- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
Rabiacim bugun BAT gunum beklemedeyim gelmedi henuz :)
Korkulur tabi ya oku bol bol atarsın inşaallahMerhaba tatlım, ben de dün seni düşünüyordum sesi çıkmıyor diye. Çok geçmiş olsun canım, kendine çok iyi davran.
Onun olduğunu bilmeden açtım canım, gece lavaboya kalkamıyorum düşün. Çok korkar oldum
Balım ne alemdesin regl oldun mu
Bugün 4.gundu kuzum yinede gecikti inşallah bebiş bidahaki ay için yer yapıodur:)En azından çok gecikmedi kuzum
İnşallah canımKuzum en azından düzenli oluyorsun. Bi de bana bak ne zaman olcagm belli değil
Son bat olur inşallah balımm.
:)
Amiinn canım nasılsın
En azından bekleye bekleye yıpranmazsın canım benim
Kuzum Bnim ki maşallahı var şaşmaz geldi bugun bi hafta önce başlayan ağrılar bu ay yoktu hepsinin hıncını Bı gun de aldı zor kendime geldim bi de bu halimle kayınpederdeydım temizlık iş güç yemek...
Ben de yarin doktora gidecegim canim, ben de insallah buyumustur benimkiler de diyorum...Merhaba kizlar bende yarin tekrar doktor kontrolune gidecegim insallah yumurtalar biraz daha buyumustur. Umarim bu hafta ici ignemi vurdurabilirim
Kizlar selam nasilsiniz?
Insallah onumuzdeki hafta da birkac hamileik haberi gelir; var mi bu hafta bati gelen?
Ben bu iki gun (ctesi ve pazar) gonal f igne vuruldum; biraz canim acidi bir de biraz morarttim ama insallah deger de bu ay; bosuna cekmemis olurum bunlari.
R4bi4 saol canım sen nasılsın durum ne
Rabiacim bugun BAT gunum beklemedeyim gelmedi henuz :)
Merhaba kizlar bende yarin tekrar doktor kontrolune gidecegim insallah yumurtalar biraz daha buyumustur. Umarim bu hafta ici ignemi vurdurabilirim
Bugün 4.gundu kuzum yinede gecikti inşallah bebiş bidahaki ay için yer yapıodur:)
Her hafta sonu oraya mı gidiyorsun balım. Ay seni çok iyi anlıyorum, adet sancısı çok zorKuzum Bnim ki maşallahı var şaşmaz geldi bugun bi hafta önce başlayan ağrılar bu ay yoktu hepsinin hıncını Bı gun de aldı zor kendime geldim bi de bu halimle kayınpederdeydım temizlık iş güç yemek...
Merhaba canım, sesin çıkmıyor bu aralar
İğne bebişinin gelmesine vesile olsun inşallah kuzum
Evet kuzum napim üzülüyorum onlara evin halini görsen bi haftada nasıl bu kadar dağılıyor... Topluyorum temizliyorum yemek yapıyorum bi gece kalıp pazar akşamından eve geciyoruz..
Hamdolsun canım benim, kv'deyim öyle, günler su gibi akıp gidiyor
Ay hadi inşallah balım değerlendirdinmi :)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum. Tez zamanda gelsin bebiş :)
İnşallah tatlım ya :)
Her hafta sonu oraya mı gidiyorsun balım. Ay seni çok iyi anlıyorum, adet sancısı çok zor
Evet kuzum napim üzülüyorum onlara evin halini görsen bi haftada nasıl bu kadar dağılıyor... Topluyorum temizliyorum yemek yapıyorum bi gece kalıp pazar akşamından eve geciyoruz..Her hafta sonu oraya mı gidiyorsun balım. Ay seni çok iyi anlıyorum, adet sancısı çok zor
Kuzum gecmis olsn yaaKuzum Bnim ki maşallahı var şaşmaz geldi bugun bi hafta önce başlayan ağrılar bu ay yoktu hepsinin hıncını Bı gun de aldı zor kendime geldim bi de bu halimle kayınpederdeydım temizlık iş güç yemek...
