- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
Sabah ilişkisine daha iyi diyorlar zaten canım spermler daha hızlı olurmuş. Benim eşim saban zor uyanıyor ilişkiye hiç yanaşmıyorAmin amşnn aminn ağzından bal damlıyor
Biz çalıştııgmız için pek mısafır almıyorum :)
Ama düğün oldu hemde tam yumurtlama gunumde. Akşam 2 gibi geldik o hald eyapamadık dolayısıyla sabah uyanınca yaptık
Ay sorma ya bnde yazınca kendımıze yuh dedım
Sadece 1 defa oldu bızımde canım . Oda pazar sabahıydı . Yoksa bizde zorlanıyoruz.Sabah ilişkisine daha iyi diyorlar zaten canım spermler daha hızlı olurmuş. Benim eşim saban zor uyanıyor ilişkiye hiç yanaşmıyor
Ay inşallah benledirKuzum hayırlı uğurlu olsun bebişin bütün mesajlarında kahkaha attım... Hey maşallah
Tebrik ederim canım ben de gördüm çizgiyi inşallah sağlıkla devam eder gözün aydın mutluluk gözyaşları bu olsa gerek:))
Canım akranız lütfen ümitsizliğe kapılma ara sıra ben de üzülüyorum ama kuzenim 37 yaşında şimdi bebeğini bekliyor teyzem 36 da doğum yaptı imkansız değil Rabbim ol der ve olur.Ben 33 yaşındayım, hiç olmayacak gibi geliyo artık, işin kötüsü de eşim olsa da olur olmasa da kafasında.
kızlar panik yok annem beni doğurduğunda 42 yaşındaymışCanım akranız lütfen ümitsizliğe kapılma ara sıra ben de üzülüyorum ama kuzenim 37 yaşında şimdi bebeğini bekliyor teyzem 36 da doğum yaptı imkansız değil Rabbim ol der ve olur.
AminnnTebrik ederim canım ben de gördüm çizgiyi inşallah sağlıkla devam eder gözün aydın mutluluk gözyaşları bu olsa gerek:))
aynen canım annemi geçtim daha 3 ay önce kuzenim doğum yaptı 40 yaşında pamuk gibi bir kızımız var şimdi
yapabıldıgınız kadar devam edın bence ..Of kizlar ben yine bir umitsizlige kapildim; bir bana yorum yapar misiniz?
Simdi ben 8 ekimde saat 14’te ignemi vuruldum.
8 ve 9 ekim saat 22’de iliski oldu; bugun, yarin ve cuma da devam etmeyi planliyorum. Ama kuhtemelen catlamistir bile... Sizce yeterli olur mu?
Evet ama dun gece catladiysa az mi olmustur acaba kafama takildiyapabıldıgınız kadar devam edın bence ..
Nasıl az olcak her gun yapmıssın işte . Spermler 3 gun içerde yaşıyormus ..Evet ama dun gece catladiysa az mi olmustur acaba kafama takildi
Valla bizimkinin spermleri yasamiyor bence o kadar yasasa 14 aydir bir hamile kalirdim...Nasıl az olcak her gun yapmıssın işte . Spermler 3 gun içerde yaşıyormus ..
Ama canım yumurtlama gnunu tuttursan bile hamılelık şansı % 50 ymiş ..Valla bizimkinin spermleri yasamiyor bence o kadar yasasa 14 aydir bir hamile kalirdim...
Bence gecmis canim etkisi, ikincide cizgi yok :)Kizlar varmi bilgisi olan üstteki test iğneden sonra 6. Gün alttaki 10. Gün iğne etkisi geçmiştir demi Eki Görüntüle 2196747
Kizlar varmi bilgisi olan üstteki test iğneden sonra 6. Gün alttaki 10. Gün iğne etkisi geçmiştir demi Eki Görüntüle 2196747
sağlıklı bir bireyde her ay için gebelik şansı %25 diye biliyorum kuzum bendeAma canım yumurtlama gnunu tuttursan bile hamılelık şansı % 50 ymiş ..
Allahım en kısa zamanda kucagınızı doldursun inşallah
bende üsttekinde görüyorum ama alttakinde göremedim canım çizgiKizlar varmi bilgisi olan üstteki test iğneden sonra 6. Gün alttaki 10. Gün iğne etkisi geçmiştir demi Eki Görüntüle 2196747
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?