Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yanlış okumuşum cnm başkasına yazmışın tmm . olsun inş en yakın zamanda sen de ben de bekleyen herkes hamiş olur , o çift çizgiyi görürürzz.
Tüm kalbimle inanıyorum canım inşallah.

Senin bi sıkıntın yoktur inşallah

hosgeldin canim benim arada geliyor heyheyler:)

Bende ettim merak :) bdv nedir kuzum kapalıydı sanki. hoşgeldin tekrar. :*

Ay iyi ki geldin, tahmin ettim banlandigini; gecici olarak kapatildigini... Sen burada takil canimcim, bosver bdv forumu vs :)

Yok ben test yaptim da negatif cikti bugun ignenin 10. gunuydu o yuzden diyorum ki ignedeki hcg’nib etkisi gecmis bence. Simdi cuma sabahi yaparim bir tane daha yani 12. gun oluyor; 10. gun erken zaten sanirim baya test icin, 12 bile erken sayilabilir di mi?

Bende ettim merak :) bdv nedir kuzum kapalıydı sanki. hoşgeldin tekrar. :*
Oyy can 'sın senn :) Mesajların hepsini okuyamadım canım belki gözümden kaçmıştır. Bir Derdim Var forumu canım :)

Hoşbuldum

Cuma 12. gün, yani ayın 19'u canım. senin bat 24'ü. oo test için bayağı erken kuzum

Oyy can 'sın senn :) Mesajların hepsini okuyamadım canım belki gözümden kaçmıştır. Bir Derdim Var forumu canım :)

Hoşbuldum
yok zaten.forma yazmadım :) ama merak ettim yani. öyle başka yerde çok gezme :) :* ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…