Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim geçti gibi yavrum koku hassasiyeti kaldı birtek o da geçecek inşallah

Tmmdir kuzucum bu ay da bunu deneyelim bakalim en son sogan suyu yapip asilamaya :)) artk kacis yk dicem yani hayirlisi hakkimizda..sen nasilsin daha iyimisin kuzucum

Bnde iyiyim kuzucum nolsun kur avciligi yapmakla mesgulum kafayi bozdum iyice :)

Oyy kuzucummm unutulurmusun guzel anneee masallahh kosar adim buyumussunuz yav :) nasilsin nasil gidiyr hamislik kuzumm anlat bakalim birazz
İyiyiz canım teşekkür ederim
Ben çok zor geçirmedim 9-12. Hafta arası bulantılı ve kusmalıydı birazcık şimdi normale döndük sayılır balımm
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah dualarımdasınız kuzum mutlu haberlerinizi bekliyorum hayırlısıyla

Tmmdir kuzucum bu ay da bunu deneyelim bakalim en son sogan suyu yapip asilamaya :)) artk kacis yk dicem yani hayirlisi hakkimizda..sen nasilsin daha iyimisin kuzucum
Rabbim daha fazla bekletmesin inşaallah canım dualarımdasınız Allah kabul etsin inşaallah ben iyiyim kuzum annemin yanındayım iyiyim çok şükür :)

İyi akşamlar hanımlar benm sat 3 ekim, bat 31 ekim şöyle bir sorun varki ben 13 gündür soğan kürü uyguluyorum bu ay ancak ovülasyon testinde bi türlü çizgi yakalayamadım üstelik ilişki sırasında sağ kasığımda yoğun bi ağrı hissediyorum birde bugün hafif kanama başladı daha adetime de var ilk defa başıma böyle bi hal geldi. Hafta içi dr a gitcem ama içim içimide yiyorr sizce ne olabilir bi fikri olan varmıdır ?

Iyi ck sukur cnm ya ne guzel tadini cikar hamileligin diger kusmalar tuzu biberi olsn canisi :) aminn kuzummm unutmayin dualarinizda bizleri ihtiyacimiz var :* erkege benzetmis dr isim dusunmeye basla hazir degilse :) sona dogru iyice kafan karisir :)

Rabbim daha fazla bekletmesin inşaallah canım dualarımdasınız Allah kabul etsin inşaallah ben iyiyim kuzum annemin yanındayım iyiyim çok şükür :)
Amiin cnm bnm amin insallahh..Oyy anne yannda iyi olmazmi insann kiy basinj dizine oksasin guzel annecigin kalmaz sikintin fln yavrmm bnm yaa skma canini guzellikleri dusun hep kotu olacak diye birsey yk Rabbim ne yazdiysa o :))

gunaydin canlar herzamanki gibi dayanamadim bata 10 gun var test yaptim ekliyorum bakabilirmisiniz 1 rakaminin altinda evde daha net görünüyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…