Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım hakkımızda hayırlısını eylesın canım benım .
Sıkma canını desemde üzülüyorsun anlıyorum .
Rabbım kalbıne ferhalık versın ve inşallah Kasım ayı senın için başka olsun .

Ben kasım ayını çok severım . O ayda eşimle tanıştım . Sende bebeğine kavuşursun inşallah ..

Hem evinde değilmisin rahat olamadınız kesın .

Insaallah canim demek zamani var daha sabretmeye devam

Kizlar bu arada birsey sorcam esleriniz sigara iciyor mu? Benimki gunde bir bucuk iciyo nerdeyse ve bence asil hamile kalamama sebebim bu. Hamis arkadaslar da yazabilir mi esleriniz sigara kullaniyor mu? kullaniyorlarsa miktari nedir?

Kizlar bu arada birsey sorcam esleriniz sigara iciyor mu? Benimki gunde bir bucuk iciyo nerdeyse ve bence asil hamile kalamama sebebim bu. Hamis arkadaslar da yazabilir mi esleriniz sigara kullaniyor mu? kullaniyorlarsa miktari nedir?
kullanıyor canım malesef günde 1 paketi buluyor

Kullanmıyor canım . Çok şükür Zararlı hiçbir şey kullanmaz . Abur cbur yemez.
Ben mesela 1 yıl öncesıne kadar çok fena beslenıyordum . 1 yıldır çocuk yapıcaz diye herseyı çıkardım hayatımdan .
Kesınlıkle sağlıklı beslenın . Zararlı yiyecekleri , içecekleri hayatınızdan çıkarın . 1 yıldır toplasana 3 bardak kola içmişimdir. Normalde aç karnına içerdim

Benimki de kullanmıyor haftada 1 puro içer yalnızca; ben de kullanmıyorum hiç sevmem alerjim de var hiçbir zaman kullanmadım.

İkimiz de sağlıklı besleniriz, haftada en az 3 spor yaparız. 14 ay oldu ama daha bir kere bile hamile kalamadım...

Ben kendim de kullanıyorum. Bebek olmadan bırakabilecek gibi de görünmüyorum. Ya olmazsa diye daha çok strese giriyorum bi kere bıraktım iki ay... Eşim de kullanıyor. Testte çift çizgi gördüğüm gün bırakırım sanırım.

Beslenme olarak ömrümde asitli içecek vs kullanmadım zaten... Tek şeker kaynağım meyve, tatlı bile yemem. Sadece düzensiz besleniyorum. Sabah koştur işe gel kahvaltı yapamıyorum öğlen yemek akşam yemek. Oluruna bıraktım. İşi bırakırsam bi gün bütün hayatım düzene girecek. Onu da bırakamıyorum

10 12 adet kullanıyor eşimde.

kullanıyor canım malesef günde 1 paketi buluyor

10 12 adet kullanıyor eşimde.

Ben ve esim de abur cubur yemeyiz. Asitli seyler de kullanmiyoruz. Ben ozellikle dikkat etmeye calisiyorum esim de bir yila yakin paketli urun tuketmemeye calisiyor amaaaaa cok sigara iciyor ben etkiledigini dusunuyorum ya da gunah kecisi ariyorum bilmiyorum :/

Ya canım etkiler mutlaka ama sigara içen kaç tane tanıdığım var küt diye oldu çocukları; çok da etkilemeyebiliyot demek ki...

Ya canım etkiler mutlaka ama sigara içen kaç tane tanıdığım var küt diye oldu çocukları; çok da etkilemeyebiliyot demek ki...
O da dogru. Esim hic yanasmiyor sperm testi yaptirmaya belki o zaman icim rahatliycak :) esimde spermlerden kendimde de mantardan supheleniyorum regl olunca bi kür duydum onu yapicam maydonoz süt buharina oturuyorsun 3 gun. Belki ise yarar yani rahimde iltihap mantar varsa iyi geliyormus diyorlar

Ben de seninle aynı durumdayım, eşim gitmiyor, maydonoz süt deneyeceğim

Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah.
Kız maşallah ne o günler hiç mi başın ağrımadı hiç mi misafir gelmedi bu ay bende mi kapatsam kocayı odaya acaba :)

Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah.
Kız maşallah ne o günler hiç mi başın ağrımadı hiç mi misafir gelmedi bu ay bende mi kapatsam kocayı odaya acaba :)
Amin amşnn aminn ağzından bal damlıyor

Biz çalıştııgmız için pek mısafır almıyorum :)
Ama düğün oldu hemde tam yumurtlama gunumde . Akşam 2 gibi geldik o hald eyapamadık dolayısıyla sabah uyanınca yaptık

Ay sorma ya bnde yazınca kendımıze yuh dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…