Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah kızlarr bu heycanları kac kez yaşadım kaç kez sorun yaşadım bilseniz roman olur sanırım
Moralini bozma stres yapma kendine en büyük etken insanın kendi kendine yiyip bitirmesi rahat olmaya çalış canım inşallah sende güzel haberi vereceksin.

bi ayda iki kere adet oldum benim bat değişti canım düzeltebilir misin ? yeni bat 11 kasım R4bi4

Hamile olanların gözü aydın darısı başımıza Benim yeni bat tarihi 12 kasım. Bu ay doktora gidicem inşallah kontrol amaçlı. Hangi günler gitmem gerekir acaba? Hormon tahlilleri reglinin 3. Günü yapılıyor ama muayene ne zaman yapılmalı

Hanımlar Merhabalar :)
Nasılsınız ,nasıl gidiyor?

İyi geceler kızlar bişey danışcam bugun adetimin 3. Günü normalde ilk günü karın ve bel ağrım olur geçerdi kasık ağrısı pek olmazdı adet olduktan sonra ikinci güne birşey kalmazdı ama bu sefer hala devam ediyor karın ve kasık ağrılarım korkmaya başladım acaba kötü birşey olabilir mi ya doktora gitsem mi bilemedim ilk kez böyle oluyor çok ta halsizlik var ya kendimi çok mutsuz hissediyorum bu agrilardan

Reactions: Eva
Muayene de 3. 4. Günü yapılır tahlillerde yumurta takibi yaparsada zaten gerekli gunler için çağırır cnm

Günaydın kızlar.Bugün doktora gidiyorum nihayet 2.30da randevu.Gitmeden önce not alıyorum soracaklarimi son 1 yılda 29 gün 31 gün dongülerim hiç değişmemiş yalnız geçen ay 40 gün olmuş.Bir de mayısta düşügüm vardı.Özel muayenesine gideceğim tahlil fln orda yapılıyor mu acaba yoksa hastanede yaptırıp mi goturulur.Özel hastaneye gittim ama böyle hiç gitmeyince bilemedim

Kizlar gunaydin bugun ignenin 13. gunu ve sabah test yaptim, negatifti. Erken mi bilmiyorum ama moralim bozuldu yine hamile degilim herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…