Yarın sabah inşallah yapacağım cnmKuzum gunun gecmisti ya senin sivi alimi bi iki saat almadigin bi ara yaparsan varsa cikar, gecmemis olsaydi sabahi beklemen daha dogruydu tabisi insallah vardir cnm karar senin meraktayz :)
R4bi4 cim gunydin kuzumm nabrsin bakalimm
Zeyah3917 kuzucuk nerelerdesin iyisin demi merk ettm seni
whiterabbit88 yavrimuu nbrsin kacnci gundesin nasil gidiyr
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum iyiyim şükürgunaydinlaaaaarbenim herşey temiz doğal akışına bırak dedi doktor. cuma tekrar kontrol. sen nasılsın
Günaydın kuzum nasıl gidiyo gelişme varmı :)
Canımm selam bugğn regl oldum onun şokundayım ilk kez bu denli erken geldi, 26. Gün.. sen ne yaptın keyifli gördüm seni maşallah
Canım iyi şeyler düşün şu an allaha şükür her şeyin yolunda bunun tadını çıkar beybi :)
R4bi4 yavrum sahalara hoş geldin tekrardan, topiği takipteyim ama pms dönemi, şimdi de adet derken moral yerlerde. Yeni bat tarihini sonra vereyim. Sen de regl olmusun sanırım bu ay için planın ne kuzum
maşallah. çok şükür. çalışmalara devam.Doktorla görüştüm ultrasonda her şeyi gösterdi 20 yaşında birinin yumurtaları gibi dedi.33 yasindayim.Her şey çok iyi bir engel yok 12.14.16. Günler önemli dedi.içim rahatladı nasip artık
Kuzum gelmedi de bir güzel haberde senden alalım inşallahİnşalllah canım benim..
Hepimize bu güzel haberi vermek en kisa surede nasip olur ❤
Canım umudunu hiç kaybetme evet çok zor zamanlardan geçiyoruz buna bende dahilim martta bir kayıp yaşadım ardından haziranda ameliyat oldum ama içimdeki annelikten hiç bir zaman vazgeçmedim bak şimdi çok şükür gebelik çıktı tabiki şuanda korkuyorum ona bişey olmaması için bol bol dua ediyorum kendimce önlem almaya çalışıyorum doğru zamanda olacak emin ol yeter ki vazgeçmeHic bilmezdim evlat icin bu kadar cok cabalayan insan oldugunu.
Her ay gozyasi doken binlerce anne adayinin oldugunu caresizligin ne demek oldugunu bu kadar yakindan bilmezdim.
Evlendim evleneli bebek istiyorum ve her gunum kadinlar klubunde geciyor tek gezindigim yer anne olmak isteyenlerin mucadele sayfalari.
Cok sevinen, uzulen hayal kirikligi yasayan, kaybetmekten korkan kadin var ki bu sayfalarda.
Hamileyim diyenleri okuyunca mutku oluyorum adet oldum diyenleri okuyunca kendim gibi kahroluyorum.
Ah be kadinlar klubu tukettin beni
Senin yuzunden ogrendim bunca kadinin huznunu caresizligini.
Bu ayda umut yok benden kizlar artik tup bebege dogru yolculuga baslamaya hazir hissediyorum kendimi.
Igne ilac yildim.
Allah yardimcimiz olsun da bitsin bu hasretler huzunler...ne diyim
Sagol eminecimCanım umudunu hiç kaybetme evet çok zor zamanlardan geçiyoruz buna bende dahilim martta bir kayıp yaşadım ardından haziranda ameliyat oldum ama içimdeki annelikten hiç bir zaman vazgeçmedim bak şimdi çok şükür gebelik çıktı tabiki şuanda korkuyorum ona bişey olmaması için bol bol dua ediyorum kendimce önlem almaya çalışıyorum doğru zamanda olacak emin ol yeter ki vazgeçme
Kuzum bir sorun yoksa sonuna kadar doğal yolla dene ve stresten uzak kal biliyorum çok zor ama hayırlısıyla olsunSagol eminecim
Yoruldum etrafima takmiyormus gibi gorunmekten.
Sorular desen zaten bitmiyor.
Kimsenin cocugunu bile sevemiyorum
Insanlarin allah sana da versin demedi bile bicak kesigi gibi acitiyor canimi
Tup bebege gidecegim artik son 2 ay sans verip kendime bitirecegim bu isi kokten rabbim yardim etsin gozumu kararttim
Sagol canim allah sana da saglikla kucagina almayi nasip etsinKuzum bir sorun yoksa sonuna kadar doğal yolla dene ve stresten uzak kal biliyorum çok zor ama hayırlısıyla olsun
Ayy kuzum nasılsın cinsiyet belli oldu mu :)bende genel olarak girmiyorum kuzum sağol unutmadığın için baya ilerlediniz bebişle darısı tüm isteyenlere inşaallah:):)Kızlar nasılsınız unutmayın beni yav bu tarafa çok bakamıyorum girmeyince bildirim gelmiyor :)
R4bi4 U Umithepvar Zeyah3917 whiterabbit88
Amin canım İnşalllahhAyy kuzum nasılsın cinsiyet belli oldu mu :)bende genel olarak girmiyorum kuzum sağol unutmadığın için baya ilerlediniz bebişle darısı tüm isteyenlere inşaallah:):)
Oyy maşallah canım benim değişik ya bi gün bulantı oluyor bi gün hamile değilmişim gibi hiç belirti yok iki gün iyi iki gün çok kötü geçiyo koku hassasiyeti çok fazla o da midemi kaldırıyo ama kusma falan olmadı hiç çok şükür senin bitti mi zor günler :)Amin canım İnşalllahh
Ben iyiyim şükürler olsun doktorumuz erkeğe benzetti 12+5te bir daha ki randevuda netleşir inşallah :) Bulantıların falan başladı mı kuzu rahat mısın senin nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?