- 4 Ağustos 2018
- 601
- 781
- 33
- 37
Kismette varsa ovulasyon gunu tek iliski ile de hamile kalirsin. Ben 3 gun ust uste 4 gun ust uste bir gun dolu bir gun bos 2 dolu bir bos tum kombinasyonlari denedim ama olmadi. Nasip iste ama insani strese sokuyor bana kalirsa bu is tamamen spontane olunca basarilicanim ben ovulasyanu bu ay bir gebenin gunlugunden aldim 4 gun ust uste calisin dedi ben bunu bilmiyordim mesela canim saniyordumki 2 gun yeterli
yok canim benim bir gun tek pozitif cikti ertesi gun siliklesti yumurta catladi yaniÜmit vermek istemem ama benim gebelik öğrenme süreci de böyleydi. Adet oldum ovulasyon dönemim geldi yapıyorum yapıyyorum sürekli pozitifti günlerce pozitif kaldı sonra idrarda hcg yaptım çıkmadı kan verdim gebeymişim değişik bir olaydı direk kan verebilirsin bence
ya orasi oylede canim gebelik ihtimalini artirmis olursun ondan dedim ya acaba ben antibiyotik grip ilaci icsemmi gribim ama yumurtlama donenindeyimKismette varsa ovulasyon gunu tek iliski ile de hamile kalirsin. Ben 3 gun ust uste 4 gun ust uste bir gun dolu bir gun bos 2 dolu bir bos tum kombinasyonlari denedim ama olmadi. Nasip iste ama insani strese sokuyor bana kalirsa bu is tamamen spontane olunca basarili
Birsey olacagini sanmam canim hafif bir antibiyotik icebilirsinya orasi oylede canim gebelik ihtimalini artirmis olursun ondan dedim ya acaba ben antibiyotik grip ilaci icsemmi gribim ama yumurtlama donenindeyim
Canim hayirli olsun masallahhh hamilesin hemen git kanda da ver.Kızlar buda benim testim gebelik testi soranlar olmuştu
Anladm kuzum bakalim Rabbim dogru yonlendirsin insallahhBen ovuyla yapmadım canım dediğin gibi diğer adetlerin ortalamasını baz alıp öyle yaptım ovu testinde pek başarılı değildim maalesef:)
Kuzumm ihmal etme bak kotu tecrube derken ne yasadigini bilmiyrm ama bir sey varsa mudahale edilir en azindan daha ck korkmazmisin o zmn tatlim al bi randevuu basla dr.a :)Ya kötü bir tecrübem olduğu için yarı sevinç yarı hüzün gibi bişey doktorada gitmeye korkuyorum artık :)
Bu ay 7. Gundn basladik degerlendirmeye kuzum 7 ve 9. Gun oldu ardarda mi olsa iyi bilemedim amaan bakalim yaa Rabbimden hayirlisiErken yumurtlama olayını hep kaçırıyoruz odaklandığımız için 14. Güne bak ben mesela bu ay adetin arkasına kalmışım muhtemelen yani erken olmuş
Aminn kuzumm insallahAyyy kuzum Bnim çok tşk ederim bunda bile bu kadar mutlu olabilıyorsak diğer testi düşünemiyorum bile rabbim sana bana hepimize nasip etsin inş
Hay masallah :) tebrikler kuzummKızlar buda benim testim gebelik testi soranlar olmuştu
Valla bilmiyom bende biraz günüm geçsin öyle gidim diyorum geçen ay ayin 27 sinde regli oldum bu ay 23 'ün de olmam gerekiyor yani yarın ne zaman gitsem bilmiyorumCanim hayirli olsun masallahhh hamilesin hemen git kanda da ver.
Belirtilerini filanda yaz aydinlat bizi oyle bos bos olmazzz :))
Sağol cnm darısı isteyen herkeseHay masallah :) tebrikler kuzumm
hayırlı olsun darısı bizlere inşallahR4bi4 bir mutlulukta benden olsun çift çizgi göründü kanda da pozitif ama dualarınızı eksik etmeyin lütfennnn
tebrikler hayırlı olsun darısı başımıza inşallahKızlar meraba sabah test yaptım silik çizgiyi gördüm cok mutluyum
amin amin insallahtebrikler hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
İnşallah inşallah isteyen bekleyen herkez kavuşsunhayırlı olsun darısı bizlere inşallah
saol canimBirsey olacagini sanmam canim hafif bir antibiyotik icebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?