Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugün test yaptım ve yine negatif adetlerim çok düzensiz ovu testide kullandım tutturamadım internettede araştırmıştım burdada gördüm bi kaç yerde soğan kürü mü yapsam diyorum fikirlerinizi almak istedim daha önce uygulayanınız var mı nasıl uygulamam gerek kızlar

Ben uyguladm canım, çok akıntım olmuştu

Ben uyguladm canım, çok akıntım olmuştu
İşe yaradı mınpeki tatlım benim çok düzensiz bazen 23 bazen 35 40 hep değişik diyorum ki düzene girerse daha iyi olur belki kadın doğumada gitmiştim bi sıkıntı yok demişlerdi ama ne zaman gelceği hiç belli olmuyo

adetlerini hayıt tohumu ya da aslan pençesi düzene sokar canım

Bnde bi sonraki ay uygulayacagim kuzum tek bildigim, yani dogru bilmiyorsam kizlar duzeltsin, adet bitiminin 7.gunu basliyorsun sabah aksm ac karnina iciyorsun iste aksm yemeginden 20 dk once mesela 15 gun bu sekilde uyguluyorsun ck hamile kalan arkadas oldu burda bnm de bu ay tutmazsa deneyecegim bi kur :)

Bende öyle yapayım bari tatlım sürekli düzensiz anlayamıyorumda ovulasyon günümü bu ayda geçsin bende yapayım öyleyse ister istemez üzülüyorum çok sağol tatlım

Rabia cım benim bat değiştirir misin 29 kasım.. 10 gündür lekelenmem vardı bugün kanama başladı..

Bu adeti düzenlemek için dimi bide kaçıncı gün başladığının önemi var mı tatlım
istersen adet bitiminden hemen sonra başla canım. istersen hemen başla. adetliyken kullanma balım

kızlar ebe hatun bana 10 gün ilişkiyi yasakladı. ama ben yumurtlama dönemindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…