Valla kuzum çok şükür isyan etmiyoruz inancımızda tam ama insan üzülmüyor değil... Düşünsene her ay ümitlenip yere çakılıyorsun şükür toparlanoypruz ama çok farklı Bı duygu rabbim daha fazla aratmasın salı günü aşılama için gidicem sürekli duayla iş yapar hale geldim adım atarken bile dua edip zikir çekiyorum böyle hasta oluncada ben allahtan daima hayırlısı diye istekte bulunuyorum DEMEKKİ daha hayırlı değilmiş diye kendimi avutuyorum ama sen gelde içime sor... BİR bucuk yıl lucak neredeyse yenı bir komsum oldu.. Bana hasta oldun mu diye sordu Bn güçlü görünmek için zor tuttum kendimi gözlerimi kaçırdım bana Allaha daha çok yalvar o senin dga çok istemeni beklıyor dedi.. Kendimi içeri zor attım allahım sen biliyorsun daha ne kadar çok istenilir ki diye hıckıra hıçkıra ağladımKuzum gecmis olsn yaagecsin de gelmesin artk su kirmizilar yaa
Merhaba canım, sesin çıkmıyor bu aralar
İğne bebişinin gelmesine vesile olsun inşallah kuzum
Hamdolsun canım benim, kv'deyim öyle, günler su gibi akıp gidiyor
Ay hadi inşallah balım değerlendirdinmi :)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum. Tez zamanda gelsin bebiş :)
İnşallah tatlım ya :)
Her hafta sonu oraya mı gidiyorsun balım. Ay seni çok iyi anlıyorum, adet sancısı çok zor
Evet kuzum napim üzülüyorum onlara evin halini görsen bi haftada nasıl bu kadar dağılıyor... Topluyorum temizliyorum yemek yapıyorum bi gece kalıp pazar akşamından eve geciyoruz..
Yoklugun kendini belli ediyor canım :)Selam canim, valla okudum aslinda haftasonu hep ama yazmadim demek ki... Istanbul’daydik da haftasonu simdi Ankara’ya donuyoruz :)
Insallah canim ya valla ugrasiyoruz; sen naptin hsg isini?
Size bir sey danismak istiyorum kizlar; ben normalde ozel muayeneye gidiyorum ama simdi hsg icin sgk anlasmali bir ozel hastaneye gitmeyi dusunuyorum; acaba hsg icin ozel bir sey yapmam gerekiyor mu? Devlet karsiliyor mu bir kismini biliyor musunuz?
Tabii insallah hic gerek kalmaz hsg’ye bu ay hamile kaliveririm.
Saol kuzum Bnim Allah razı olsun ... Annem bni hep tembıhler telefonla arayıp kızım sen Bı temızlıkle eksilmesin senden ricam daima git diyo annemin isteği olduğu içinde her hafta cumadan gider yaparım hem eşimin de gönlü oluyor... Kuzum Bı bilsen Bn doğuluyum diye babası bnı hiç istememiş ve sevmemiş şimdi her gittiğimde kendisi anlatır ben senden memnunum Allah da senden memnun olsun diye sana haksızlık etmişim bni affet diyo kocaman adam..Canımm, kaldı mı senin gibisi. Rabbim mükafatını verece yeter ki sen kapısını çalmasını bil
Bu arada nickin hayırlı olsun kardeşim
Canım inş gerek kalmaz ama özel hastanelerde çekilmiyor bu hsg ve devlette yaptırmadığın taktirde karşılamıyor da..Selam canim, valla okudum aslinda haftasonu hep ama yazmadim demek ki... Istanbul’daydik da haftasonu simdi Ankara’ya donuyoruz :)
Insallah canim ya valla ugrasiyoruz; sen naptin hsg isini?
Size bir sey danismak istiyorum kizlar; ben normalde ozel muayeneye gidiyorum ama simdi hsg icin sgk anlasmali bir ozel hastaneye gitmeyi dusunuyorum; acaba hsg icin ozel bir sey yapmam gerekiyor mu? Devlet karsiliyor mu bir kismini biliyor musunuz?
Tabii insallah hic gerek kalmaz hsg’ye bu ay hamile kaliveririm.
Ay canim benim bundan sonra sadece okumam, yazarim da tabii :)Yoklugun kendini belli ediyor canım :)
Canım hsg için zekaiye gittim de randevu yoktu .
Ben de özelde çektirmek istiyorum ve senin sorduğun soruların cevabını çok merak ediyorum senin gibi :)
Annene de helal olsun. Bazı anneler var ki aman gitme vs der.Saol kuzum Bnim Allah razı olsun ... Annem bni hep tembıhler telefonla arayıp kızım sen Bı temızlıkle eksilmesin senden ricam daima git diyo annemin isteği olduğu içinde her hafta cumadan gider yaparım hem eşimin de gönlü oluyor... Kuzum Bı bilsen Bn doğuluyum diye babası bnı hiç istememiş ve sevmemiş şimdi her gittiğimde kendisi anlatır ben senden memnunum Allah da senden memnun olsun diye sana haksızlık etmişim bni affet diyo kocaman adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?