Canım geçen ay 10 gün gecikme yaşadım.bu ay uygulamadaki takvimlerden biri bugünü diğeri yarını işaret ediyordu ben 3 gün önceden test yapmistim.Sekmedi bu ay.gunaydin canim benim hayirlisi hakkimizda kac gun gecmisti adetinin üzerinden
bir gebenin gunlugunu takip etmeye basladim bu ay insallah ovulasyon testiyle takip edicem bel agrim var benimde suan olacak gibi sabah test yaptim yine negatifgunaydin canim benim hayirlisi hakkimizda kac gun gecmisti adetinin üzerinden
ilk gebelik mi olacak nasip olursaCanım geçen ay 10 gün gecikme yaşadım.bu ay uygulamadaki takvimlerden biri bugünü diğeri yarını işaret ediyordu ben 3 gün önceden test yapmistim.Sekmedi bu ay.
Hepimiz için hayırlısı olsun.Yaş 33.Eşim için de bir doktora gidelim diyoruz.Varikosel ameliyatı olmuştu 5 yıl önce
Ovulasyon takibi yapmadım hiç.İnternetten sipariş etsem mi diye düşünüyorum.Ne yapacağımı şaşırdım şu an neyi denesem diye düşünüyorum.Bir de onu deneyeyim olmazsa.bir gebenin gunlugunu takip etmeye basladim bu ay insallah ovulasyon testiyle takip edicem bel agrim var benimde suan olacak gibi sabah test yaptim yine negatif
olur kötü dusunmek yok bir gebenin gunlugunu takip edelimMayıs ayında düşük yapmıştım canım yine olur deniyor ama(
Tamm kuzum soyledım çok tşk ederim ilgin içinKuZum yeni aklıma geldi varikosel var büyük ihtimalle bu arkadaşta ultrasonla da bakılsa iyi olur
hormonal olarak bi sıkıntı görünmüyor canım, rahim filmi çektirdin miçok teşekkür ederim yazdığın için gebelik için bi sıkıntım yok dimi 13 aydır deniyoruz olmuyo
İnşallah canım benimKızlar Günaydın :) Kasım ayı bize hayır getirsin inşallah
Canım İnşallah tertemiz çıkar sonuçlarınızGünaydınn :) spermiyogram ve hormonları verdik şimdi... Bakalım bakalım ne çıkacak. Önümüzdeki çarşambada hsg çektiriyorum. Ne çıkarsa bahtıma .. artık. Çok rahatım
Bundan sonrası hayırlısı kuzum. En azından ne olduğınu bileceğimCanım İnşallah tertemiz çıkar sonuçlarınız
Elbette canım, yolunu ona göre çizersinBundan sonrası hayırlısı kuzum. En azından ne olduğınu bileceğim
Rica ederim canım :)Tamm kuzum soyledım çok tşk ederim ilgin için
Yok baktırmadım ama kistten korkuyorum adet yerine kahverengi akıntım var yoğunhormonal olarak bi sıkıntı görünmüyor canım, rahim filmi çektirdin mi
Adet günlerinde mi öyle oluyor.Yok baktırmadım ama kistten korkuyorum adet yerine kahverengi akıntım var yoğun
Önceden adet olmadan 1 -2 gün önce olurdu şimdi adet gibi kahverengi akıntı kan yok hatta bu ay adetim 4 5 gün önce geldi ve kahverengi akıntı şeklinde sonra 4 5 gün sonra yine oldumAdet günlerinde mi öyle oluyor.
Kist olsa ultrasonda görülür, ayrıca korkulacak bir şey değil yani adetle hemen atılıyor kist
İnşallah tatlımmmKızlar Günaydın :) Kasım ayı bize hayır getirsin inşallah
Nasılsın balım regl oldun muİnşallah tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?