Hayirlisi olsun, kasimda olur insallah :)Geldi cnm normal adetim hayırlısı bklm
Ayyyyy çok teşekkür ederimmmm :)Yok silik degil daha ne olsun, ne heyecanli ya pozitif :) Tebrikler :)
Neden kimseye soylemedenYarın bi kan ver ama mutlaka. Kimseye söylemeden
Stres yapmıyorum sanıyordum ama yapıyormuşum demek adeti beklıyorum bakalım ne zaman gelecek gelse de bari kurtulsam çok yoruldum şimdidenCanim belki gec dollenmedir veya bekle biraz daha stres yapma :)
Ben olsam öyle yaparım da kendimden pay biçtim canım... Kimyasal gebelik olur bi şey olur allah korusun aksi bi durum olursa kendi derdin yetmiyor gibi bi de insanlara açıklama yapmak zorunda kalıyorsun. Sen söylemek istiyorsan söyle tabi ki. Hemen de içselleştirmişim gebeliğini :)Neden kimseye soylemeden
Yaaa çok haklısın aslında bu akşam acile gideceğim test için bakalım inşallah hayırlısıyla sonuç alırımBen olsam öyle yaparım da kendimden pay biçtim canım... Kimyasal gebelik olur bi şey olur allah korusun aksi bi durum olursa kendi derdin yetmiyor gibi bi de insanlara açıklama yapmak zorunda kalıyorsun. Sen söylemek istiyorsan söyle tabi ki. Hemen de içselleştirmişim gebeliğini :)
Ins hayırlısıylaHayirlisi olsun, kasimda olur insallah :)
İnşallah var orası kesin de kanda da yüksek çıkar inşallah bi daha ultrasona gidersinYaaa çok haklısın aslında bu akşam acile gideceğim test için bakalım inşallah hayırlısıyla sonuç alırım
slm kızlar bide kendimi buraya atayım . bu KK'da olmasa derdimizi anlayan yok
hoşbulduk tatlım testin pozitif mi çıktı ?Hoşgeldin :)
amin inş hepimiz 2019'a hamiş olarak gireriz...Hoş geldin Rabia , kızlar bu topik beni çok etkiledi olumlu yönde, çok fazla duygulanıyorum okurken ve herkese dua ediyorum.. inşallah bu yıl hepimize Şans getirir..
Yok canım ya nerdee :)hoşbulduk tatlım testin pozitif mi çıktı ?
Canım benim inşallah, Allah razı olsunHoş geldin Rabia , kızlar bu topik beni çok etkiledi olumlu yönde, çok fazla duygulanıyorum okurken ve herkese dua ediyorum.. inşallah bu yıl hepimize Şans getirir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?