Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bat 21 veya 24. Zaten hiçbir bebek belirtisi olmadığı için de batımı bekliyorum artık. Nasip

kızlar merhaba hayırlı cumalar, bu çatlama iğnesinin etkisinin geçip geçmediğini nasıl öğreniyorsunuz? ben onu anlamadım bi türlü. Pazar günün iğne vuruldum. Nezaman geçer etkisi acaba?

kızlar merhaba hayırlı cumalar, bu çatlama iğnesinin etkisinin geçip geçmediğini nasıl öğreniyorsunuz? ben onu anlamadım bi türlü. Pazar günün iğne vuruldum. Nezaman geçer etkisi acaba?
Hiç bilgim yok canım

Hoşbuldum tatlım :) ay hiç sorma Kuzum sanalda ahkam kesenleri reelde çok merak ediyorum acaba nasıllar

Kızlaar günaydın :)

Dabah test yaptım sanki aşır aşırı silik biz çizgi vardı ama gözlerimin bana oyunu mu emin olamadım...

ama biz foto istiyoruz kuzum :)

Benim de bat 21 veya 24. Zaten hiçbir bebek belirtisi olmadığı için de batımı bekliyorum artık. Nasip

Hiç belli olmaz canım benim :)

12 gün etkisi sürüyor diye biliyorum canım

Canım çekemedim zaten bir şey de görünmezdi; benim gördüğüm de bir yanılsama olabilir :) Yarın sabah yeniden yapacağım da kasık ağrılarım artmaya başladı... Ay inşallah :))

Son düzenleme:
Canım çekemedim zaten bir şey de görünmezdi; benim gördüğüm de bir yanılsama olabilir :) Yarın sabah yeniden yapacağım da kasık ağrılarım artmaya başladı... Ay inşallah :))
Ben de inanılmaz ağrı çekiyorum 6 gün var... Göğüs ağrısı da 12 gün kala başlar başlamadı. Umutsuz umutluyum :) yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım

Eğer kasık ağrısına ek olarak mide bulantısı, yorgunluk, halsizlik, bel ağrısı, akıntı vb. problemlerle de karşılaşılıyorsa gebelik ihtimali çok yüksektir.

Böyle bi yazı buldum

merhaba kızlar benımde bat 22-23 ekım 4 gun kaldı ıkı gun önce doktora gıttım kontrol ıcın rahimde kalınlaşma var dedı 9 mm olmus ınsallah gebelıge işarettir.

hem folık asıt hem vıtamın hem omega 3 olan imom dıye bı hap verdı ona başladım ınsallah hayırlısı olur

Kızlar bi sorum olacak bilgilendirirseniz çok sevinirim
Benim bat 20 ekimdi normalde ama erken yumurtlama oldu bu ay bende, catlatma ignesinden sonra bugün 17.günüm acaba aynı bat gününden mi hesaplamam lazım
Test yapmaya da cok korkuyorum :/

Günaydın kızlar hayırlı cumalar benim bat a 4 gün var ama dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı sol kasığımda hafif ağrım var hamile olabilir miyim heyecanlandım da çokta kaptırmak istemiyorum bat a beklesem mi yoksa kan tahlili yaptırsam mı bilemedim

Eklentiler

• BE0189A5-C8EB-483A-BF38-2C52638737D4.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 105

benle berabersın bat tarıhın 23 ü mü bende aynı acaba test yapsammı bılemedım sımdı bende heycanlandım
ama silik te olsa kesın hamıle cıkıyosun ben o testın yanıldıgını hıc görmedım

sen yıne 20 ekım uzerınden hesaplama yapman lazım doktorlarda onu baza alıyor cunku erken yumurtlama da gec yumurtlama oluyor

Aynen canım 23..Ben bata bekleyecektim eşim ısrar edince testi yaptım sonuçta bu şekilde çıkınca karışık bir duygu içinde kalakaldım. Sende herhangi bir belirti var mı canım

Çatlatma iğnesinin etkisi kişiye göre değişiyo kesin sonuç kandır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…