İnşallah canım hayırlısıyla sende güzel haber verirsin.DAYANAMIYORUM EVE GIDERKEN TEST ALICAM HEMDE IKI TANE BIRINI AKSAM BİRİNİ SABAH YAPICAM
Ayy canım inşallah müjdeli haberi verirsin heyecanlandim senin içinDAYANAMIYORUM EVE GIDERKEN TEST ALICAM HEMDE IKI TANE BIRINI AKSAM BİRİNİ SABAH YAPICAM
hayırlı olsun :)Merhabalar arkadaşlar bat 14 ekimdi geçti hafif ağrılarım vardı ama adet olmadım bugün test yaptım control net diğer kisim hafif silik çıktı resim ekleyecegim ekleyebilirsem bı bakar mısınız lütfen?Eki Görüntüle 2198713
Moralini bozma stres yapma kendine en büyük etken insanın kendi kendine yiyip bitirmesi rahat olmaya çalış canım inşallah sende güzel haberi vereceksin.inşallah kızlarr bu heycanları kac kez yaşadım kaç kez sorun yaşadım bilseniz roman olur sanırım
Nerden anladın çatlamadı diyeBelkide yumurtam catlamadi hiç bilemiyorum :/ en iyisi bekliyeyeim biraz daha sonra bir test yaparım zaten varsa yoksa cikar
:/
İyi kuzu seni sormalıHanımlar Merhabalar :)
Nasılsınız ,nasıl gidiyor?
Nerden anladın çatlamadı diye
Muayene de 3. 4. Günü yapılır tahlillerde yumurta takibi yaparsada zaten gerekli gunler için çağırır cnmHamile olanların gözü aydın darısı başımızaBenim yeni bat tarihi 12 kasım. Bu ay doktora gidicem inşallah kontrol amaçlı. Hangi günler gitmem gerekir acaba? Hormon tahlilleri reglinin 3. Günü yapılıyor ama muayene ne zaman yapılmalı
gunaydinlaaaaarselam kızlar günaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?