canim naptin test yaptinmi varsa bugun silik cikarCanim bata 10 gun kala kanda bile cikmaz :))
Ay yok yapmadim sabah yarin sabah yapicam; yarin 15. gun.canim naptin test yaptinmi varsa bugun silik cikar
bizim gördüğümüz ne acaba anam hayali şeyler goruyorumCanim bata 10 gun kala kanda bile cikmaz :))
Yok canım estR4bi4 kuzu kızıştık mı hiç pas vermiyon yazdıklarıma :)
sağol canım benimGeçmiş olsun bebiş :)
Olur bazen, ben de görüyorum bazen :)bizim gördüğümüz ne acaba anam hayali şeyler goruyorum
Anneme de aşırı düşkünüm kuzum o kadar rahatım ki annemin yanında Rabbim nasıl bi sevgi vermiş anneye karşı inşaallah bebişlerimiz de bizi böyle sever :):)kötülükleri çıkardım kuzum yerini tevekküle bıraktım artık dört gözle bi dahaki randevuyu bekliyorum zaman geçmiyo :) ayy o kadar çok istiyorum ki sizin de bu güZellikleri yaşamanızı Rabbim tattırsın çok hissetmiyorsun ama biliyorsun ki içinde çok istediğin bi can var çok güzel çok farklı en kısa zamanda yaşayın inşaallahAmiin cnm bnm amin insallahh..Oyy anne yannda iyi olmazmi insann kiy basinj dizine oksasin guzel annecigin kalmaz sikintin fln yavrmm bnm yaa skma canini guzellikleri dusun hep kotu olacak diye birsey yk Rabbim ne yazdiysa o :))
Canım bu sabah test yaptım ne yazık ki tek çizgi :/ bugün iğnenin19. Günü adetim de geçti ben neden adet olmadığımı anlamadım gerçekten :/
Aaa... Belki testte çıkmamıştır...Canım bu sabah test yaptım ne yazık ki tek çizgi :/ bugün iğnenin19. Günü adetim de geçti ben neden adet olmadığımı anlamadım gerçekten :/
Yok canım negatif çıktı ne yazık ki moralim çok bozuldu geri uyumusum :/Eva goremedim yavrm testii nerelerdesinn insallah pozitiftir soktan bakamiyorsundur buraya :))
Aaa... Belki testte çıkmamıştır...
Bu arada 20. gününde tegl olan da varmış ama olmazsan doktora git canım kist olmasın...
Yok aslında iğne olduğunda 3 gün içinde çatlaması lazımdı; bir de iğneye rağmen çatlamaması bana pek olası gelmedi.Olabilir canım kist olmustur büyük bir ihtimal çünkü igneyi boşver de benim adetim geçti zaten :/ testte çıkardı eğer geç döllenme olmadiysa
Canım üzme tatlı canını. acaba kist mi oluştuCanım bu sabah test yaptım ne yazık ki tek çizgi :/ bugün iğnenin19. Günü adetim de geçti ben neden adet olmadığımı anlamadım gerçekten :/
Oh cok sukur kuzum bnm sevindm iyi olmanaAnneme de aşırı düşkünüm kuzum o kadar rahatım ki annemin yanında Rabbim nasıl bi sevgi vermiş anneye karşı inşaallah bebişlerimiz de bizi böyle sever :):)kötülükleri çıkardım kuzum yerini tevekküle bıraktım artık dört gözle bi dahaki randevuyu bekliyorum zaman geçmiyo :) ayy o kadar çok istiyorum ki sizin de bu güZellikleri yaşamanızı Rabbim tattırsın çok hissetmiyorsun ama biliyorsun ki içinde çok istediğin bi can var çok güzel çok farklı en kısa zamanda yaşayın inşaallah
Yapma kuzum yaa guzl seyler hissetmistm adina hayirlisi olsn cnm yaaCanım bu sabah test yaptım ne yazık ki tek çizgi :/ bugün iğnenin19. Günü adetim de geçti ben neden adet olmadığımı anlamadım gerçekten :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?