- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Kuzum yine o meshur adet halim geldi bn anlarm oradan gelecegini bi acayip olur kasiklarm ayri bisi anlatamiyrm :) ondn coktum..asilamayi ertelemeye karar vermistm aama sanirim bizim bu yollarla olmayacak artk gerekiyr sanirimkalp kalbe karşı bitanem. tsh ile ilgili yazmıştım ama burada da olsun. ben dahiliyeye göstermen taraftarıyım, en azından doktor gözetiminde olsun. o da ilaca gerek yok derse ne ala. ki ilaç gerekse bile hiiç sorun etme. geç döllenme diyosun ha,i geç yumurtladığını düşünüyor muydun? ben de 15. gündeyim bakalımmm neler olcek
aynen kuzum her şey güzel ilerlesin inşallah. akıntı niye görmedin acaba. kasık ağrın olmuş muydu peki?
uuu son 5 yani şimdi, heyecan tavan desene! neden olumsuz düşünüyorsun beybim yaa
ben de kaçırmamaya çalışıyorum
Ahh kuzummmm olumsuzlugun dibini yasiyrm :) keske guzl haberler verebilsen
Tutmuştur inşAllah :) yarın yaparsınızBugünü bitti sayarsak benimde son 2 gün bata açık eczane bulsam test yapicaktim bulamadım
Canım bugün adetin 5.günü bu ay birşey yapmaya hiç hevesim yok nedense. İlaçtır bitkisel birşeylerdir hiçbirşey yapmıcam.Ovulasyon testi bile yapmayı düşünmüyorum. Eşimin önce doktora gitmesi lazım çünkü oda işlerini bahane edip birkaç ay sonraya erteliyor bu yüzden benimde hevesim kalmadı.
Evet kuzum iyi düşünmüşsün fazladan zarar gelmez. O bebişler tutacak, yansın gecelerBekliyoruuum :)
Biz de 6 gün ard arda yapalım dedik canım çatlatma iğnesinden önceki gece, çatlatma iğmesi olduğı gece, 2-3-4-5. günlerde de...Sonra da devam etmek isterim çünkü klomen olunca geriden gelen yumurtalar da olabiliyor ya...
Olsun bana da haber versiiin :)))
Ay ben günlerdir acillerdeyim gelsin antibiyotikler gitsin iğneler varsa da tutunamamıştır herhalde
Artık yarın inşallah kuzum :)Ama açık eczane bulamadım bugün yattı test isi
Ahh kuzummmm olumsuzlugun dibini yasiyrm :) keske guzl haberler verebilsen
Canım bugün adetin 5.günü bu ay birşey yapmaya hiç hevesim yok nedense. İlaçtır bitkisel birşeylerdir hiçbirşey yapmıcam.Ovulasyon testi bile yapmayı düşünmüyorum. Eşimin önce doktora gitmesi lazım çünkü oda işlerini bahane edip birkaç ay sonraya erteliyor bu yüzden benimde hevesim kalmadı.
Inşallah canım cumaya kadar bekliycem inat ettim şimdide:)Tutmuştur inşAllah :) yarın yaparsınız
Cumaya kadar bekliycem inat ettim sizide kendimide meraktan catlatcamAyy geçmiş olsun canım ya hayırdır
Artık yarın inşallah kuzum :)
Bende işler kesat yawri, ona rağmen pozitifim zaarsen de iyi ol lütfen akışına bırak bebim :)
Ay bu eşler niye köstek oluyor anlamadım ya sanki çocugu tek başımıza yapıyoruz .
Sen ikna ettir bi şekilde balım inşallah gider ya
ay benim kalbimde küt küt vallahi bir tarafım yap nolcak diyor bi tarafım bekle diyor :) birde benim reglimin 24. ya da 25. günü lekelenmem başlar 27. günde adetim başlardı dün 24. gündü bugün 25. gün ama lekelenme falan yok hala bende oda bir umut veriyor :)
Merhaba canım 5 aylık evliyken ben doktora gitmiştim bu konuda hiçbir yorum yapmadi bana ama yumurtalıklarda ve rahimde bir sorun görünmüyor demişti adet tam sokulemedigi için oluyormuş o lekenmeler benim lekelenmeyle başlar lekelenmeyle biter adetim kendimi bildim bileli gebeliğe bir etkisi olduğunu sanmiyorum:)Merhaba, inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Benim de aynen adetten 3-5 gün önce lekelenmem başlıyor normalde, doktorum fazla üzerinde durmadı ama bu nedenle mi hamilelik oluşmadı sorusu kafama takılıyor. Size hiç bu konuda yorum yaptı mı doktor?
Merhaba canım 5 aylık evliyken ben doktora gitmiştim bu konuda hiçbir yorum yapmadi bana ama yumurtalıklarda ve rahimde bir sorun görünmüyor demişti adet tam sokulemedigi için oluyormuş o lekenmeler benim lekelenmeyle başlar lekelenmeyle biter adetim kendimi bildim bileli gebeliğe bir etkisi olduğunu sanmiyorum:)
Rica ederim canım baktir tabiki bu konu aklını kurcaliyorsa sor doktora hem benide bilgilendirirsen sevinirim :)Çok teşekkürler cevabın için, doktorumun pek iyi yönlendiremediğini düşünüyorum, o yüzden ikinci bir fikir almak istedim. Adetin 21.günü kanda progesteron seviyesine baktırmayı düşünüyorum, bakalım düşük mü olacak ve lekelenmeler bununla ilgili der mi doktor.
Tabi ki bilgi alır almaz yazarım canımRica ederim canım baktir tabiki bu konu aklını kurcaliyorsa sor doktora hem benide bilgilendirirsen sevinirim :)
Iyi akşamlar canım bat bekliyoruz sen ne yapiyosun :)İyi akşamlar kızlar napiorsunz nasilsinz
Tabi ki bilgi alır almaz yazarım canım
Şimdi duydum canım
Vala bende aynı cnm eşime caktrmiyorum bu ay belirtileri surpriz yapmak istiyorum varsaIyi akşamlar canım bat bekliyoruz sen ne yapiyosun :)
Herkesin farklı bir tarzı var. Ballışım tatlım kuzum yazmayınca robot mu oluyoruz?Senin de az kaldı kuzum ama belirti yaşamak için erken, öyle değil mi balım, bişey olmaması normal yani ballışım :))
Ben çok iyiyim şükürler olsun balım, sen de hep İyi ol :)
Şeker kalbim küt küt attı vallahi :) ama yok yapma ya da yap yap :))
Soğuk soğuk cevap verenlere ayar oluyorum balım.
Fındıkım ağzından bal damlıyor yaa inşallah kuzucum :) ayh :)
Kuzum sen nerde yaşıyorsun :)
Aynen canım benim bi belirtin yok zaten bende bugün adet olcam yarın adet olcam diye oyalıyorum adamiVala bende aynı cnm eşime caktrmiyorum bu ay belirtileri surpriz yapmak istiyorum varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?