Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim ben ovulasyanu bu ay bir gebenin gunlugunden aldim 4 gun ust uste calisin dedi ben bunu bilmiyordim mesela canim saniyordumki 2 gun yeterli
Kismette varsa ovulasyon gunu tek iliski ile de hamile kalirsin. Ben 3 gun ust uste 4 gun ust uste bir gun dolu bir gun bos 2 dolu bir bos tum kombinasyonlari denedim ama olmadi. Nasip iste ama insani strese sokuyor bana kalirsa bu is tamamen spontane olunca basarili

yok canim benim bir gun tek pozitif cikti ertesi gun siliklesti yumurta catladi yani

ya orasi oylede canim gebelik ihtimalini artirmis olursun ondan dedim ya acaba ben antibiyotik grip ilaci icsemmi gribim ama yumurtlama donenindeyim

Ya kötü bir tecrübem olduğu için yarı sevinç yarı hüzün gibi bişey doktorada gitmeye korkuyorum artık :)
Kuzumm ihmal etme bak kotu tecrube derken ne yasadigini bilmiyrm ama bir sey varsa mudahale edilir en azindan daha ck korkmazmisin o zmn tatlim al bi randevuu basla dr.a :)

Erken yumurtlama olayını hep kaçırıyoruz odaklandığımız için 14. Güne bak ben mesela bu ay adetin arkasına kalmışım muhtemelen yani erken olmuş
Bu ay 7. Gundn basladik degerlendirmeye kuzum 7 ve 9. Gun oldu ardarda mi olsa iyi bilemedim amaan bakalim yaa Rabbimden hayirlisi

Canim hayirli olsun masallahhh hamilesin hemen git kanda da ver.
Belirtilerini filanda yaz aydinlat bizi oyle bos bos olmazzz :))
Valla bilmiyom bende biraz günüm geçsin öyle gidim diyorum geçen ay ayin 27 sinde regli oldum bu ay 23 'ün de olmam gerekiyor yani yarın ne zaman gitsem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…