Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay birde o gelene kadar işimizi halledelim demezmi daha da sinir oldun

Ahahh alemsiniz kuzum ya

R4bi4 kuzum benim hala lekelenmem falan başlamadı kız gittikçe umutlanıyorum sanırım ben

Test almadın mı balım sen daha :)

Doktor bitki dalından ne anlar kuzum ya :)
Olmazsın inşallah :)

Canımm merakla bekliyoruz. :)

Canim ben 3 kere bildirim yptm yinede silmissin sorun yok gorusmek uzere...
Tatlım henüz adet olmadım dedin ve zaten bat günün geçmişti, dediğim gibi listenin düzenini bozmamak adına sen dahil olmak üzere batı geçenleri sildim..Ve regl olanlar zaten tekrar bildirim yapıp bat verdiler sen de regl olunca yazdın. Neden bu kadar alındığını anlayamadım . Görüşmek üzere.

yok canım almadım almayacağım cumaya kadar hafif hafif bel ağrım başladı zaten moralim bozuktu iyice bozuldu regli olcam galiba eve gidip yatağa gömülüp uyumak istiyorum

yok canım almadım almayacağım cumaya kadar hafif hafif bel ağrım başladı zaten moralim bozuktu iyice bozuldu regli olcam galiba eve gidip yatağa gömülüp uyumak istiyorum

Oyy balım benim ya. Şimdilik hiçbir şeyin keyfini kaçırmasına izin verme canım olumlu düşün

Insaallah canim hepimizin insaallah.. zaten pek umudum yoktu belirti de kalmamisti artik ne zaman olur Rabbim bilir bi daha ko ay takip etmiycem
inşallah tatlım bende her ay bu ay takmıcam takip etmicem diyorum ama olmuyor malesef

Ben ağustosta çılgınlar gibi takip ettim. Test yaptım her gün ikna olmadım 4 gün geciktim kan testi yaptım ona bile inanmadım. Sonra adet oldum. Ondan beri takip etmiyorum. Rabbim vereceği zamanı biliyordur diyorum. Tek yaptığım şey de ilişki olduysa yataktan hiç kalkmadan sabah etmek oluyor.

At baakalım teste belkı göremedın . Belki geç döllendi .. Ovulasyon testı kullndın mı ne zaman yumurladıgını bılıyormusun ?
Yok canim test tertemiz gorunuyor zaten. Kullanmadim bu ay evimde degildim zaten esimin memleketindeydik hala da donmedik. Tahmini yumurtlamam 15 ve 16. Gunumdu bence ama tabi bilmiyorum. Bence ust uste iliski iki gunde bir olandan daha etkili. Ilk gebeligimde biz de o haftayi sizinki gibi gecirmistik ve gebelik olmustu. Sen de oyle gebe kaldin ve kuzenim suan 6 haftalik o da bir yila yakindir istiyodu olmadi gecen ay ayni gun bir kac defa ve o haftayi hergun degerlendirmisler. Yani sık iliski bence sansi artiriyo cnku spermler eskisi gibi kaliteli degil ki icerde 3 gun canli kalsin ben buna inaniyorum artik....

Ya valla keske yumurtlamadn sonra uyutsalar bizi bata kadar da boyle strese girmesek valla bende surekli diyorum takmiycam diye ama.... onumuzdeki ay spora basliycam kafam dagilsin diye bide bi kontrole gireyim bakaym belki bir sorun vardir bayadir gitmiyorum

kesinlikle katılıyorum gün aşırı yeterli değil her gün olması lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…