İnş datlım kıymetlum rabbim hepimize nasip eder inşayy maşallah kopkoyu yaa, gebelik testin de öyle olur inşallah kuzum
Amin canım benim amiiinn ben hep böyle dua ederdim çokta inanırım inşaallah Rabbim doğru yolu göstersin :):)Anladm kuzum bakalim Rabbim dogru yonlendirsin insallahh
Saol kuzm yinede Herkes bi iki güne öatlar dedi :)Merhaba tatlım hoşgeldin, sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğini sağ salim kucağına almanı diliyorum
Günaydın balım diycem de öğle olmuş :)
@Smartanne kullanmıştı canım.
Sağlık olsun canım benim.
koyulaşma var canım ama pek anlamıyorum ki
ayy maşallah kopkoyu yaa, gebelik testin de öyle olur inşallah kuzum
Bende aynı durumdayım tekrar çağırma ihtimali olduğunu bildiğim için en iyisi perşembe günü gideyim diyorum
Kız nerelerdesin sen nasılsınız bebiş nasılAmin canım benim amiiinn ben hep böyle dua ederdim çokta inanırım inşaallah Rabbim doğru yolu göstersin :):)
Buralardayım kız ben uzun zamandır girmiyordum bi kaç gündür giriyorum :) iyiyim canım bebişte iyi herhalde uzun zamandır görmüyorum ama iyi olduğunu düşünüyorum sen nasılsın :)Kız nerelerdesin sen nasılsınız bebiş nasıl
Maşallah kuzum büyümüşsünüz rabbim sağlıkla kucaklatsın inş bnde iyiyim işte ne olsun eşim testi yeniledi yarın doktora gidicez bakalım nasıl sadece bnım anladığım morfoloji değeri değişmiş bizde değerlendiriyoruz her ihtimale karşıBuralardayım kız ben uzun zamandır girmiyordum bi kaç gündür giriyorum :) iyiyim canım bebişte iyi herhalde uzun zamandır görmüyorum ama iyi olduğunu düşünüyorum sen nasılsın :)
Tamam canım sonucu haber edersin belki bende fikir değiştiririm :)ben sımdı iş çıkısında acil de kan vereyım degerım kac onu öğreneyım
2 gundekı artıs ıkı katı olmalı o onemlı o yuzden çarsamba günü bi kan daha veriririm
sonra cuma gunu de gıdım ozmn da doktor bakar zaten kanda
Amin canım benim Allah razı olsun :) değerler nasıl sayı hız morfoloji değerlendirin tabi Rabbimin ne zaman ol diyeceği belli olmaz yakındır inşaallah güzel haberlerinizi alacağımız günler :):)Maşallah kuzum büyümüşsünüz rabbim sağlıkla kucaklatsın inş bnde iyiyim işte ne olsun eşim testi yeniledi yarın doktora gidicez bakalım nasıl sadece bnım anladığım morfoloji değeri değişmiş bizde değerlendiriyoruz her ihtimale karşı
Tamam canım sonucu haber edersin belki bende fikir değiştiririm :)
Ben de bilemedim erkeklerin sonuçları ne teferruatlı bizde likefaksiyon sonucundan çekiyoruz. Morfolojiye çakşır iyi geliyo diye okumuştum denediniz mi ?Kuzum bizde morfoloji %1 di şimdi iki olmuş ve hareketlikk ve sperm sayısı ıyıydı ama şimdi onlarda daha da iyi olmuş çok şükür yükselmiş .. Ama yinede bilemedim
Amin kuzum inş Bn pek anlamıyorum ki yarın doktora göstericez bakalımAmin canım benim Allah razı olsun :) değerler nasıl sayı hız morfoloji değerlendirin tabi Rabbimin ne zaman ol diyeceği belli olmaz yakındır inşaallah güzel haberlerinizi alacağımız günler :):)
İçiyoruz kuzu sizde o süre ne kadarBen de bilemedim erkeklerin sonuçları ne teferruatlı bizde likefaksiyon sonucundan çekiyoruz. Morfolojiye çakşır iyi geliyo diye okumuştum denediniz mi ?
55 dakika, ilk testimizde 45 dakikaydı sonra ne hikmetse o kadar çakşır keçiboynuzu içmesine rağmen 55e yükseldi belki yine yükselmiştir iki ay oldu test yapılalı sizin kaç?İçiyoruz kuzu sizde o süre ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?