Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen baya bilgi edinmişsin canım benimde 11 çıkmıştı damla vermişti dr kullandım ama yükselme olmamıştı

B

o kürü bende deneyeceğim araştırdım onuda :) not almıştım.. birde ovulasyon takibi yaparım d vitaminime bakılmıştı geçenlerde düşüktü etkiliyormu hamileliği bilmiyordum

Senin sıkıntı ne canım, ne zamandır istiyorsun.

aynen canım ilk kez kullandım belki kendi çizgisidir daha önce hiç kullananda yok sanırım bu testten eger olmazsada silik çıkıyormu acaba

markası ne ki canım. inşallah bebiştir o yaa

Ben de bi sorun yok, eşimin de sayı, morfoloji, hız problemi vs yok ama sıvılaşma süresi uzun sanırım o yüzden olmuyo canım. O kafa bi türlü rahatlayabilemiyo :)
Çok şükür balım, dediğin gibi herşey kafada bitiyor ne yazık ki o rahatlık da bizde yok

valla ben o kadar takmışım ki instagramda bebek kıyafeti bakıyorum :))

Sen baya bilgi edinmişsin canım benimde 11 çıkmıştı damla vermişti dr kullandım ama yükselme olmamıştı
11 çok düşük bir değer. Damla olarak değil de kastan iğne olarak almanız daha doğru olur. Bir de öğlen güneşine çıkın bileklerinizi açın 15 dk güneşlenin. D vitamini doğurganlığı etkileyen bir hormon.

Inşallah gerek kalmaz canım bende bu ay gidecektim doktor adet olunca gel dedi haftasonuna denk geldi gidemedim bunda da var bir hayır
Hakkımızda hayırlısı canım inşallah her şey yolunda gider bu ay ikimizin de.. Yoksa diğer türlü işlemler psikolojik olarak çok yorucu oluyor diye görüyorum.. Rabbim aratmasın inş.

evet canım hep burda insanların yazdıklarını okuyarak edındım bilgi bak mesela kastan alırsan birisine doktor düşük yaparsın demiş bunuda bil:) benimde 5 çıkmıştı

markası ne ki canım. inşallah bebiştir o yaa

canım markası innovita erken gebelik testiydi

canımlar selamlar herkese. bir süredir ortalarda yoktum, farkındayım. ama kafam darmadağın. çocuk fikri bile kafamı önceleri olduğu kadar meşgul etmiyor. şu an buraya yazmak istemiyorum ama dua edin nolur, evimin düzeni bozulmasın. aklım karmakarışık. her neyse.. sayfalarca yazı birikmiş hıphızlı okumaya çalıştım

canım hamile kaldıktan sonra da başka telaşlar başlıyor anlaşılan =) olsun, her anın tadını çıkarmaya bak canım. ben adetin 10. günündeyim çalışmalara başladık =)

Bence de havadandır balım yoksa ben böyle değildim valla :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım benim

Balım bat bildirimi yapmamışsındır kuzum :)
rabiacığım son yazdıklarından keyifli olduğunu hissettim. allah daim etsin tatlım. ebeye gittin madem, bu ay onun dediği şekilde olsun. umuyorum şifa olur..

ay kuzum benim cevabın için çok teşekkür ederim. bu ay da bal-polen yiyorum bakalım, 10. gündeyim akıntılar ne zaman gelecek acebaaa? eşim de yine bal-polen ve kboynuzu kürü içiyor. biz de bu ay doktor falan olaylarına girmicez. biraz doğal takılalım dedik. senin kür bitmiş anladığım kadarıyla =) inşallah bebiş gelir bu ay yavrum

soğan adetin 1. haftası mı başlanıyordu ne ya, 15 günlük kürdü sanırım.
ay resmen resetlemişim unutmuşum yahu. naptın bakalım sen soralı olmuş bayağı..

