Dimitadı damağımda kalsın... Şaka bi tarafa zor oluyor ya her gün duş almak hele namaz kılıyosan büyük bi yükmüş gibi geliyor .
Amiin diyelim kuzum inşallahAyy canım benim :) Yasaklanmıştım kuzum. Nasılsın :)
Hoşbuldum canım benim :)
Sağlık olsun canım benim, inşallah kasıma
Bana kahkaha attım dıye ne bak... Siz bizden iyisiniz öyle iki kere falan olmaz bizdeAhaha kahkaha attım sabah sabah
he ya sorma Kuzum insan bıkıyor valla biz bi ara sabah 1 öğle 1 duş alıyorduk
Benim kociş de imam, koştur koştur bi hal olmuştu gariban
Arkadaşlar hepinize merhaba bu doktorların 1 sene bekle deysleri beni üzüyor yaşım 33 bekle olsn derken riskli gebelik durumuna düşmek istemyrm 35den sonra. Yarın doktr randevm var 1 sene diycm ona göre takip isticm. Ki 3 4 aydır denyrz ama ne bileyim korkularm yok değil.
Merhaba, aynı fikirdeyim sizinle, biz de biraz doktorun yönlendirmesi, biraz iş yoğunluğu, tabi ki biraz da kendi rahatlığımızdan bekleye bekleye koca 1 yılı boşa geçirmiş olduk bir anlamda, en azından hsg için keşke daha önce bilseydim de çektirseydim diyorum şimdi.Arkadaşlar hepinize merhaba bu doktorların 1 sene bekle deysleri beni üzüyor yaşım 33 bekle olsn derken riskli gebelik durumuna düşmek istemyrm 35den sonra. Yarın doktr randevm var 1 sene diycm ona göre takip isticm. Ki 3 4 aydır denyrz ama ne bileyim korkularm yok değil.
Ins cnm hayırlısı saolasinB blanche_ea S Savladati @MrsRed
Kızlar beni merak etmişsiniz kıyamam size ben ya:) Valla çok duygulandım okurken
@tugcegk kuzum sana da ayriyeten çok teşekkür ederim ,sen de merak etmişsin :)
Canlarım benim.
Çenem yüzünden banlanmıştımBDV kendini beğenmişlerle dolu
Ay valla özledim burayı ya. B blanche_ea test mi yaptın canım sen,, güzel haberler bekliyoruz inşallah rüyan çıkar :)
Bu arada testinin pozitif olduğunu bile bile " bilemedim ki negatif mi acaba" diye gözümüze sokan arkadaş sana da teessüf ederimBayağıdır da yoktun ki sen, bunun için mi geldin?
Neyse neyse. Gözün aydın .
@yaprakali kuzum senin de sorununu okudum, eşin neden seni istemesin canım..
Lütfen üzülme herşey yoluna girecek merak etme
S Savladati canımm :) Sen bana mesaj mı atmaya çalıştın, vallahi beni düşünmene çok sevindim çok teşekkür ederim :)
Fit mutlu anne sen de regl olmuşsun kuzum, inşallah umutlar kasıma :)
Adam yumurtlamamışsın dedi ya hiç öyle düşünmüyorum o yüzdenamiiinnn
Günaydın canım, ben anlamadım geç mi yumurtlama oldu :)
yani bata 7 varsa bu neden yerleşme olmasın ki :)
İyi yaptın balım bol bol değerlendir kocişi görmiycen bi süre he :)
Iste ultrasonla bakıp folikuller yumurta temiz demekle kalıyorlar sadece canımı sıkıyor bu. O yüzden bakalm ne diyecek merak ediyrm eğer takip yapmzsa özele mecbr gdicm.Merhaba, aynı fikirdeyim sizinle, biz de biraz doktorun yönlendirmesi, biraz iş yoğunluğu, tabi ki biraz da kendi rahatlığımızdan bekleye bekleye koca 1 yılı boşa geçirmiş olduk bir anlamda, en azından hsg için keşke daha önce bilseydim de çektirseydim diyorum şimdi.
Peki yöntem olarak ne ise yaradi takip yaptrdnz mi. MaşallahMeraba bende uzun bekleyişler sonucu hamile kaldım
Iste ultrasonla bakıp folikuller yumurta temiz demekle kalıyorlar sadece canımı sıkıyor bu. O yüzden bakalm ne diyecek merak ediyrm eğer takip yapmzsa özele mecbr gdicm.
Benim ki hep yanında amaSizinle aynı durumdayım ben de korkuyorum hayırlısı bakalım sıkıntım şu da var eşimi her zaman goremıyorum 2 aya bir ayrı şehirlerdeyiz yumurta takıbi yapılsa çatlama iğnesi yapılsa bile eşim Yok ondan dolayı motivasyonum da sıfır
Kaç gün oldu iğneden sonraArkadaslar ya dayanamayacagim test yaptirsam diyorum ama nerede yaptiracagim; off 1 hafta var regle daha... Niye bu kadar sabirsizim ya...;(
Yaşadığınız süreci kısaca anlatabılır misiniz belki bize de umut olur hayırlı olsun bu aradaMeraba bende uzun bekleyişler sonucu hamile kaldım
Benim de 16. Gunum igneden sonraArkadaslar ya dayanamayacagim test yaptirsam diyorum ama nerede yaptiracagim; off 1 hafta var regle daha... Niye bu kadar sabirsizim ya...;(
Senin bat ne zamanBenim de 16. Gunum igneden sonra
Benim ağrılarım var adet olacak gibi :/
Hala test yapmadım negatif görmekten biktim çünkü.
Senin daha bir hafta var acele etme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?