- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Vayy supersinn kuzucumm tebrklerrKızlar meraba sabah test yaptım silik çizgiyi gördüm cok mutluyum
insallah canim aslinda bazen diyorum beklemek kotu hemen asilama yada tup yapsak demiAy yok yapmadim sabah yarin sabah yapicam; yarin 15. gun.
Dun zaten yine cikmayinca uzuldum baya sonra kk’da okudum ignenin 13. gunu cikmamis 15’te cok silik cizgi cikmis vs diye...
Neyse uzulmeyecegim ama soz verdim kendime; ne zaman isterse gelsin yavrum :) Gelecek elbette :)
Amiin canım amin hissediyorum olacak inşaallahOh cok sukur kuzum bnm sevindm iyi olmanainsallah kuzum insallah bizde yasariz Rabbim bizi mahrum etmesin o guzel dygulardn
tebrik ederim canım foto atar mısınKızlar meraba sabah test yaptım silik çizgiyi gördüm cok mutluyum
Hayırlısı olsun canım yapacak birşey yok Allahtan umut kesilmezYapma kuzum yaa guzl seyler hissetmistm adina hayirlisi olsn cnm yaa
Teşekkür ederim canımmm darısı en kısa zamanda bekleyen herkeze inşallah
Bunun da çok işe yaradığını duydum ama sütün gerçek olması çok önemliymiş gerek kalmadan gelse bebişlerrrBu ay sira sut maydonoz buharinda
oyle yapayim en iyisi canim sagolasin :))gittim yine baktim cizgi hala varOlur bazen, ben de görüyorum bazen :)
Ama canım şimdi kanda bile çıkmaz bekle daha 10 gün varmış :))
Bugün olsun yani dimipik yapmış kuzum hadi bakalim bebis olsun insallah
Olsun tatlım ama çokta göreve bağlamaBugün olsun yani dimi
ben öyle anladım demekki...Yok canım est
Yok kuzum ya zevkineOlsun tatlım ama çokta göreve bağlama
Hislerini seveyim kuzummm :)Amiin canım amin hissediyorum olacak inşaallah
Cnm oncelikle tebrik ederm kan verdinmii verdiysen kac cikti sonucunn..Bunun da çok işe yaradığını duydum ama sütün gerçek olması çok önemliymiş gerek kalmadan gelse bebişlerrr
Anaammm hcg.ni de boyle gormek nasip olsn insallah kuzuummmmmKızlarr bugun 14 gün ..
Bende seni severim kuZum benim :):)Ne zaman yapacaksın sütü canım ?Hislerini seveyim kuzummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?