@Blankinfinity yavrimu ses ver bakamm :)
whiterabbit88 davsanim ozledimmmmmm
canımm ben de özledimm ben de ama aklım hiç yerinde değil. ondan çok yazamıyorum
iyi ki varsın

valla bilinçli doktormuş aslında da ah şu acele etme huyumuz olmasa..

Kızlar kötü günler geçiryorum, Allah rızası İçin evlat sahibi olmak İçin bu ay temiz kalbinizden geçen dualarınıza talibim, hayırlısıyla sağlıkla....
inşallah her şey yoluna girer, yüreğin ferahlar canım..

innovita yanıltmaz diye biliyorum canım bence bi kan ver sen :)

rabiacığım son yazdıklarından keyifli olduğunu hissettim. allah daim etsin tatlım. ebeye gittin
Allah razı olsun kuzum, senin de ne sorunun var bilmiyorum ama Rabbim tez zamanda feraha eriştirsin inşallah Regl oldun mu bu arada canım

bu aksam gebelık testi yapayım canım eger ondada silik çıkarsa kan vereyim yarın
innovita yanıltmaz diye biliyorum canım bence bi kan ver sen :)

Allah razı olsun kuzum, senin de ne sorunun var bilmiyorum ama Rabbim tez zamanda feraha eriştirsin inşallah Regl oldun mu bu arada canım

k
inşallah canım benim hayırlısı bakalım

Kızlar hakkaten sesiniz çıkmıyor artık, hepiniz pes ettiniz sanırım
Bugün işi günümdü kızlar anca yazabiliyorum sabah hasteneye zor attım kendimi WC ye attım hemen aşırı idrarım var gibiydi afedersiniz ama azıcık bişi geldi yanlarım ağrıyordu iki gündür zaten kasıklarıma vurdu bu kez hemen tit kültür kan verdim idrarda lökosit 25 altı olması gerekirken 500 çıktı nasıl üzüldüm ilaç başladık şimdi ağrılarım devam inşallah kısa zamanda geçer dua edin kızlar bide kan vermişken bhcgye de baktırdım negatif sonuç bundada vardır bi hayır diyorum herşey Allah’tan pes etmek yok tabiki buradaki herkesin zamanı gelince inşallah bebişi olur gerçekten bunu inanarak söylüyorum ve namazlarımda herkese aynı duayı ekliyorum kızlar Allahım kabul etsin inşaaaallah

Senin sıkıntı ne canım, ne zamandır istiyorsun.
6 aydır istiyorum bir sıkıntı yok dedi doktor sadece progesteron testi baktı onun sonucuna göre başka birşeye bakmama gerek yok dedi kafam karışık aslında dr değişsemmi diyorum ben bir boş gebelik bir de dış gebelik geçirdim öncesinde boş gebelikte kürtaj oldum dıl gebelik kendilğilnden sonlandı

Canımm çok geçmiş olsun. bol bol su ve soda iç. Sistit çok bela bişey.
Bu arada bebiş illa ki olur. Rabbim hayırlısını versin inşallah

şükür hamile kalabiliyorsun canım ama progesteron doğurganlık durumu ile alakalı sanırım.
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberi alırız senden

bu aksam gebelık testi yapayım canım eger ondada silik çıkarsa kan vereyim yarın
Tabi canım nasıl rahat edeceksen öyle yap hakkında hayırlısınolsun inşallah :) sonucunu bekliyoruz bizde yoksada üzülme devam ederiz beraber ce

şükür hamile kalabiliyorsun canım ama progesteron doğurganlık durumu ile alakalı sanırım.
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberi alırız senden
İnşalalh canım :) çok sıkıntı yapıyorum kendime burda rahatladım valla iyiki gördüm burayı tanıyorum sizleri

Geçmiş olsun canım .. en kısa zamanda geçer inşallah :)

Teşekkğr ederim canım bilgilerin için doktora gittiğimde söyleyim güneşe de dikkat edeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…