yanlış okumuşum cnm başkasına yazmışın tmm . olsun inş en yakın zamanda sen de ben de bekleyen herkes hamiş olur , o çift çizgiyi görürürzz.Yok canım ya nerdee :)
Tüm kalbimle inanıyorum canımyanlış okumuşum cnm başkasına yazmışın tmm . olsun inş en yakın zamanda sen de ben de bekleyen herkes hamiş olur , o çift çizgiyi görürürzz.
hosgeldin canim benim arada geliyor heyheyler:)B blanche_ea S Savladati @MrsRed
Kızlar beni merak etmişsiniz kıyamam size ben ya:) Valla çok duygulandım okurken
@tugcegk kuzum sana da ayriyeten çok teşekkür ederim ,sen de merak etmişsin :)
Canlarım benim.
Çenem yüzünden banlanmıştımBDV kendini beğenmişlerle dolu
Ay valla özledim burayı ya. B blanche_ea test mi yaptın canım sen,, güzel haberler bekliyoruz inşallah rüyan çıkar :)
Bu arada testinin pozitif olduğunu bile bile " bilemedim ki negatif mi acaba" diye gözümüze sokan arkadaş sana da teessüf ederimBayağıdır da yoktun ki sen, bunun için mi geldin?
Neyse neyse. Gözün aydın .
Y yaprakali kuzum senin de sorununu okudum, eşin neden seni istemesin canım..
Lütfen üzülme herşey yoluna girecek merak etme
S Savladati canımm :) Sen bana mesaj mı atmaya çalıştın, vallahi beni düşünmene çok sevindim çok teşekkür ederim :)
@bi prenses annesi sen de regl olmuşsun kuzum, inşallah umutlar kasıma :)
yok bi sıkıntı, beklemedeyim.. hyrlısı bakalımTüm kalbimle inanıyorum canıminşallah.
Senin bi sıkıntın yoktur inşallah
tahmin etmiştim kuzum, bdv'deki konunu kapattır :)hosgeldin canim benim arada geliyor heyheyler:)
Bende ettim merak :) bdv nedir kuzum kapalıydı sanki. hoşgeldin tekrar. :*B blanche_ea S Savladati @MrsRed
Kızlar beni merak etmişsiniz kıyamam size ben ya:) Valla çok duygulandım okurken
Canlarım benim.
Ay valla özledim burayı ya. B blanche_ea test mi yaptın canım sen,, güzel haberler bekliyoruz inşallah rüyan çıkar :)
Bu arada testinin pozitif olduğunu bile bile " bilemedim ki negatif mi acaba" diye gözümüze sokan arkadaş sana da teessüf ederimBayağıdır da yoktun ki sen, bunun için mi geldin?
S Savladati canımm :) Sen bana mesaj mı atmaya çalıştın, vallahi beni düşünmene çok sevindim çok teşekkür ederim :)
B blanche_ea S Savladati @MrsRed
Canlarım benim.
Oyy can 'sın senn :) Mesajların hepsini okuyamadım canım belki gözümden kaçmıştır. Bir Derdim Var forumu canım :)Bende ettim merak :) bdv nedir kuzum kapalıydı sanki. hoşgeldin tekrar. :*
nasil kapaniyor canim goremedim tusu sadece konu takip iptal yaziyortahmin etmiştim kuzum, bdv'deki konunu kapattır :)
Ay iyi ki geldin, tahmin ettim banlandigini; gecici olarak kapatildigini... Sen burada takil canimcim, bosver bdv forumu vs :)
Yok ben test yaptim da negatif cikti bugun ignenin 10. gunuydu o yuzden diyorum ki ignedeki hcg’nib etkisi gecmis bence. Simdi cuma sabahi yaparim bir tane daha yani 12. gun oluyor; 10. gun erken zaten sanirim baya test icin, 12 bile erken sayilabilir di mi?
Mune ' yi etiketle canım, konuyu kapattırmak istediğini söyle ya da özelden mesaj at kuzum kapatır o :)nasil kapaniyor canim goremedim tusu sadece konu takip iptal yaziyor
yok zaten.forma yazmadım :) ama merak ettim yani. öyle başka yerde çok gezme :) :* ♡Oyy can 'sın senn :) Mesajların hepsini okuyamadım canım belki gözümden kaçmıştır. Bir Derdim Var forumu canım :)
Hoşbuldum
attim canim mesaj kapatir umarim saol sendeMune ' yi etiketle canım, konuyu kapattırmak istediğini söyle ya da özelden mesaj at kuzum kapatır o :)
aynen :) ama olsun yaparim sonra da pazartesi 14. gun onda da yaparim.Cuma 12. gün, yani ayın 19'u canım. senin bat 24'ü. oo test için bayağı erken kuzum
Valla 5 gun once goren var max 6 gun once goren var diye biliyorum.Bat dan kaç gün önce testlerde görünebilir?
bizi mutlu et canım benim :)aynen :) ama olsun yaparim sonra da pazartesi 14. gun onda da yaparim.
ay insallah :) neyse hepimiz olacagiz eninde sonunda :)bizi mutlu et canım benim :)
Ay şükür kavuşturanabizi mutlu et canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?