Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha ilk defa çocuk denememizde çift çizgiyi görüp kimyasal yaşamam hiç hoş olmadı gerçekten. Daha ilk denemeden çok yorgun başladım bu yola
ay dur bakalım daha yolun başındasın kuzum ne yorgunluğu :) En azından hamile kalabiliyorsun çok şükür :)

Inşallah gerek kalmaz canım bende bu ay gidecektim doktor adet olunca gel dedi haftasonuna denk geldi gidemedim bunda da var bir hayır

Kızlar selam :) yarın kan testi vermeye gidicem ama dayanamadım gittim test aldım az önce tekrarladım testi yine silik çıktı adetim 8 gün geçti neden silik çıkıyor acaba

Eklentiler

• 2A2E152C-3D43-4086-B30A-5A877F917E65.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar selam :) yarın kan testi vermeye gidicem ama dayanamadım gittim test aldım az önce tekrarladım testi yine silik çıktı adetim 8 gün geçti neden silik çıkıyor acaba
Sabırsızlıkla bekliyoruz =)

Kızlar hakkaten sesiniz çıkmıyor artık, hepiniz pes ettiniz sanırım
ben bu ay bebek düşünmüyorum pek canım üstüne düşmüyorum yani bu ayda olmazsa önümüzdeki ay hastaneye gidicez buraya pek girmiyorum aklımı takmıyım diye

Haklısın canım, yaş 33 olunca, çikolata kistimin tek iyileşme yolu bu olunca e her zaman çocuk dA isteyen bir olunca insan kendini çok hırpalıyo yaralıyo..
Geç kalmış değilsin hiçbirşey için daha yeni başlanış say kendini. Bugün doktorum doğuma girmiş acil 49 yaşında ikiz gebelik. Umudunu sakın yitirme depresyona girme böyle yapma herşey nasip. Doğup. Sağlıklı sıhhatli büyüyecekse nasip etsin inşallah

kızlar erken gebelik testine bakarmısınız çok çok silik çizgi var ama hemen çıkmadı

Eklentiler

• oy.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…