kafanı rahat tut balım, herşey yoluna girecek inşallah :)İnşalalh canım :) çok sıkıntı yapıyorum kendime burda rahatladım valla iyiki gördüm burayı tanıyorum sizleri
Seninkide çok düşükmüş sen nasıl bir yol izledin peki :) hsg sonucun nasıl çıktı canımevet canım hep burda insanların yazdıklarını okuyarak edındım bilgi bak mesela kastan alırsan birisine doktor düşük yaparsın demiş bunuda bil:) benimde 5 çıkmıştı
Sağıl canım. Oldum hatta 10. Gündeyim canım. Yazmıştım ama kaynamış olabilir. Hatta şimdilik yeni bat vermeyeyim düzensiz diye demiştim. Akıntıları görünce bat vericem kuzuminnovita yanıltmaz diye biliyorum canım bence bi kan ver sen :)
Allah razı olsun kuzum, senin de ne sorunun var bilmiyorum ama Rabbim tez zamanda feraha eriştirsin inşallahRegl oldun mu bu arada canım
Teşekkürler tatlım inşallahGeçmiş olsun canım .. en kısa zamanda geçer inşallah :)
İnşallahhhh bu ayda olmassa yolumu belirleyip çizeceğim :)kafanı rahat tut balım, herşey yoluna girecek inşallah :)
aa o kadar oldu mu maşaallah :) son olsun inşallah balım kafam yerinde değildi o yüzden hatırlamıyor olabilirim :)Sağıl canım. Oldum hatta 10. Gündeyim canım. Yazmıştım ama kaynamış olabilir. Hatta şimdilik yeni bat vermeyeyim düzensiz diye demiştim. Akıntıları görünce bat vericem kuzum
Canım benim sorun neyse hayırla çözülsün canını sıkma olur mu ..inşaallah istediğin yönde hallolur sorun neyse ...canımlar selamlar herkese. bir süredir ortalarda yoktum, farkındayım. ama kafam darmadağın. çocuk fikri bile kafamı önceleri olduğu kadar meşgul etmiyor. şu an buraya yazmak istemiyorum ama dua edin nolur, evimin düzeni bozulmasın. aklım karmakarışık. her neyse.. sayfalarca yazı birikmiş hıphızlı okumaya çalıştım
canım hamile kaldıktan sonra da başka telaşlar başlıyor anlaşılan =) olsun, her anın tadını çıkarmaya bak canım. ben adetin 10. günündeyim çalışmalara başladık =)
rabiacığım son yazdıklarından keyifli olduğunu hissettim. allah daim etsin tatlım. ebeye gittin madem, bu ay onun dediği şekilde olsun. umuyorum şifa olur..
ay kuzum benim cevabın için çok teşekkür ederim. bu ay da bal-polen yiyorum bakalım, 10. gündeyim akıntılar ne zaman gelecek acebaaa? eşim de yine bal-polen ve kboynuzu kürü içiyor. biz de bu ay doktor falan olaylarına girmicez. biraz doğal takılalım dedik. senin kür bitmiş anladığım kadarıyla =) inşallah bebiş gelir bu ay yavrum
soğan adetin 1. haftası mı başlanıyordu ne ya, 15 günlük kürdü sanırım.
ay resmen resetlemişim unutmuşum yahu. naptın bakalım sen soralı olmuş bayağı..
canımm ben de özledimm ben de ama aklım hiç yerinde değil. ondan çok yazamıyorum
iyi ki varsın
valla bilinçli doktormuş aslında da ah şu acele etme huyumuz olmasa..
inşallah her şey yoluna girer, yüreğin ferahlar canım..
İnşallah en kısa zamanda gelsin canımın içiBebetime test yaptım kızlar negatif iyi ki dün çok umutlanmamışım.Hayırlısı
Ay inşallah canım benim hatta burada hepimiz aynı zamanlarda alsak bu haberi toplu bayram havası ne güzel:))olurİnşallah en kısa zamanda gelsin canımın içi
Amin amin inşallah doğal bir şekilde hamile kalırızHakkımızda hayırlısı canım inşallah her şey yolunda gider bu ay ikimizin de.. Yoksa diğer türlü işlemler psikolojik olarak çok yorucu oluyor diye görüyorum.. Rabbim aratmasın inş.
Ayy ağzından bal damlıyor canım ya :)) amiin amiiinnn amiiinnn diyorumAy inşallah canım benim hatta burada hepimiz aynı zamanlarda alsak bu haberi toplu bayram havası ne güzel:))olur
Bugün ilişkide pembe kan geldi canım da hiç yanmadı telaş yaptım, rahim ağzı yaram varken de kan gelmişti ama koyuydu ve canım yanıyordu, bu öyle değildi, başına gelen var mı
Ayy ağzından bal damlıyor canım ya :)) amiin amiiinnn amiiinnn diyorum
Benim geldi canım .
zorlama veya kuruluk olduysa kanama oluyor biraz
aa yumurta çatladıysa o da olabilir canım.Aslında olmadı kuzum aksine yumurtlama günümdü sanırım akıntım vardı
aa yumurta çatladıysa o da olabilir canım.
pembe ise odur
Bence sıkıntı yok kuzum , tez zamanda gelsin bebeğin inşallahValla bilmiyorum da panikledim öyle olunca, hayırlısı canım..
Bence sıkıntı yok kuzum , tez zamanda gelsin bebeğin inşallah
Rica ederim lafı bile olmazTeşekkür ederim canım ilgin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?