Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekle o zaman yavrm bi yola girmissin hayirla sonuclansin insallah

ayy inşallah kuzum ya, artık gelsin bebiş ler

Kızlar kötü günler geçiryorum, Allah rızası İçin evlat sahibi olmak İçin bu ay temiz kalbinizden geçen dualarınıza talibim, hayırlısıyla sağlıkla....

Hayırdır canım neyin var. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Umutlar başka bahara kaldı bende bu ayı da pas geçtik

Geçmiş olsun canım son bat olsun inşallah

albi yanlış sonuç veriyor ama doğruluk payı da vardır kuzum.

Kuzum yerleşme kanamasıdır o kesin :)

Bakalım artık iyice kafam karıştı kan testi vericem gidip

Kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum canım.Albi icin olumsuz yorumlar çok fazla. Ama yine de bu kez oldu mu acaba diyorum.Yarın başka bir markayla deneyeceğim sonucu paylaşırım inşallah.Her şeyin hayırlısı

Hamile kalmak hayal gibi geliyor, evlat sahibi olmak mucize gibi geliyor, asla sahip olamayacak gibi hissediyorum, günlerdir ağlıyorum, ağır bi depresyonun içindeyim kızlar...
Allahım içindeki yangını bir mucizeyle söndürsn ne olmazları oldurtan Allah vardr. BEKLERKEN İSYAN ETMEMEYE dikkat edersek emin olki hayrlı vakitte gelecekk. Rabbim hayrlı evkatlar versn hepimze

Hamile kalmak hayal gibi geliyor, evlat sahibi olmak mucize gibi geliyor, asla sahip olamayacak gibi hissediyorum, günlerdir ağlıyorum, ağır bi depresyonun içindeyim kızlar...
Canım benim üzme kendini. Bazen çok istediğimiz şeyler ileride keşke bekleseydim dememize neden olabiliyor. Bende kendimi ne depresyonlara soktum şimdi bir sürü sağlık sorunum çıktı gebelikle çok zor günler geçiriyorum. Çok istediğimizde değil hazır olduğumuzda olmalı. İnanki çok istediğimizi sanıyoruz bazen hırs oluyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Şunuda söylim olursa olur olmazsa olmaz demedikçe bebek gelmiyor.

İnşallah canım dualarınız ben ve benim gibi arkadaşlarım ile olsun

Sağlık olsun canım önümüzde ki aya inşallah bende adetim şuan adetim geçsin ovu testo falan aldım sağlam calısıcam bu kez sende öyle yap
Geçen ay test yapmamıştım bu ay benimde öyle yapma niyetim var tam günü tutturamıyoruz demekki böyle zaten bu ay da olmazsa doktora gideceğim tekrar 3 ay içinde olmazsa kontrole çağırmıştı.. Aşılama felan farklı şeyler deneyecek umarım gerek kalmaz.. Aminn

Allah büyüktür balımm, inşallah bize güzel haberler verirsin

Allahım içindeki yangını bir mucizeyle söndürsn ne olmazları oldurtan Allah vardr. BEKLERKEN İSYAN ETMEMEYE dikkat edersek emin olki hayrlı vakitte gelecekk. Rabbim hayrlı evkatlar versn hepimze

Canım sen ne zamandır istiyorsun. bi yerde okudum sanki tüplerim kapalı yazmıştın yoksa başkası mıydı

İnşallah canım dualarınız ben ve benim gibi arkadaşlarım ile olsun

tez zamanda gelsin miniklerimiz canım benim

Aminn inşallah...

Haklısın canım, yaş 33 olunca, çikolata kistimin tek iyileşme yolu bu olunca e her zaman çocuk dA isteyen bir olunca insan kendini çok hırpalıyo yaralıyo..

kızlar telefonum saati otomatik olarak geri almış, ay bi kalktım saat 10. mışıl mışıl uyuyordum ne güzel

Kizlar bnm adet dongum duzenli acaba bende cocuk icin yapmali miyim sadece adet duzensizligini duzene soktugu icin mi hamile kalamya yardimci oluyor ki acaba

3senidr istyorm 1 dış gebekik bi kimyasal yaşadım ama tüplerim tıkanık görülmüştü şükr değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…