o zaman geçmiş canım hadi hayırlı haberler inşallahEvet evet bu sabah tek cizgiydi; ama oncesinde yapmadim hic cift cizgi oldu mu bilmiyorum.
miraba cınımMerhaba tatlışlar
Ya tabii zaten igne 250’lik vuruldugunda 1 haftada gecermis diyorlar; aslinda kanda yaptirsam ak koyun kara koyun belli olur ama useniyorum hastane vs.o zaman geçmiş canım hadi hayırlı haberler inşallah
canım nasılsa iğnenin etkisi geçmiş batada az kalmış her sabah yap için rahatlar inş vardır neden bilmiyorum ama ilk kez birinin gebe olmasını bu kadar çok istedim insan herkese diyor inş hamilesindir diye ama diliyle söylüyor ama sana sebebini bilmeden kalbimle söylüyorum:) sen ve bir kaç isme inşallah hepiniz hamile kalırsınız.Ya tabii zaten igne 250’lik vuruldugunda 1 haftada gecermis diyorlar; aslinda kanda yaptirsam ak koyun kara koyun belli olur ama useniyorum hastane vs.
Ya çok tatlısın ya inşallah :) Zaten diyorum ya bu ay bir sürü şey yaptım kalırsam liste liste yazacağım; hep birlikte güzel haberler alalım inşallah :)canım nasılsa iğnenin etkisi geçmiş batada az kalmış her sabah yap için rahatlar inş vardır neden bilmiyorum ama ilk kez birinin gebe olmasını bu kadar çok istedim insan herkese diyor inş hamilesindir diye ama diliyle söylüyor ama sana sebebini bilmeden kalbimle söylüyorum:) sen ve bir kaç isme inşallah hepiniz hamile kalırsınız.
Amin canım :)Allah'ım tüm bekleyenlere en hayırlı zamanda, en güzelinden, en tatlısından ve en hayırlısından bebişler nasip et ve gönlümüzden geçen zamanı hakkımızda hayırlı zaman eyle. Amin
Kaç günün var canım bata?Kızlar ya umutlanmak istemiyorum ama kasıklarımda batmalar var...
en fazla 7.Kaç günün var canım bata?
Test yaptın mı peki kuzumen fazla 7.
Bu sabah yaptım canım negatifti ama daha iğnenin 11. günüydü.Test yaptın mı peki kuzum
Biraz daha bekle o zaman canımBu sabah yaptım canım negatifti ama daha iğnenin 11. günüydü.
Hayırdır kuzumçok uykum var ya
Biraz daha bekle o zaman canım
Hayırdır kuzum
Hayır olsun inşallah...Sabah 5den sonra uyumadım balım
eşim kursa gidiyor onu gönderiyorum balımHayır olsun inşallah...
Hiç korunmadigimiz halde ıkı yıl boyunca hiç gebe kalamadım esimdede bendede bi sıkıntı çıkmadı ama adet günlerimi yumurtlama dönemi ni hep takip ettim ve o gunlerdede eşime bol kuruyemis incir ve bitter çikolata yedirdim. Çok şükür sonunda hamile kaldım.Yaşadığınız süreci kısaca anlatabılır misiniz belki bize de umut olur hayırlı olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?