Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydin canim benim hayirlisi hakkimizda kac gun gecmisti adetinin üzerinden
Canım geçen ay 10 gün gecikme yaşadım.bu ay uygulamadaki takvimlerden biri bugünü diğeri yarını işaret ediyordu ben 3 gün önceden test yapmistim.Sekmedi bu ay.
Hepimiz için hayırlısı olsun.Yaş 33.Eşim için de bir doktora gidelim diyoruz.Varikosel ameliyatı olmuştu 5 yıl önce

ilk gebelik mi olacak nasip olursa

bir gebenin gunlugunu takip etmeye basladim bu ay insallah ovulasyon testiyle takip edicem bel agrim var benimde suan olacak gibi sabah test yaptim yine negatif
Ovulasyon takibi yapmadım hiç.İnternetten sipariş etsem mi diye düşünüyorum.Ne yapacağımı şaşırdım şu an neyi denesem diye düşünüyorum.Bir de onu deneyeyim olmazsa.
İnşallah adet olmazsın canım olursan da artık önümüze bakacağız elden ne gelir.Allah hayırlı vakitte hayırlı bebeler nasip etsin bizlere inşallah

Yok baktırmadım ama kistten korkuyorum adet yerine kahverengi akıntım var yoğun
Adet günlerinde mi öyle oluyor.
Kist olsa ultrasonda görülür, ayrıca korkulacak bir şey değil yani adetle hemen atılıyor kist

Adet günlerinde mi öyle oluyor.
Kist olsa ultrasonda görülür, ayrıca korkulacak bir şey değil yani adetle hemen atılıyor kist
Önceden adet olmadan 1 -2 gün önce olurdu şimdi adet gibi kahverengi akıntı kan yok hatta bu ay adetim 4 5 gün önce geldi ve kahverengi akıntı şeklinde sonra 4 5 gün sonra yine oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…