Darısı başına inşallah tatlım kan verdim perşembe günü 68 di salı tekrar vericem hayırlısıCnm oncelikle tebrik ederm kan verdinmii verdiysen kac cikti sonucunn..
Insallah kuzum bakalim onu da deneyeyim dedmm Rabbim buyuk iyiki hatirlattin market sutu kullanicaktm kuzum madem sokak sutlerinden alayim
Kızlarr bugun 14 gün ..
Canmm bugun adetin 9. Gunu diger adetleri baz alip ortalama bi zamanda mi yapsaam yksa ovu testiyle takip edip koyulasmaya basladigindami yapsam bilemedimki kafm karisti sen ne dersinBende seni severim kuZum benim :):)Ne zaman yapacaksın sütü canım ?
Insallah cnm bnm tsk edermm..oy iyi dayanmissin :) iki gunde bir tekrar yapmamissin..Rabbime emanet olsn minigin randevunu almayi unutma :)Darısı başına inşallah tatlım kan verdim perşembe günü 68 di salı tekrar vericem hayırlısı
Ben ovuyla yapmadım canım dediğin gibi diğer adetlerin ortalamasını baz alıp öyle yaptım ovu testinde pek başarılı değildim maalesef:)Canmm bugun adetin 9. Gunu diger adetleri baz alip ortalama bi zamanda mi yapsaam yksa ovu testiyle takip edip koyulasmaya basladigindami yapsam bilemedimki kafm karisti sen ne dersin
Ya kötü bir tecrübem olduğu için yarı sevinç yarı hüzün gibi bişey doktorada gitmeye korkuyorum artık :)Insallah cnm bnm tsk edermm..oy iyi dayanmissin :) iki gunde bir tekrar yapmamissin..Rabbime emanet olsn minigin randevunu almayi unutma :)
Erken yumurtlama olayını hep kaçırıyoruz odaklandığımız için 14. Güne bak ben mesela bu ay adetin arkasına kalmışım muhtemelen yani erken olmuşCanmm bugun adetin 9. Gunu diger adetleri baz alip ortalama bi zamanda mi yapsaam yksa ovu testiyle takip edip koyulasmaya basladigindami yapsam bilemedimki kafm karisti sen ne dersin
Canım hayırlı olsun tebrik ederim:)Kızlar meraba sabah test yaptım silik çizgiyi gördüm cok mutluyum
Bugün yarın ve salı değerlendir bence kuzum... Gelsin kuzucuk inşallah.Yok kuzum ya zevkine
Ayyy kuzum Bnim çok tşk ederim bunda bile bu kadar mutlu olabilıyorsak diğer testi düşünemiyorum bile rabbim sana bana hepimize nasip etsin inşAnaammm hcg.ni de boyle gormek nasip olsn insallah kuzuummmmm
Kuzum BnimYa Rabbim şükür :)
Gözün aydın canım en azından iki günü değerlendiririm inş... Bizimde çok şükür degerleri yükselmiş eşimin allahın izniyle olucak hepimizin ki inanıyorum bunaBugün yarın ve salı değerlendir bence kuzum... Gelsin kuzucuk inşallah.
Ne kadar bol bebe haberi var iki gündür bakamadım hiç. Maşallah topiğimize
Dün doktora gittim ben de. İçimi rahatlattı sonunda biri.
Hormon, spermiogram ve hsg yaptırcam. Polip değil myommuş ve kürtaj da myom parçası kalmış, myom histereskopi ile alınır dedi adam. Malum doktor kürtaj yapmıştı...Gözün aydın canım en azından iki günü değerlendiririm inş... Bizimde çok şükür degerleri yükselmiş eşimin allahın izniyle olucak hepimizin ki inanıyorum buna
Hadi bklm kuzum inş Biran önce gelir bizde tekrar yaptık spermiogramıHormon, spermiogram ve hsg yaptırcam. Polip değil myommuş ve kürtaj da myom parçası kalmış, myom histereskopi ile alınır dedi adam. Malum doktor kürtaj yapmıştı...
Rabiam nerelerdesin sen ya iyiyiz sen nasilsin?Selam kızlar nasılsınız :)
Hadi inş senin minnakın da gelmiştirBu arada benim catlatma ignesinin 11. Gunu. Dun yaptim negatifti bu aksam ki silik ama her ikisi farkli markaydi buyuk ihtimal ondandir.
Hicbir belirtim yok ve ihtimal veremiyorum icimde gram heyecan yok.
Ogrenilmis caresizlik bu olsa gerek
Insallah diyelim de icimdeki sesi biliyorum ignenin etkisidir buyuk ihtimal. Allah buyuktur yarin yapacagim yineHadi inş senin minnakın da gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?