:/Çatlatma iğnesinin etkisi kişiye göre değişiyo kesin sonuç kandır cnm
BENDE TATLI SEVMIYORUM ERKEN AMA CANIMTATLI İSTEDI COK BIDE SEFFAF BEYAZ AKINTIM OLDUAynen canım 23..Ben bata bekleyecektim eşim ısrar edince testi yaptım sonuçta bu şekilde çıkınca karışık bir duygu içinde kalakaldım. Sende herhangi bir belirti var mı canım
20 ekimi beklicem inşallah olumlu bir sonuç alırımsen yıne 20 ekım uzerınden hesaplama yapman lazım doktorlarda onu baza alıyor cunku erken yumurtlama da gec yumurtlama oluyor
20 EKIM YARIN İNŞ HAYIRLI HABERINI ALIRZ20 ekimi beklicem inşallah olumlu bir sonuç alırım
İnşalllah canım benim..20 EKIM YARIN İNŞ HAYIRLI HABERINI ALIRZ
Aminnnn canım inşallah hayırlısıyla güzel haberleri alırızBENDE TATLI SEVMIYORUM ERKEN AMA CANIMTATLI İSTEDI COK BIDE SEFFAF BEYAZ AKINTIM OLDU
AMA IKI GUN ÖNCE DOKTORA GITTIM RAHİM KALINLAŞMAYA BAŞLAMIŞ DEDİ O YUZDEN ÜMİTLIYIM INSS HEP BERABER SAĞLIKLI BEBISLERIMIZ OLSUN
Gözün aydın. Bence bekleyip sonra test yaptırGünaydın kızlar hayırlı cumalar benim bat a 4 gün var ama dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı sol kasığımda hafif ağrım var hamile olabilir miyim heyecanlandım da çokta kaptırmak istemiyorum bat a beklesem mi yoksa kan tahlili yaptırsam mı bilemedim
Erken daha canim 11. Gun 12. Gun negatif cikip 14. Gun pozitif cikani okudum ben burada bir kac gun onceBu sabah yaptım canım negatifti ama daha iğnenin 11. günüydü.
Canım çatlatma iğnesinin 17. günüyse ve hala tegl olmadıysan muhtemelen pozitif çıkacaktır. Bence test yap çıkar artık.Kızlar bi sorum olacak bilgilendirirseniz çok sevinirim
Benim bat 20 ekimdi normalde ama erken yumurtlama oldu bu ay bende, catlatma ignesinden sonra bugün 17.günüm acaba aynı bat gününden mi hesaplamam lazım
Test yapmaya da cok korkuyorum :/
Bence bekle canım idrar yap her sabah zaten koyulaşırsa kesinleşir iyice de ama şu an hamilesin tebrikleer :))Günaydın kızlar hayırlı cumalar benim bat a 4 gün var ama dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı sol kasığımda hafif ağrım var hamile olabilir miyim heyecanlandım da çokta kaptırmak istemiyorum bat a beklesem mi yoksa kan tahlili yaptırsam mı bilemedim
Sen hemen yapabilirsin bence :)20 ekimi beklicem inşallah olumlu bir sonuç alırım
Ne tarafa geleceksinHerkes nerede? Muhabbet edelim, ay beklemek çok sıkıcı neyse kü haftasonu İstanbul’a gezmeye gidiyorum :)
Levent canım :)Ne tarafa geleceksin
Ay canım inşallah pozitif çıkar :)Canım çatlatma iğnesinin 17. günüyse ve hala tegl olmadıysan muhtemelen pozitif çıkacaktır. Bence test yap çıkar artık.
Bence bekle canım idrar yap her sabah zaten koyulaşırsa kesinleşir iyice de ama şu an hamilesin tebrikleer :))
Sen hemen yapabilirsin bence :)
Burdayım cnm.:)Herkes nerede? Muhabbet edelim, ay beklemek çok sıkıcı neyse kü haftasonu İstanbul’a gezmeye gidiyorum :)
Ayyy inşallah canım kesin sonucu öğrenir öğrenmez sizlerle paylaşacağım :)Canım çatlatma iğnesinin 17. günüyse ve hala tegl olmadıysan muhtemelen pozitif çıkacaktır. Bence test yap çıkar artık.
Bence bekle canım idrar yap her sabah zaten koyulaşırsa kesinleşir iyice de ama şu an hamilesin tebrikleer :))
Sen hemen yapabilirsin bence :)
Bence pozitif :))Ay canım inşallah pozitif çıkar :)
Ama cikmayacak gibi hissediyorum :/
Hadi inşalllah :))Bence pozitif :))
Sen zaten pozitifsin ay darisi basima amma cok hamile oldu bu ay :)))Ayyy inşallah canım kesin sonucu öğrenir öğrenmez sizlerle paylaşacağım :)
İnşallah canım sende yakın zamanda müjdeli haberini alırsın :)Sen zaten pozitifsin ay darisi basima amma cok hamile oldu bu ay :)))
Teşekkürler inşallah. Muhtemelen pazartesi günü tahlil vereceğim tiroidim de var onunda değerini baktırmam gerekiyor hayırlısıyla inşallah bakalımGözün aydın. Bence bekleyip sonra test yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?