Maşallah en azından düzenli oluyor canım , hiç bozma moralini. Herşey Allah'tanÖğrendim ki yumurtadan sonra tam 14 gün geçince adet oluyorum :) o da güzel
ay dur bakalım daha yolun başındasın kuzum ne yorgunluğu :) En azından hamile kalabiliyorsun çok şükür :)Daha ilk defa çocuk denememizde çift çizgiyi görüp kimyasal yaşamam hiç hoş olmadı gerçekten. Daha ilk denemeden çok yorgun başladım bu yola
Gebelik icinde cok faydali cnm faydasini goren ck olduKizlar bnm adet dongum duzenli acaba bende cocuk icin yapmali miyim sadece adet duzensizligini duzene soktugu icin mi hamile kalamya yardimci oluyor ki acaba
Inşallah gerek kalmaz canım bende bu ay gidecektim doktor adet olunca gel dedi haftasonuna denk geldi gidemedim bunda da var bir hayırGeçen ay test yapmamıştım bu ay benimde öyle yapma niyetim var tam günü tutturamıyoruz demekki böyle zaten bu ay da olmazsa doktora gideceğim tekrar 3 ay içinde olmazsa kontrole çağırmıştı.. Aşılama felan farklı şeyler deneyecek umarım gerek kalmaz.. Aminn
herkese helloooooooooo kızlar napıyosunuz nasılsınız bakem
Kızlar selam :) yarın kan testi vermeye gidicem ama dayanamadım gittim test aldım az önce tekrarladım testi yine silik çıktı adetim 8 gün geçti neden silik çıkıyor acaba
Sabırsızlıkla bekliyoruz =)Kızlar selam :) yarın kan testi vermeye gidicem ama dayanamadım gittim test aldım az önce tekrarladım testi yine silik çıktı adetim 8 gün geçti neden silik çıkıyor acaba
İnşallah geç döllenmedir yaYa geç döllenme yada kimyasaldır. Ama umarım geç döllenmedir
Ben de valla yarın olsa da dr a gitsem die bakıyorum artıkSabırsızlıkla bekliyoruz =)
İnşallah geç döllenmedir ya
merhaba canımmmmoo merhaba canım
ben bu ay bebek düşünmüyorum pek canım üstüne düşmüyorum yani bu ayda olmazsa önümüzdeki ay hastaneye gidicez buraya pek girmiyorum aklımı takmıyım diyeKızlar hakkaten sesiniz çıkmıyor artık, hepiniz pes ettiniz sanırım
Ben pes ettim bile kenara para koyup tüp bebek yapayım kafasındayım :) o arada tabi tahmini yumurtlama günlerini de değerlendiriyorum ama hiç mi hiç umutlu değilimmKızlar hakkaten sesiniz çıkmıyor artık, hepiniz pes ettiniz sanırım
Geç kalmış değilsin hiçbirşey için daha yeni başlanış say kendini. Bugün doktorum doğuma girmiş acil 49 yaşında ikiz gebelik. Umudunu sakın yitirme depresyona girme böyle yapma herşey nasip. Doğup. Sağlıklı sıhhatli büyüyecekse nasip etsin inşallahHaklısın canım, yaş 33 olunca, çikolata kistimin tek iyileşme yolu bu olunca e her zaman çocuk dA isteyen bir olunca insan kendini çok hırpalıyo yaralıyo..
Kaç gün var adetine canımkızlar erken gebelik testine bakarmısınız çok çok silik çizgi var ama hemen çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?