Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum yine o meshur adet halim geldi bn anlarm oradan gelecegini bi acayip olur kasiklarm ayri bisi anlatamiyrm :) ondn coktum..asilamayi ertelemeye karar vermistm aama sanirim bizim bu yollarla olmayacak artk gerekiyr sanirim

Canım bugün adetin 5.günü bu ay birşey yapmaya hiç hevesim yok nedense. İlaçtır bitkisel birşeylerdir hiçbirşey yapmıcam.Ovulasyon testi bile yapmayı düşünmüyorum. Eşimin önce doktora gitmesi lazım çünkü oda işlerini bahane edip birkaç ay sonraya erteliyor bu yüzden benimde hevesim kalmadı.

Evet kuzum iyi düşünmüşsün fazladan zarar gelmez. O bebişler tutacak, yansın geceler

Ay ben günlerdir acillerdeyim gelsin antibiyotikler gitsin iğneler varsa da tutunamamıştır herhalde

Ayy geçmiş olsun canım ya hayırdır

Ama açık eczane bulamadım bugün yattı test isi
Artık yarın inşallah kuzum :)

Ahh kuzummmm olumsuzlugun dibini yasiyrm :) keske guzl haberler verebilsen

Bende işler kesat yawri, ona rağmen pozitifim zaar sen de iyi ol lütfen akışına bırak bebim :)

Ay bu eşler niye köstek oluyor anlamadım ya sanki çocugu tek başımıza yapıyoruz .

Sen ikna ettir bi şekilde balım inşallah gider ya

Cumaya kadar bekliycem inat ettim sizide kendimide meraktan catlatcam

Merhaba, inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Benim de aynen adetten 3-5 gün önce lekelenmem başlıyor normalde, doktorum fazla üzerinde durmadı ama bu nedenle mi hamilelik oluşmadı sorusu kafama takılıyor. Size hiç bu konuda yorum yaptı mı doktor?

Merhaba canım 5 aylık evliyken ben doktora gitmiştim bu konuda hiçbir yorum yapmadi bana ama yumurtalıklarda ve rahimde bir sorun görünmüyor demişti adet tam sokulemedigi için oluyormuş o lekenmeler benim lekelenmeyle başlar lekelenmeyle biter adetim kendimi bildim bileli gebeliğe bir etkisi olduğunu sanmiyorum:)

Çok teşekkürler cevabın için, doktorumun pek iyi yönlendiremediğini düşünüyorum, o yüzden ikinci bir fikir almak istedim. Adetin 21.günü kanda progesteron seviyesine baktırmayı düşünüyorum, bakalım düşük mü olacak ve lekelenmeler bununla ilgili der mi doktor.

Rica ederim canım baktir tabiki bu konu aklını kurcaliyorsa sor doktora hem benide bilgilendirirsen sevinirim :)

Herkesin farklı bir tarzı var. Ballışım tatlım kuzum yazmayınca robot mu oluyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…