Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selam, is yogun pek giremedim kusura bakmayin :)

Hala regl olmadim, bir umut hala belki hamileyimdir diyorum gec dollenmedir vs ise :)

Zaten bat 25’ti; yazacagim bir gelisme olursa; yarin doktor kontrolum de var.

1 17platon17 Canim ben de yarin doktora gidecegim ve cok beklemek istemedigimi de soylerim filan.

O ne derse ben de ona gore hareket ederim; hsg derse hsg yok ona hic gerek yok derse tup bebek yapalim derse de ona da ok diyecegim :))

Hala regl olmadim, bir umut hala belki hamileyimdir diyorum gec dollenmedir vs ise :)

soğan suyumu içtin sen

canım ben bir yıl hiç umursamadım hatta doktora bile hiç gitmedin son 4 ayrdı gidiyorum çunkü okuyorum bir taraftanda zor olur dedim sonra dedimki olsun oglumla kardeşi arasında yaş farkı çok olmasın okulu bir yıl dondururum diye ama o bir yıldada olmadı. tabi o zaman yumurtlama falan bilmiyordum. Rabbimin bildiği vardır canım fakat şunuda farkettim burda takılınca insan çok odaklanıyor çünkü hergün sabah öğle akşam bebek muhhabbeti diyorlar ya dudaktan kalbe doğru gerçektende ama kendimi buradanda alıkoyamıyorum. Ben iki aydır bu siteye üyeyim ve 2 aydır cok stressliyim:)

canım ovu testi yapsaydın keşke bak ben bu ay bat günü tekrar yumurtladım

eger bu ay hamile olmazsam bende ovu kullanıcam ama nasıl yapılır onu bile bilmiorum :
canım bende dogru kullanmamısım 3 aydır bence birgebeningunlugu var instagramdan o sana link atıyor oradan sipariş veriyorsun ve o sana hangi günler ilişki olacak diyip takip ediyor en saglıklısı o

Hadi ya, emin misin? Regl olmadin mi? Bana ovu testleri guvenilir gelmiyor...
banada öle gibi ama ovu testiyle birçok kişide hamile kalmış ama benimkiler hep zaten garip şekilde oluyor belki agrı kesici içtim ondanda böyle oldu yada hsgdende olabilir

canım bende dogru kullanmamısım 3 aydır bence birgebeningunlugu var instagramdan o sana link atıyor oradan sipariş veriyorsun ve o sana hangi günler ilişki olacak diyip takip ediyor en saglıklısı o
aaa öylemi inanki çok cahilim bu konularda oyuzden olabilir ücreti nekdr peki

30 ovulasyon testı 4 gebelık testı bır ultra gebelık testı 55 tl kapıda ödeme ama kadın siparişin ekran görüntüsünü istiyor.ben ovu testi pozitif olunca o gun ve ertsı gun degerlendırılı sanıyordum 4 gun ust uste olmalıymıs yeni birşey ögrendim 120 küsür kadının takibinde gebe olduklarını öğrenmiş baya takıpcisi var kendide hamile ve bir ay içinde dogurcak takip edebilirmi seni bilmiyorum

Ahaha ne guzel isler var :))

Kizlar bir de bende o beyaz sivi devam ediyor bolca...

Merhabalar
2019 a bebekli girmeyi Rabbim nasip ederse bizde düşünüyoruz
Varikoselimiz var
Dr gittim geçen ay klomen verdi ama çatlama iğnesi vermedi kendi çatlasın diye
Ve bir sürü omega vitamin ve
Daha hamile kalmadan kilo alıp şiştim.
Eşime se vitamin ve verdi o bile kilodan şikayet ediyor
Bu ay adet oldum Dr tekrar gelirsin rahim filmi çekerz demişti gitmedim
Sürekli bir şeyler çıkarıyor ve şimdiye bin lirayı geçti
Direk aşılama mi isteseydim bilemedim.
Sperm de hız sorunumuz var varikoselden dolayı

Benim için klomen çok tehlikeliymiş çikolata kistim olduğu İçin, doğal yollardan beklemeye devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…