Günaydın balım sağlık olsun.Tertemiz bir negatif :) günaydın
canim hakkınızda hayırlısı olsun insallah tez zamanda guzel haberler vermen dilegiylr
Ben uyguladm canım, çok akıntım olmuştuBende bugün test yaptım ve yine negatifadetlerim çok düzensiz ovu testide kullandım tutturamadım internettede araştırmıştım burdada gördüm bi kaç yerde soğan kürü mü yapsam diyorum fikirlerinizi almak istedim daha önce uygulayanınız var mı nasıl uygulamam gerek kızlar
İşe yaradı mınpeki tatlım benim çok düzensiz bazen 23 bazen 35 40 hep değişik diyorum ki düzene girerse daha iyi olur belki kadın doğumada gitmiştim bi sıkıntı yok demişlerdi ama ne zaman gelceği hiç belli olmuyoBen uyguladm canım, çok akıntım olmuştu
adetlerini hayıt tohumu ya da aslan pençesi düzene sokar canımİşe yaradı mınpeki tatlım benim çok düzensiz bazen 23 bazen 35 40 hep değişik diyorum ki düzene girerse daha iyi olur belki kadın doğumada gitmiştim bi sıkıntı yok demişlerdi ama ne zaman gelceği hiç belli olmuyo
Testi en son ne zmn yaptin yavruÜstümden misafir geçtigecikmeli 4.gün. Bekliyorum ya hormon test için gelmiyor gavur kaynar banyo Mu yapmadım ağır iş mi yapmadım yok
Canm birsey yksa eger test icin ne yap et o izni al kuzumm alti ustu kan verip doneceksinn1. Gn gecikmesi de test yapmıştım. Negatif. Geç yumurtladim sanırım... Bekliyorum öyle deli gibi. Ve içi hafta test yaptıramam izin vermezler bu ay da gitti demek oluyo
Tertemiz bir negatif :) günaydın
Bnde bi sonraki ay uygulayacagim kuzum tek bildigim, yani dogru bilmiyorsam kizlar duzeltsin, adet bitiminin 7.gunu basliyorsun sabah aksm ac karnina iciyorsun iste aksm yemeginden 20 dk once mesela 15 gun bu sekilde uyguluyorsun ck hamile kalan arkadas oldu burda bnm de bu ay tutmazsa deneyecegim bi kur :)Bende bugün test yaptım ve yine negatifadetlerim çok düzensiz ovu testide kullandım tutturamadım internettede araştırmıştım burdada gördüm bi kaç yerde soğan kürü mü yapsam diyorum fikirlerinizi almak istedim daha önce uygulayanınız var mı nasıl uygulamam gerek kızlar
Nasıl kullanıyoruz peki tatlımadetlerini hayıt tohumu ya da aslan pençesi düzene sokar canım
Bende öyle yapayım bari tatlım sürekli düzensiz anlayamıyorumda ovulasyon günümü bu ayda geçsin bende yapayım öyleyse ister istemez üzülüyorum çok sağol tatlımBnde bi sonraki ay uygulayacagim kuzum tek bildigim, yani dogru bilmiyorsam kizlar duzeltsin, adet bitiminin 7.gunu basliyorsun sabah aksm ac karnina iciyorsun iste aksm yemeginden 20 dk once mesela 15 gun bu sekilde uyguluyorsun ck hamile kalan arkadas oldu burda bnm de bu ay tutmazsa deneyecegim bi kur :)
aslan pençesi 1,5 su bardağı kaynamış suya 1 tutam aslan pençesi koyup demliyoruz sabah akşam aç karnına 1 ay kullanıyoruz kuzumNasıl kullanıyoruz peki tatlım
Bu adeti düzenlemek için dimi bide kaçıncı gün başladığının önemi var mı tatlımaslan pençesi 1,5 su bardağı kaynamış suya 1 tutam aslan pençesi koyup demliyoruz sabah akşam aç karnına 1 ay kullanıyoruz kuzum
Mobbing göre göre istifa ederim kuzum ya cinslerCanm birsey yksa eger test icin ne yap et o izni al kuzumm alti ustu kan verip doneceksinn
istersen adet bitiminden hemen sonra başla canım. istersen hemen başla. adetliyken kullanma balımBu adeti düzenlemek için dimi bide kaçıncı gün başladığının önemi var mı tatlım
Mobbing göre göre istifa ederim kuzum ya cinsler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?