Günaydın kuzum, hayırlı cumalar herkeseGünaydın kızlar, hayırlı cumalar dilerim :)
Hiç bilgim yok canımkızlar merhaba hayırlı cumalar, bu çatlama iğnesinin etkisinin geçip geçmediğini nasıl öğreniyorsunuz? ben onu anlamadım bi türlü. Pazar günün iğne vuruldum. Nezaman geçer etkisi acaba?
Canım 7-10 gün sonra ancak geçiyor...kızlar merhaba hayırlı cumalar, bu çatlama iğnesinin etkisinin geçip geçmediğini nasıl öğreniyorsunuz? ben onu anlamadım bi türlü. Pazar günün iğne vuruldum. Nezaman geçer etkisi acaba?
Günaydın herkese hayırlı cumalar
Ekimden umudumu hala kesmedim bat 2 kasım.Griptim bu aralar salgın yine de çalışmalar devam.
Rabia hoşgeldin tekrardan Bdv sanki toplama yeri gibi:)ciddi bir şey soruyorsun millet dalgasında.
Kızlaar günaydın :)
Dabah test yaptım sanki aşır aşırı silik biz çizgi vardı ama gözlerimin bana oyunu mu emin olamadım...
Benim de bat 21 veya 24. Zaten hiçbir bebek belirtisi olmadığı için de batımı bekliyorum artık. Nasip
kızlar merhaba hayırlı cumalar, bu çatlama iğnesinin etkisinin geçip geçmediğini nasıl öğreniyorsunuz? ben onu anlamadım bi türlü. Pazar günün iğne vuruldum. Nezaman geçer etkisi acaba?
Canım çekemedim zaten bir şey de görünmezdi; benim gördüğüm de bir yanılsama olabilir :) Yarın sabah yeniden yapacağım da kasık ağrılarım artmaya başladı... Ay inşallah :))Hoşbuldum tatlım :) ay hiç sorma Kuzum sanalda ahkam kesenleri reelde çok merak ediyorum acaba nasıllar
ama biz foto istiyoruz kuzum :)
Hiç belli olmaz canım benim :)
12 gün etkisi sürüyor diye biliyorum canım
Ben de inanılmaz ağrı çekiyorum 6 gün var... Göğüs ağrısı da 12 gün kala başlar başlamadı. Umutsuz umutluyum :) yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek çok heyecanlıyımCanım çekemedim zaten bir şey de görünmezdi; benim gördüğüm de bir yanılsama olabilir :) Yarın sabah yeniden yapacağım da kasık ağrılarım artmaya başladı... Ay inşallah :))
Eğer kasık ağrısına ek olarak mide bulantısı, yorgunluk, halsizlik, bel ağrısı, akıntı vb. problemlerle de karşılaşılıyorsa gebelik ihtimali çok yüksektir.
Böyle bi yazı buldum
Günaydın kızlar hayırlı cumalar benim bat a 4 gün var ama dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı sol kasığımda hafif ağrım var hamile olabilir miyim heyecanlandım da çokta kaptırmak istemiyorum bat a beklesem mi yoksa kan tahlili yaptırsam mı bilemedim
Kızlar bi sorum olacak bilgilendirirseniz çok sevinirim
Benim bat 20 ekimdi normalde ama erken yumurtlama oldu bu ay bende, catlatma ignesinden sonra bugün 17.günüm acaba aynı bat gününden mi hesaplamam lazım
Test yapmaya da cok korkuyorum :/
Aynen canım 23..Ben bata bekleyecektim eşim ısrar edince testi yaptım sonuçta bu şekilde çıkınca karışık bir duygu içinde kalakaldım. Sende herhangi bir belirti var mı canımbenle berabersın bat tarıhın 23 ü mü bende aynı acaba test yapsammı bılemedım sımdı bende heycanlandım
ama silik te olsa kesın hamıle cıkıyosun ben o testın yanıldıgını hıc görmedım
Çatlatma iğnesinin etkisi kişiye göre değişiyo kesin sonuç kandır cnmKızlar bi sorum olacak bilgilendirirseniz çok sevinirim
Benim bat 20 ekimdi normalde ama erken yumurtlama oldu bu ay bende, catlatma ignesinden sonra bugün 17.günüm acaba aynı bat gününden mi hesaplamam lazım
Test yapmaya da cok korkuyorum :/
Hayırlı cumalar canımGünaydın kızlar, hayırlı cumalar dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?