Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol kuzm yinede Herkes bi iki güne öatlar dedi :)

Bende aynı durumdayım tekrar çağırma ihtimali olduğunu bildiğim için en iyisi perşembe günü gideyim diyorum

ben sımdı iş çıkısında acil de kan vereyım degerım kac onu öğreneyım

2 gundekı artıs ıkı katı olmalı o onemlı o yuzden çarsamba günü bi kan daha veriririm
sonra cuma gunu de gıdım ozmn da doktor bakar zaten kanda

Buralardayım kız ben uzun zamandır girmiyordum bi kaç gündür giriyorum :) iyiyim canım bebişte iyi herhalde uzun zamandır görmüyorum ama iyi olduğunu düşünüyorum sen nasılsın :)
Maşallah kuzum büyümüşsünüz rabbim sağlıkla kucaklatsın inş bnde iyiyim işte ne olsun eşim testi yeniledi yarın doktora gidicez bakalım nasıl sadece bnım anladığım morfoloji değeri değişmiş bizde değerlendiriyoruz her ihtimale karşı

Tamam canım sonucu haber edersin belki bende fikir değiştiririm :)

Amin canım benim Allah razı olsun :) değerler nasıl sayı hız morfoloji değerlendirin tabi Rabbimin ne zaman ol diyeceği belli olmaz yakındır inşaallah güzel haberlerinizi alacağımız günler :):)

Kuzum bizde morfoloji %1 di şimdi iki olmuş ve hareketlikk ve sperm sayısı ıyıydı ama şimdi onlarda daha da iyi olmuş çok şükür yükselmiş .. Ama yinede bilemedim
Ben de bilemedim erkeklerin sonuçları ne teferruatlı bizde likefaksiyon sonucundan çekiyoruz. Morfolojiye çakşır iyi geliyo diye okumuştum denediniz mi ?

Amin canım benim Allah razı olsun :) değerler nasıl sayı hız morfoloji değerlendirin tabi Rabbimin ne zaman ol diyeceği belli olmaz yakındır inşaallah güzel haberlerinizi alacağımız günler :):)
Amin kuzum inş Bn pek anlamıyorum ki yarın doktora göstericez bakalım

Benim yine günüm gecikecek yav neden böyle oluyo hiç bi sorun da yok R4bi4

İçiyoruz kuzu sizde o süre ne kadar
55 dakika, ilk testimizde 45 dakikaydı sonra ne hikmetse o kadar çakşır keçiboynuzu içmesine rağmen 55e yükseldi belki yine yükselmiştir iki ay oldu test yapılalı sizin kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…