ay birde o gelene kadar işimizi halledelim demezmi daha da sinir oldun
Canım soğan kürü benim için tehlikeli, hangi doktora gittiysem kistine etkisi kötü olabilir sesi, hazır küçülmüşken göze alamadım, bakalıö regl sonrası maydonoz süt yapmak istiyorum, önce bi gelsin de
Kizlar bugun dayanamayip freely marka gebelik testi aldim :) ama yarini bekleyemiycem galiba en az 3-4 saat wc gitmeden de yapilabiliyormus onu bekliycem. Ama soyle bir sorun var kutu icinde prospektusu bulamadim o yuzden damlattiktan ne kadar sonra cikar bilmiyorum aranizda bu testi yapan var mi daha once? Internette de birsey bulamadim
Tatlım henüz adet olmadım dedin ve zaten bat günün geçmişti, dediğim gibi listenin düzenini bozmamak adına sen dahil olmak üzere batı geçenleri sildim..Ve regl olanlar zaten tekrar bildirim yapıp bat verdiler sen de regl olunca yazdın. Neden bu kadar alındığını anlayamadım . Görüşmek üzere.Canim ben 3 kere bildirim yptm yinede silmissin sorun yok gorusmek uzere...
yok canım almadım almayacağım cumaya kadar hafif hafif bel ağrım başladı zaten moralim bozuktu iyice bozuldu regli olcam galiba eve gidip yatağa gömülüp uyumak istiyorumAhahh alemsiniz kuzum ya
Test almadın mı balım sen daha :)
Doktor bitki dalından ne anlar kuzum ya :)
Olmazsın inşallah :)
Canımm merakla bekliyoruz. :)
Tatlım henüz adet olmadım dedin ve zaten bat günün geçmişti, dediğim gibi listenin düzenini bozmamak adına sen dahil olmak üzere batı geçenleri sildim..Ve regl olanlar zaten tekrar bildirim yapıp bat verdiler sen de regl olunca yazdın. Neden bu kadar alındığını anlayamadım . Görüşmek üzere.
yok canım almadım almayacağım cumaya kadar hafif hafif bel ağrım başladı zaten moralim bozuktu iyice bozuldu regli olcam galiba eve gidip yatağa gömülüp uyumak istiyorum
Sonuc negatif kizlar
bat neydı canımSonuc negatif kizlar
valla bugün bir bitse başka birşey istemiyorum şuan kuzum hiçbirşey düşünemiyorum bile aklım karman çormanOyy balım benim ya. Şimdilik hiçbir şeyin keyfini kaçırmasına izin verme canım olumlu düşün
üzülme diycem ama elde değil biliyorum son batın olsun inşallah kuzumSonuc negatif kizlar
Cuma ya da cumartesi canimbat neydı canım
At baakalım teste belkı göremedın . Belki geç döllendi .. Ovulasyon testı kullndın mı ne zaman yumurladıgını bılıyormusun ?Cuma ya da cumartesi canim
inşallah olmazsın regli canım pazartesiye kadar bekle olmazsan kan ver direkCuma ya da cumartesi canim
Insaallah canim hepimizin insaallah.. zaten pek umudum yoktu belirti de kalmamisti artik ne zaman olur Rabbim bilir bi daha ko ay takip etmiycemüzülme diycem ama elde değil biliyorum son batın olsun inşallah kuzum
inşallah tatlım bende her ay bu ay takmıcam takip etmicem diyorum ama olmuyor malesefInsaallah canim hepimizin insaallah.. zaten pek umudum yoktu belirti de kalmamisti artik ne zaman olur Rabbim bilir bi daha ko ay takip etmiycem
Yok canim test tertemiz gorunuyor zaten. Kullanmadim bu ay evimde degildim zaten esimin memleketindeydik hala da donmedik. Tahmini yumurtlamam 15 ve 16. Gunumdu bence ama tabi bilmiyorum. Bence ust uste iliski iki gunde bir olandan daha etkili. Ilk gebeligimde biz de o haftayi sizinki gibi gecirmistik ve gebelik olmustu. Sen de oyle gebe kaldin ve kuzenim suan 6 haftalik o da bir yila yakindir istiyodu olmadi gecen ay ayni gun bir kac defa ve o haftayi hergun degerlendirmisler. Yani sık iliski bence sansi artiriyo cnku spermler eskisi gibi kaliteli degil ki icerde 3 gun canli kalsin ben buna inaniyorum artik....At baakalım teste belkı göremedın . Belki geç döllendi .. Ovulasyon testı kullndın mı ne zaman yumurladıgını bılıyormusun ?
Ya valla keske yumurtlamadn sonra uyutsalar bizi bata kadar da boyle strese girmesekBen ağustosta çılgınlar gibi takip ettim. Test yaptım her gün ikna olmadım 4 gün geciktim kan testi yaptım ona bile inanmadım. Sonra adet oldum. Ondan beri takip etmiyorum. Rabbim vereceği zamanı biliyordur diyorum. Tek yaptığım şey de ilişki olduysa yataktan hiç kalkmadan sabah etmek oluyor.
kesinlikle katılıyorum gün aşırı yeterli değil her gün olması lazım :)Yok canim test tertemiz gorunuyor zaten. Kullanmadim bu ay evimde degildim zaten esimin memleketindeydik hala da donmedik. Tahmini yumurtlamam 15 ve 16. Gunumdu bence ama tabi bilmiyorum. Bence ust uste iliski iki gunde bir olandan daha etkili. Ilk gebeligimde biz de o haftayi sizinki gibi gecirmistik ve gebelik olmustu. Sen de oyle gebe kaldin ve kuzenim suan 6 haftalik o da bir yila yakindir istiyodu olmadi gecen ay ayni gun bir kac defa ve o haftayi hergun degerlendirmisler. Yani sık iliski bence sansi artiriyo cnku spermler eskisi gibi kaliteli degil ki icerde 3 gun canli kalsin ben buna inaniyorum artik....
Stres olmasa burdaki herkes hamile kalir. En buyuk sorun oinşallah tatlım bende her ay bu ay takmıcam takip etmicem diyorum ama olmuyor malesef
Seni çok iyi anlıyorum canım, Allah'tan günler kısa yavalla bugün bir bitse başka birşey istemiyorum şuan kuzum hiçbirşey düşünemiyorum bile aklım karman çorman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?