canım ben bu ay iki kez yumurtladım biri 27 eylülde biride 20 ekimde yoksa adetim en az 9 gun gecıktı ama hsg çekildim eylülde hala olmadım ama ovulasyon testiyle takip ettim yanı yumurtlamadan 8 gun sonraKaç gün var adetine canım
Erkenmiş daha canım ama var gibi duruyor inşallah vardır benim tanıdığım kaç kişi hsg çektirdiği ay hamile kaldı hatta bitananesi hsg çekilirken hamileymiş ..ilk idrarlamı yaptın testicanım ben bu ay iki kez yumurtladım biri 27 eylülde biride 20 ekimde yoksa adetim en az 9 gun gecıktı ama hsg çekildim eylülde hala olmadım ama ovulasyon testiyle takip ettim yanı yumurtlamadan 8 gun sonra
evet canım ilk idrarla yaptımda bu erken gebelik testi ya gucenemedım normal olsa sorun yoktu. Sen ne zamandır deniyorsun canım sanırım ilk ayErkenmiş daha canım ama var gibi duruyor inşallah vardır benim tanıdığım kaç kişi hsg çektirdiği ay hamile kaldı hatta bitananesi hsg çekilirken hamileymiş ..ilk idrarlamı yaptın testi
Kuzum inşallah vardır ama hsg de bazen adeti etkiliyor 8 gün olmuş bence kan ver bir bakalım o kısımda daha çabuk netice alırsın biz de merakla seni bekliyor olucazcanım ben bu ay iki kez yumurtladım biri 27 eylülde biride 20 ekimde yoksa adetim en az 9 gun gecıktı ama hsg çekildim eylülde hala olmadım ama ovulasyon testiyle takip ettim yanı yumurtlamadan 8 gun sonra
Erken daha baya ama bakarsın giderek koyulaşır bence tekrarla :) 8 gün yinede göstermeyebilir ayy inşallah vardır seviniriz birlikteevet canım ilk idrarla yaptımda bu erken gebelik testi ya gucenemedım normal olsa sorun yoktu. Sen ne zamandır deniyorsun canım sanırım ilk ay
inşallah canım kan versem sağlık ocagında 2 gün sonra çıkıyor ne bileyim hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum sanırım cunku cok cok silikya birde normal gebelik testi değil innovita erken gebelik testi bu aksam en ıyısı normal gebelik testi ile yapayım ama sanmıyorumKuzum inşallah vardır ama hsg de bazen adeti etkiliyor 8 gün olmuş bence kan ver bir bakalım o kısımda daha çabuk netice alırsın biz de merakla seni bekliyor olucaz
inşallah canım ama içimde bir his nedense olumsuz diyor bayadırda hasta olmadım onun sıkıntısıda varErken daha baya ama bakarsın giderek koyulaşır bence tekrarla :) 8 gün yinede göstermeyebilir ayy inşallah vardır seviniriz birlikte
Haklısın canım o baya sıkıntı yapıyor insana .. olsun olumsuz da olsa denemeye devam benimde kaç aydır olumsuz ama ümidimizi kaybetmeyeliminşallah canım ama içimde bir his nedense olumsuz diyor bayadırda hasta olmadım onun sıkıntısıda var
ovulasyon tetsi deniyormusun canım birgebeningunlugu takip ediyor ve bence bilinmedikleri söylüyor ben bir kaç ay boşuna vakit kaybetmişim bat ne zaman bu aradaHaklısın canım o baya sıkıntı yapıyor insana .. olsun olumsuz da olsa denemeye devam benimde kaç aydır olumsuz ama ümidimizi kaybetmeyelim
Ertesi gün veriyorlar kuzum ya hatta ben aynı gün alıyorum sabah 9 da veriyorum öğleden sonra en geç 2 3 gibi çıkıyor en azından değerine bakılmış olur inşallah vardır idrarda ne kadar silikte olsa değerin doğruyu gösteririnşallah canım kan versem sağlık ocagında 2 gün sonra çıkıyor ne bileyim hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum sanırım cunku cok cok silikya birde normal gebelik testi değil innovita erken gebelik testi bu aksam en ıyısı normal gebelik testi ile yapayım ama sanmıyorum
Ovulasyon testi yapmadım hiç bu ayda adet olursam testlerden alıp yapmayı düşünüyorum birgebenin günlüğü mutlaka bakacağım bakalım :) bat 10 kasım benim daha varovulasyon tetsi deniyormusun canım birgebeningunlugu takip ediyor ve bence bilinmedikleri söylüyor ben bir kaç ay boşuna vakit kaybetmişim bat ne zaman bu arada
