- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
Canım kan testi yaptırdın mı?Günaydın kızlar Adetimin bugün 6. Günü geçecek ama hala gelmedi testlerde negatıf her şey o kadar boş gelıyor ki artık keyif almıyorum ben
Biraz daha bekle istersen canımGünaydın kızlar,
Sabah test yaptım negatifti; çatlatmanın 10.günü bu sabah erken di mi?
Kuzum senin bat bugun değilmiydi sende ki durumlar ne... Ha birde bni ekle yeni bat 4 Kasım gelmeyesiceinş Kasım annelerinden listeye giriş yapıcamm
Günaydın canım .Günaydın kızlar Adetimin bugün 6. Günü geçecek ama hala gelmedi testlerde negatıf her şey o kadar boş gelıyor ki artık keyif almıyorum ben
Gidicem kuzum bu haftayı değerlendirip öyle gideyim diyorumben dün akşam regl oldum balım :)
ayy inşallah canım ya Kasımın ilk annesi sen ol Allahın izniyle :)
Aydına gidecektin balım gitmedin mi
Kız ben sana erken demedim miGünaydın kızlar,
Sabah test yaptım negatifti; çatlatmanın 10.günü bu sabah erken di mi?
Allah iyiliğini versin yaGidicem kuzum bu haftayı değerlendirip öyle gideyim diyoruminş bu ayçk daha bereketli gecer.. Sende bnde hepimiz o mutluluğunu aynı anda yaşarız
Canım kan testi yaptırdın mı?
günaydın kızlar, aranızda yeniyim bat günüm 1-2 Kasım. Çatlama iğnesi olalı 5.günüm inşallahhhhhh hasta olmammmmmm
Günaydın canım hoşgeldin, dualarımız seninle
Doktor bir şey yapma bekle gelir kendıliginden dedi hamile olmadığını biliyorsun artık dediGünaydın canım .
söktürücü mü alsan. Rahatlarsın en azından
Kuzum napim beklemişken iki üç gün daha bekliyim dedimAllah iyiliğini versin ya
Aminn canım benim
çok teşekkür ederim. allah kimseye aratmasınbenden önce daha çok bekleyen varsa önce onlara sonra benim gibi yeni başlayanlara nasip etsin inşallah
Günaydınn :) bata 7 gün var. Lekelenme başladı bugün... Ya polip ten kaynaklı, ya da ovulasyon geç oluyor. Doktor yumurta yeni büyüyor demişti bir hafta önce... Bugünü de değerlendirelim içimde kalmasın. Cumartesi doktora gidicem zaten. Güzel günler olsun hepimiz için artık güneşi ben de görmek istiyorum.
Kuzum napim beklemişken iki üç gün daha bekliyim dedim
Dimiİyi yaptın balım bol bol değerlendir kocişi görmiycen bi süre he :)
Hoşbuldum tatlım, Allah razı olsun :)R4bi4 h.geldin beybii bizi sensiz birakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?