canim ben test yaptim. herhalde sen o msji atladin:) tabiki negatif ovu pozitif gorunce heyecanlandim hemen test yaptim ve negatifi gordum:) ikinci kez yumurtladim galiba. Yada ovu testi bozuk ki insallah degildir hasta hasta degerlendiriyom gunleriKuzum batın geçtiyse neden test yapmıyorsun :)
böyle düşünme canımın içi, sakın ümitsiz olma
kesinlikle daha koyu tatlımBu sabahkınden daha mı koyu
canim ben test yaptim herhalde sen o msji atladin:) tabiki negatif ovu pozitif gorunce heyecanlandim hemen test yaptim ve negatifi gordum:) ikinci kez yumurtladim galiba. Yada ovu testi bozuk ki insallah degildir hasta hasta degerlendiriyom gunleri
Saol kuzum inş sabaha silikleşir Bnim ki iki gün koyu kalıyor gerci doktor kaliteli yumurta oluşunca öyle oluyor dedikesinlikle daha koyu tatlım
Ronesans tabilosu gibi masallah. Insallah beta hcg de boyleee koyu koyu cikar bu ayİnş canım Bnim inş benimkinin çatlamaya niyeti yok galiba
Ayyy kuzum yaa inş Bnim hep oyle de ama malesef sonuç hiç iç açıcı olmuyor rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş umut dunyası işte yınede umut ediyorumRonesans tabilosu gibi masallah. Insallah beta hcg de boyleee koyu koyu cikar bu ay
Canim ben aylarca ovulasyon testi yaptim benim cikan cift cizgiler dunyanin etrafini dolasir ama ne yapalim devammmAyyy kuzum yaa inş Bnim hep oyle de ama malesef sonuç hiç iç açıcı olmuyor rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş umut dunyası işte yınede umut ediyorum
Bnim de oyle kuzum koli koli alıyorum yarın yeni sipariş gelicek rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşCanim ben aylarca ovulasyon testi yaptim benim cikan cift cizgiler dunyanin etrafini dolasir ama ne yapalim devammm
Ben testlere güvenemiyorum çünkü psikolojik olarak etkiliyor hem beyni hem vücudu o yüzden biraz akışına mı bırakmalıBnim de oyle kuzum koli koli alıyorum yarın yeni sipariş gelicek rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş
Kuzum doktor kontrolunde hep kullandım hem test hemde ultrasyonda takip ettirdim hepde doğru sonuç aldım . Bn zaten akışına bıraktım bıze aşılama önerdiler bizde testleri yeniledik ve eşimin değerleri yükselmiş çok şukur o yüzdendir ki umutlandım ..Ben testlere güvenemiyorum çünkü psikolojik olarak etkiliyor hem beyni hem vücudu o yüzden biraz akışına mı bırakmalı
Ay kusura bakmayın ben bi süre kayıptım. Maalesef ilk deneme tutmadı. Bu ayda eşim iş seyahatinde denemeyedik. Umutlar kasıma kaldı
Yok tatlım çift çizgiyi görünce illa o gün denemeliyim gibi bir algı oluşuyor oda seni etkiliyor aslında ben en azından öle olurdum gebelik testinin sonucunu beklerken bile stres yapıyorumKuzum doktor kontrolunde hep kullandım hem test hemde ultrasyonda takip ettirdim hepde doğru sonuç aldım . Bn zaten akışına bıraktım bıze aşılama önerdiler bizde testleri yeniledik ve eşimin değerleri yükselmiş çok şukur o yüzdendir ki umutlandım ..
Yok kuzum ya bizde o kadar hüsran dan sonra kalmadı gecen ay femera ve iğne kullanmama rağmen görev gibi yapmadık hatta doktorun dediği günde istemedik diye yapmadık bile nasipte varsa vardır...Yok tatlım çift çizgiyi görünce illa o gün denemeliyim gibi bir algı oluşuyor oda seni etkiliyor aslında ben en azından öle olurdum gebelik testinin sonucunu beklerken bile stres yapıyorum
Tsh bana göre hamileliği etkilemiyor ben levetiron die bi ilaç kullanmama rağmen 5 in altına düşmüyor ve şuan yeni bir hamileyim her doktor farklı bir şey söylüyorKızlar size bişey sorcam. Benim iki ay once tahlillerimde TSH 3,30 cıkmıştı. Ama b12 ve demirimde cok dusuktu. İki ay b12 iğnesi oldum ve demir hapı kullandım. Şimdi b12 ve demirim duzeldı TSH ta kendiliğinden 1,50 ye düşmüş herhangi bi tsh ilacı kullanmadan. Sizce bu neden olmuş olabilir? Ben cok kafama takmıştım TSH hamilelik için yuksek diye kendiliğinden düşmüş.
Ben testlere güvenemiyorum çünkü psikolojik olarak etkiliyor hem beyni hem vücudu o yüzden biraz akışına mı bırakmalı
canim ben ovulasyanu bu ay bir gebenin gunlugunden aldim 4 gun ust uste calisin dedi ben bunu bilmiyordim mesela canim saniyordumki 2 gun yeterliCanim ben aylarca ovulasyon testi yaptim benim cikan cift cizgiler dunyanin etrafini dolasir ama ne yapalim devammm
Ümit vermek istemem ama benim gebelik öğrenme süreci de böyleydi. Adet oldum ovulasyon dönemim geldi yapıyorum yapıyyorum sürekli pozitifti günlerce pozitif kaldı sonra idrarda hcg yaptım çıkmadı kan verdim gebeymişim değişik bir olaydı direk kan verebilirsin bencecanim ben test yaptim. herhalde sen o msji atladin:) tabiki negatif ovu pozitif gorunce heyecanlandim hemen test yaptim ve negatifi gordum:) ikinci kez yumurtladim galiba. Yada ovu testi bozuk ki insallah degildir hasta hasta degerlendiriyom gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?