yok canım ya ben baya bır topic okudum burda mesela cok cok silik ya gidiyor kan testi veriyor negatif hatta yeni bir topic okudum kız önceki gun yapmış çok silik sonra akşam tekrr yapmış biraz koyu ertesi gün kan vermis 11 mi 14 çıkmış diyorum testteki bu silikte kactı acaba 3 falanmı:) testide o kadar silik değildiErtesi gün veriyorlar kuzum ya hatta ben aynı gün alıyorum sabah 9 da veriyorum öğleden sonra en geç 2 3 gibi çıkıyor en azından değerine bakılmış olur inşallah vardır idrarda ne kadar silikte olsa değerin doğruyu gösterir
bak canım bak bende bu ay adet olursam incir ve havuç kürü deneyeceğim birde d vitaminine baktır benim çok düşük cıktı engelliyormuş gebeliğiOvulasyon testi yapmadım hiç bu ayda adet olursam testlerden alıp yapmayı düşünüyorum birgebenin günlüğü mutlaka bakacağım bakalım :) bat 10 kasım benim daha var
o kürü bende deneyeceğim araştırdım onuda :) not almıştım.. birde ovulasyon takibi yaparım d vitaminime bakılmıştı geçenlerde düşüktü etkiliyormu hamileliği bilmiyordumbak canım bak bende bu ay adet olursam incir ve havuç kürü deneyeceğim birde d vitaminine baktır benim çok düşük cıktı engelliyormuş gebeliği
ben bu ay bebek düşünmüyorum pek canım üstüne düşmüyorum yani bu ayda olmazsa önümüzdeki ay hastaneye gidicez buraya pek girmiyorum aklımı takmıyım diye
Ben pes ettim bile kenara para koyup tüp bebek yapayım kafasındayım :) o arada tabi tahmini yumurtlama günlerini de değerlendiriyorum ama hiç mi hiç umutlu değilimm
kızlar erken gebelik testine bakarmısınız çok çok silik çizgi var ama hemen çıkmadı
işte canım benım 3 aydır sıkı gebelik takibi yapıyorum bilgi ediniyorum hatta sebepsiz infertilitenin nedeni o olabilir diyenler ile var ve vitamin takviyesinden sonra gebe kalanlar benim d vitamini 5 çıkmıştı alt sınır 30B
o kürü bende deneyeceğim araştırdım onuda :) not almıştım.. birde ovulasyon takibi yaparım d vitaminime bakılmıştı geçenlerde düşüktü etkiliyormu hamileliği bilmiyordum
aynen canım ilk kez kullandım belki kendi çizgisidir daha önce hiç kullananda yok sanırım bu testten eger olmazsada silik çıkıyormu acabaEn iyisini yapıyorsun balım, hiç kafana takma. nasıl rahat ediyorsan öyle yap :)
En kısa zamanda gelsin bebiş :)
Senin sorun neydi kuzum, inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz sadece kafayı rahat tut :)
ben de gördüm kuzum ama erken gebelik testi deyince durdum
Bende aynı durumdayım seninle , çikolata kistim var.. yaş 31 erkek faktörü de var..ve çok istiyorum istedikçe kafamda sorular o kdr meşgul ediyor ki bazen hiç bir şeye odaklanamıyorum .. Ama inanıyorum elbet zamanı var elbet Rabbim yüzümüzü güldürecek, Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermez bu yüzden inanıyorum ki bu süreçte bbenim sınnavım.. Allah a bıraktım nasip diyorum ki, ancak bu şekilde kendimi motive ediyorum , an olur herşey üst üste geliyor, yakınlarımdan 4 kişinin geçen ay hamile olduğunu öğrendim bi taraftn seviniyorum bir taraftanda dua ediyorum bizlere de nasip et diye, çocuğunuz olmuyor mu sorusunu duymamak adına bu muhabbetlern olduğu ortamlara girmiyorum.. bir şekilde hayatımızı en güzel şekilde devam ettirmeliyiz.. Sabrımızın mükafatı olacaktır.. Rabbimin gücü sonsuz .. Sakın moralini bozma kardeşim.. Ben önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım Allahın izniyle.. çok düşündüm karar vermek için.. takdir Allah ın .. hepimiz için dua ediyorum.. Burdaki arkadaşlara da teşekkür ediyorum destek içinHaklısın canım, yaş 33 olunca, çikolata kistimin tek iyileşme yolu bu olunca e her zaman çocuk dA isteyen bir olunca insan kendini çok hırpalıyo yaralıyo..
Ben de bi sorun yok, eşimin de sayı, morfoloji, hız problemi vs yok ama sıvılaşma süresi uzun sanırım o yüzden olmuyo canım. O kafa bi türlü rahatlayabilemiyo :)En iyisini yapıyorsun balım, hiç kafana takma. nasıl rahat ediyorsan öyle yap :)
En kısa zamanda gelsin bebiş :)
Senin sorun neydi kuzum, inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz sadece kafayı rahat tut :)
ben de gördüm kuzum ama erken gebelik testi deyince durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?