Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testleri pozitif olan arkadaşlar hayırlısı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. birşey sorucam. çatlama iğnesiylemi hamile kaldınız?. Öyleyse kaçıncı gün test yaptınız?

Hayırlısı olsun inşallahhhhh. çatlama iğnesiyle falan mı hamile kaldınız? öyleseyse kaçıncı gün test yaptınız?

yok cnm normal kendım hamıle kaldım ama ay ıcınde ıkı gun sogan suyu içtim daha fazla ıcmem lazımdı ama ıcemedım

bıde tekkeye gıttım cok dua ettım benım bu 6. gebelıgım ınsallah bır sıkıntı cıkmaz rabbımın ızlıyle

dıger gebelıklerım hepsı cesıtlı sebeplerle son buldu

oyhhh rabbim yardımcı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben soğan suyu ardında incir kürü bile yaptım hiç hamile kalamadım. bu ay çatlama iğnesi deniyoruz artık bakalım nasip

Bende normal yolla kaldım canım adetime 3 yada 4 gün kala testte çıktı bende bu ay adetimin 7. günü soğan suyuna başladım 15 gün içtim ama tabi benimde rahim ile ilgili sorunlarım var sıkıntısız bir gebelik olur inşallah

Amin inşallahhhh. benim hiçbi sorunum yok ama 1 sene olacak neredeyse hala hamile kalamadım bakalım artık nasip

Hayırlı mutlu haftalar kızlar.. tebrik ediyorum bu ayki annelerimizi.. darısı bekleyenlerin başına inşallah.. Benim bir karar vermem gerekiyor sizce ne yapmalıyım:
Benim çikolata kistim var yaşım 32 ve 15 aydır evliyim. Hiç korunmadık. Eşimde sperm hareketliliği biraz yavaş çıktı. Ben hsg çektirdim kan tahlili yaptırdım. Hormonlrıma baktırdım. Çpk şükür bir problem yok. Dr görüşmelerimde çikolata kisti ve sperm yavaş olması normal yolla gebeliği etkileyebilir. Dedi. Doğal yollarla biraz zor zaman alır dediler.. Biz de eşimle bir kaç ay daha kendimize zaman verelim daha çok dikkat edip doğal kürler deneyelim dedik. Ve iki ay daha geçti. Bu günlerde regl olmam gerekiyor ve dr karar verirsen 1 ay doğum kontrol hapı kullan gel dedi. Yumurtayı takip içi.adetin 1. Günü başlmam gerekiyor ve ben hala daha kararsızım. Beklemek konusunda . Bu süreç zor Allah evlat aratmasın kimseye ilaçlar takviyeler.. Psikolojik olarak etkiliyor, inanın burda bat tarihlerni yazan arkadaşları okudukça gözlerim doluyor, anne olan arkadaşları bu mücadeleyi başaran arkadaşları okudukça mutlu oluyorum daha çok umutlanıyorum.. Tedavi süreci geçiren arkadaş var mı sizce ne yapmalıyım beklemeli miyim
Bu arada iğne çatlama iğnesi vs değil direk tüp bebek tedavisi uygulanacak . Yumurta gelişimim sayısı ve tüpler normal..

Benim yeni bat tarihim 19 kasım

Canım önce tabiki sağlık ama yumurta ve tüplerde bir sıkıntın yoksa aşılama denemeden neden direk tüp bebek dedi ki bazen doktorlarda kolaya kaçıyor gerçi doktoruna güveniyorsan sorun yok ama

Kızlar sabah test yaptım negatif.

Artık rehl olmayı bekliyorum; kasiklarim cok agriyor yalnizca hayirlisiyla regl olsam bari...
Canim bende dun silikti bugun yeniden yaptim negatif zaten lekenmelerim basladi. Catlatma ignesine ragmen 4 gun erken basladi. Yapacak birsey yok uzgunum. Bu ay igneli tedaviye gececegiz.
Canim senin adina da uzuldum insallah gelecek ay olur ne diyim kendime teselli verebilsem keske sana da verirdim

Cnm bnmde hic bi testimde sikintim yk hepsine bakildi ama sanirim dollenmede sikinti yasiyoruz dollenemiyor bnde kndime iki ay verdm sonrasinda asilama denicem hayirlisi ya ne diyeym surec ck yipratici

Kızlar sabah test yaptım negatif.

Artık rehl olmayı bekliyorum; kasiklarim cok agriyor yalnizca hayirlisiyla regl olsam bari...
uzuldum canim bende adet olmayi bekliyorum ama adet oncesi yumurtladim bir an once adet olsamda tedaviye baslansin istiyorum. Sen bu ay tedavi olacakmisin

canim igneyle tedavi derken asilamami. Gecmis olsun canim ya uzuldum gercekten ama belli olmaz belki gebesindir. 15 gun gectimi igneden sonra

canim igneyle tedavi derken asilamami. Gecmis olsun canim ya uzuldum gercekten ama belli olmaz belki gebesindir. 15 gun gectimi igneden sonra
Lekelenmem basladi umudum yok.
Asilama degil cabim klomen yerine igneyle yumurta buyutme ve sonra yine catlatma ignesi.
Asilama istemiyorum bu tedavide olmazsa zaten tup bebek deneyecegim ocakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…