Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bazı aylar yumurta çatlamayabilir bazı aylar yumurta tam gelişemeyebilir bana dr um söylemişti herşey etkileyebilir özellikle psikoloji
O yüzden bu ay öyle bile olsa herr ay bu böyleydi diyemeyiz ki bence daha 4 gün var ama kaç mm olduğunu sorsaymışsın keşke
Birde canım dr gerçekten çok önemli seni rahatlatmıyorsa seni tatmin etmiyorsa devam etme

wiha02 kuzum ben de sana bakıp test yaptım negatif

Doktorla görüştün mü? Hsg hormonlar her şey normaldi dimi sende kuzum?
Görüştüm kuzum hersey normal bnde sadece eşimde morfoloji %1 çıkmıştı doktorlar hepsi o önemli değil sayı ve hareketlilik normal demişti ama sanırım önemli çünkü başka bi sebeb yok yarın tekrar bi gidicem

Haklisin ne bileyim moralim cok bozuk. Dayanacak gucum kalmadi. Allah kahrettin dogudayiz ve hicbir yere gidemiyoruz. Iznim yok imkan yokkk.
Her ay catliyor dedigim yumurta akinti teste iki cizgi ne peki ne olur biri izah etsin

Haklisin ne bileyim moralim cok bozuk. Dayanacak gucum kalmadi. Allah kahrettin dogudayiz ve hicbir yere gidemiyoruz. Iznim yok imkan yokkk.
Her ay catliyor dedigim yumurta akinti teste iki cizgi ne peki ne olur biri izah etsin
Canım her çatlayan yumurta kaliteli yumurta olmayabiliyor o yüzdende gebelik oluşmaya biliyor yani aaa yumurtam çatladı neden olmadı deme.. Bnim testle de kontrol ediliyor çatlayan yumurtanın kaliteli olduğu ama yinede olmuyor içini ferah tut bi sorun yoksa olucak allahın iznıyle

Bence 21. gunu bekle daha buyur diye dusunuyorum. mm olarak soyledi mi kac oldugunu boyutunun? Ya iste hepsi ayni hizda gelismiyot folikullerin hepsi ayni anda da catlamiyor zaten; bence igne daha etkili kuzum zaten... Doktor yanlis bir sey dememis aslinda bakarsan...

Kizla selam, doktordan ciktim simdi :) ilk defa 2 yumurtam gelismis cok sukur biri 17 biri 20 mm; simdi igne olacagim. Iyi degil mi boyutlari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…