- 6 Aralık 2017
- 6.698
- 6.690
- 198
bu ayda olmazsa gidicez canım ayrıca eşimde b12 eksikliği var ve b12 eksikliği sperm kalitesini etkileyen kısırlığa yol açan birşeymiş doktor iğne verdi 1 hafta hergün oldu sonra 1 ay haftada 1 gün oldu daha sonra aylık iğneleri vardı oları ısrarla olmuyor sürekli söylüyorm tamam diyor ama hala olmuyor onada anlattım durumun ciddiyetini dinlemiyor beni acaba ondanmı olmuyorbaktır canım en azından sorun varsa bılırsın
olsun bitanem hepimiz leylayız bu ara zaten =) sen de madem dinlen demiş ebe, dinlen canımmaa o kadar oldu mu maşaallah :) son olsun inşallah balım kafam yerinde değildi o yüzden hatırlamıyor olabilirim :)
güzel dileklerin için teşekkür ederim kuzum. hepimiz için hayırlısı inşallah..Canım benim sorun neyse hayırla çözülsün canını sıkma olur mu ..inşaallah istediğin yönde hallolur sorun neyse ...
öyle tabi kuZum hamile kaldım bitti olmuyo maalesef paranoyaklaşıyosun hamile kaldıktan sonra sende tecrübe et en yakın zamanda inşaallah:):) yum günlerine az kalmış hadi ay sonunda güzel haber gelsin inşaallah...
malesef canım gelmemiş bu ay ya klomen ya aşılama yaptırcam:)
yatıyorum kuzum da yumurtlamayı kaçırıyorum sanırım. sağlık olsun inşallah :)) sen de madem dinlen demiş ebe, dinlen canımm
Demekki onun çizgisiymiş olsun canım ümidini kırma vakti var demekki daha testlerde temiz çıkmış ne güzel vallaa :) bakarsın d vitaminş düzelince olurcanım beni hasane cok oyaladı 4 aydır gidiyorum her ay bir tahlil istediler daha ilaca başlamadım. Hormon tahlili progestron tahlili hsg hepsi normal çıktı saglık ocagında d vitamini düşük çıktı. bu ay belki diyorum özelde aşılamamı yaptırsam. Evde normal test yaptım silik bile çıkmadı demekki erken gebelik testinin kendi çizgisiymiş
Ayy şunun tatlılığına bak yaa, çok masum :) ilk defa mavi beyaz renkte görüyorum kuzum :)
Bizim 7 yıllık kuşumuz babam hediye etmişti yavruyken bize aile bireyi oldu odaAyy şunun tatlılığına bak yaa, çok masum :) ilk defa mavi beyaz renkte görüyorum kuzum :)
Bizim 7 yıllık kuşumuz babam hediye etmişti yavruyken bize aile bireyi oldu oda
Sağlık olsun canım benim. inşallah Kasım bize uğur getirsinR4bi4 idrar testi negatif cıktı canim adet olurum heralde
Hayırlısı canım bidahaki aya olur inşallah bende çok yaptım negatif olunca insan bi burkuluyo sanki ama ümitsizlik yokR4bi4 idrar testi negatif cıktı canim adet olurum heralde
aynen canim 8 gunden sonra pozitif cikanlar var hala umidimiz varHayırlısı canım bidahaki aya olur inşallah bende çok yaptım negatif olunca insan bi burkuluyo sanki ama ümitsizlik yok
Aynen öylee :) Kaç gün geçti canım adetinaynen canim 8 gunden sonra pozitif cikanlar var hala umidimiz var
bugun adet günüm dahaAynen öylee :) Kaç gün geçti canım adetin
Oğlun bire başlicaksa iyi cesaret yeni bebiş, derslerle bebiş zor olmaz mı?canım ben 2 yıldır ama 1.5 yıl takıp etmedım olursa olur dedım son 4 aydır sıkı takip eidyorum oda doktorlar çok oyaladı klomene bile başlatmadılar seneyede oglum bire başlıyacak bu ay olmazsa biraz erteleyecem ondan acaba aşılamamı yaptırsam diyorum ya sen ne kadardır deniyorsun canım
aslında şimdi karar vermedimki olsaydı bir yaşını geçmişti o yüzden olmazsa erteleyeceğim dedim üstte bu ay son şans hani şimdi vermedim kararımıOğlun bire başlicaksa iyi cesaret yeni bebiş, derslerle bebiş zor olmaz mı?
iyim canım çalışıyorumya ara ara girebiliyorum adet olmadımki doktora gideyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?