Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bnmde hic bi testimde sikintim yk hepsine bakildi ama sanirim dollenmede sikinti yasiyoruz dollenemiyor bnde kndime iki ay verdm sonrasinda asilama denicem hayirlisi ya ne diyeym surec ck yipratici
Bu arada Aşılama da olasılık %20 Benim dr aşılamada da ihtimal artar ama yüksek değil dedi. Yani yumurta ve sperm bir araya gelmiyor gelemiyor sanırım.. süreç zor çünkü toplum baskısı oluyor, anne olma isteğini bastıramıyoruz, , ilaçlar yan etkileri herşeye rağmen Hayırşısı ve herkese dua ediyorum bu topicdeki şnşallah hepimiz hayırşı salih ve sağlıklı evlat sahibi oluruz

Lekelenmem basladi umudum yok.
Asilama degil cabim klomen yerine igneyle yumurta buyutme ve sonra yine catlatma ignesi.
Asilama istemiyorum bu tedavide olmazsa zaten tup bebek deneyecegim ocakta
canim neden asilama istemiyon birde tup bebekte senin isteginle olan birseymiki.

Kızlar günaydın gecen ay femera kullanmıştım Ama olmamıştı bu ay birsey yapmıcam dedim arkadaşıma bu testleri attığımda bırde fazla yumurtan gelişmiş olabilir dedi çünkü çok koyu maşallah hormonsal ilaçlar olduğu için Bı ay sonrada etkisini atmamış olabilir dedi bu sabah yaptığım test... Gerçi benim her ay koyuluk iki gün devam ediyor Du ama bilemedim

Eklentiler

• IMG_20181022_111905.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 36
Canım önce tabiki sağlık ama yumurta ve tüplerde bir sıkıntın yoksa aşılama denemeden neden direk tüp bebek dedi ki bazen doktorlarda kolaya kaçıyor gerçi doktoruna güveniyorsan sorun yok ama
Sperm hareketliliği az , sanırım bu yüzden de olabilir yani döllenmede sorun oluyor, aşılamada yumurta takibi ile spermler enjekte ediliyor değil mi? iki doktor tüp bebek deneyin dedi. Çikolata kistim var, bu da bir etken , aşılama öneren hiçbir dr olmadı. Gebelik şaansı belki daha yüksek olduğu içindir..

Ya catlatma ignesinde 14 gun oncesinden gelemez bence o yerlesme filan olmasin...
Bence dur tamamen regl olana kadar umudunu kesme. Valla ben de kesmiyorum tamamen bence hala hamile de olabilirim; idrarda cikmamistir ne bileyim. Dusuk ihtimal ama regl olana kadar boyle dusunecegim. Carsamba zaten doktor kontrolum var olmazsa kan da veririm yine de hala regl olmazsam.

Benimde böyle oluyodu canım iki gün sürüyo benim koyulukta

Kuzum bizde morfoloji %1 di şimdi iki olmuş ve hareketlikk ve sperm sayısı ıyıydı ama şimdi onlarda daha da iyi olmuş çok şükür yükselmiş .. Ama yinede bilemedim

Son düzenleme:
Bende senin gibi yaparim ama biliyorun gecen ayda boyle oldu 4 gun oncesinden pembe basladi ve sonra kirmiziya dondu. Tabi gecen ay catlatma ignesi kullanmamistim bilmiyorum 4 gun sonra bekliyordum.Yine de aallah bilir mucize olur belki canim

Ben tiroid hastasıyım 2 yıldır kontrollere gidiyorum tsh değerlerimi baktırıyorum euthyrox diye bir ilaç kullanıyorum evlendikten sonra doktorumun bana dediği şey gebe kalabilmek için bu tsh değerinin 2.50 ve ondan düşük olması gerektiğini söylemişti. Ayrıca bu tsh değerleri b12 ,demir gibi vitaminlerin düşük olmasını da etkiliyor diye biliyorum.

canim neden asilama istemiyon birde tup bebekte senin isteginle olan birseymiki.
Neden olmasin ozelde verdin mi parasini yapalarlar. Devlette yapmazlar. Sartilarin uymasi lazim.
Asilama neden istemiyorun cunku durumumuz sebepsiz infertilite ve arastirmalarim ve arkadaslardan edindigim tecrubeyle asilama tutmasi cok zor.
Kafaya koydum zaten allah izin verirse yani olmazsa bu igneli tedavi tup bebege gececegim

Valla bilmiyom bende biraz günüm geçsin öyle gidim diyorum geçen ay ayin 27 sinde regli oldum bu ay 23 'ün de olmam gerekiyor yani yarın ne zaman gitsem bilmiyorum
Benimde yarın olmam gerekiyor canım bende günüm geçsin diye bekliyorum bir yandan yarın gitsem mi ki diyorum

Merhaba tatlım hoşgeldin, sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğini sağ salim kucağına almanı diliyorum

Günaydın herkese

Günaydın balım diycem de öğle olmuş :)

Hanımlar merhabalar.. Maca tohumu ya da bitkisi kullanan var mı aranızda

@Smartanne kullanmıştı canım.

Kızlar sabah test yaptım negatif.

Artık rehl olmayı bekliyorum; kasiklarim cok agriyor yalnizca hayirlisiyla regl olsam bari...

Sağlık olsun canım benim.

Eki Görüntüle 2199909

Yorumlarnızı beklyormm Arkadaslar

koyulaşma var canım ama pek anlamıyorum ki

ayy maşallah kopkoyu yaa, gebelik testin de öyle olur inşallah kuzum

Canım, benim de çikolata kistim var ben geçen sene 6 ay denedikten sonra hamile kaldım ama ne yazık ki boş gebelik oluştu, ilk gebelikte normal olduğu söylendi.. Sonra diş tedavim girdi araya o esnada hamile kalmam yasaktı, şimdi de Mart’tan beri deniyoruz, eşimde sorun var mı bilmiyoruz doktora gitmiyor, yaşım 33, aşılama vs de yanaşmıyor eşim ama ben umudumu yitirmeden pes etmeden bekliyorum, olacak inşallah, çok stresli bi yapım var, onu kırarsam olacak, üzülme..

Aminnn inşallah saol canım.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.Bende normal yollarla kaldım.

Benimde yarın olmam gerekiyor canım bende günüm geçsin diye bekliyorum bir yandan yarın gitsem mi ki diyorum

bende kararsızım aslında gitsemmi bilemedım ama erken gıdınce 1 hafta sonra tekrar çağırıyo bende çalısıyorum sureklı ızın almak durumunda kalıyorum

bende kararsızım aslında gitsemmi bilemedım ama erken gıdınce 1 hafta sonra tekrar çağırıyo bende çalısıyorum sureklı ızın almak durumunda kalıyorum
Bende aynı durumdayım tekrar çağırma ihtimali olduğunu bildiğim için en iyisi perşembe günü gideyim diyorum

canim durumumuz ayni galiba sebebsiz kisirlik bizdede sorun yok bende senden fikir alayim hic tedavi olmadim ama klomen ve catlatmayla burdakilerin cogunun hamile kalmadigini gordum yasim bir oglum var 6 yasinda 2 yildirda olmuyor bebek 4 aydir doktorlarda surundum yok bir ay progestron bir ay hormon ayni anda yapmadilar tedavide baslatmadilar boyle sanirim cok suruncem doktor kapisinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…