Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya dun yaptim 9. gundu cok cok silik varpa yok arasiydi; bilmiyorum bence 10 gune kalmaz artik catlatma ignesi ya...
canım elinde fazla test varsa yap nlacak yaptıklarınıda atma koyulaşma olursa ignenin etkisi değildir çünkü günden güne silikleşir koyulaşmaz

Kızlar adet gecikmemin 5.günü ve Hala adet olmadım bugün kan tahıllı yaptırdım 2.0 sonuç yani negatıf kasık agrısından başka belırtı yoktu çok hafif o da moralim çok bozuk ne olur bilgisi olan varsa yardımcı olsun

Insallah da bilmiyorum belki enfeksiyondur bu akinti da emin olamiyorum simdi karnim ve belim agrimaya basladi mesela...
canım bende bu ay hsg çekildim çekildikten bir hafta sonra agrım geçmişti ama son bir kaç gündür çok yogun agrım var inşallah enfeksiyon değildir

canım bende bu ay hsg çekildim çekildikten bir hafta sonra agrım geçmişti ama son bir kaç gündür çok yogun agrım var inşallah enfeksiyon değildir
hsg yapiyormus biraz galiba? ben bilmiyorum hsgyi de hafif hafif agriyor dayanilamayacak gibi olmasa da var... Daha once bir kere idrar yollari enfeksiyonu gecirmistim yine boyle olmustu.

Canim belki gec dollenmedir veya bekle biraz daha stres yapma :)

Merhabalar arkadaşlar bat 14 ekimdi geçti hafif ağrılarım vardı ama adet olmadım bugün test yaptım control net diğer kisim hafif silik çıktı resim ekleyecegim ekleyebilirsem bı bakar mısınız lütfen?

Dün bi yazı okudum. Yumurta olmasa da adet olunuyormuş. Normal zamandan bi kaç gün daha geç oluyormuş. Rahim duvarları anormal kalınlaşınca temizlenmesi gerekiyormuş. Artık günüm geçer ve hamile olmazsam sebebini bikcem en azından.

Yok silik degil daha ne olsun, ne heyecanli ya pozitif :) Tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…