Doğrudur canım aklımda öyle kalmıs benımde . Aslında çok düşük bir ihtimal ama kim istemese hamıle kalıyorsağlıklı bir bireyde her ay için gebelik şansı %25 diye biliyorum kuzum bende
Üsttekine var çünkü iğnenin etkisi 6. Gün-de yaptım onu alttaki iğneden sonra 10. Gün-de canmbende üsttekinde görüyorum ama alttakinde göremedim canım çizgi
hm anladım canımÜsttekine var çünkü iğnenin etkisi 6. Gün-de yaptım onu alttaki iğneden sonra 10. Gün-de canm
Doğrudur canım aklımda öyle kalmıs benımde . Aslında çok düşük bir ihtimal ama kim istemese hamıle kalıyor
kız benim kuzenimin 3 tane çocuğu var Allah bağışlasın hepsinede istediği ilk ay hamile kaldıDoğrudur canım aklımda öyle kalmıs benımde . Aslında çok düşük bir ihtimal ama kim istemese hamıle kalıyor
Maşallaah vallakız benim kuzenimin 3 tane çocuğu var Allah bağışlasın hepsinede istediği ilk ay hamile kaldıhatta geçen yıl bir düşük yaptı ertesi ay tekrar hamile kaldı
adam üstüne ceketini atsa kadın hamile kalıyoMaşallaah valla
iyi akşamlar canım gün sayıyoruz sen napıyosun :)İyi akşamlar kızlar napiosunuz
Öyle bı konu vardı burda . Gül gül ölmüştümadam üstüne ceketini atsa kadın hamile kalıyo
ondan taktik alacam bu gidişleÖyle bı konu vardı burda . Gül gül ölmüştüm
ahahaondan taktik alacam bu gidişle
ya kızlar bu çatlatma iğnesini olmayı sizmi istiyosunuz yoksa doktormu karar veriyorBenim igneim 3. gunu nasil gececek bilmem bu gunler
Evet canim o diyor catlatalim diye :)ya kızlar bu çatlatma iğnesini olmayı sizmi istiyosunuz yoksa doktormu karar veriyor
Hayirdir niye?Kızlar benim umutlar bu ayda çöp oldu
İyi akşamlar canım valla bende bidahaki ay nasıl hamile kalırım onu düşünüyorumiyi akşamlar canım gün sayıyoruz sen napıyosun :)
4 gun gorunuyr takvimde kuzumKaç gün var canın adete gelmeyesiceye :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?