayana kadar emin bişey yok canım :) yinede sağolasınO zaman en erken öğrenenlerden olarak tebrik ederim canım benim :)
İnşallah kuzum kan testi vereyimde ne çıkar bilmiyorum kuzum inşallah çöküş yaşamamKuzumm bunda da gördüm kii :)) Yaa inşallah ya inşallah gelmiştir bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?